פורסם 2014 בפברואר 411 שנים שלום אתמול התחדשתי בנקסוס 7 החדש.קניתי גירסא 16gb רגילה ללא מודם סלולרי, בנוסף יש לי נקסוס 4 דרכו אני פותח נקודת גישה כדי לגלוש ב-7.השאלה אם ישנה אפשרות לבצע את הקישור בניהם? אבל שיהיה נסתר.
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים שלום,אשמח אם תרחיב בכמה מילים על המכשיר (מאיפה נקנה, בכמה, חווית שימוש וכאלה) - אני יודע שזה לא קשור לנושא הדיון אבל אני חושב להחליף טאבלטתודה,גבריאל
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים מחבר נקנה ב-ksp ב1235₪. אני נוסע למקום העבודה בהסעה אז זה מעביר את הזמן.קניתי את הגירסה החדשה נוח לא גדול מיידי לא קטן מיידי נוח להחזיק ואין לי יד גדולה.בינתיים נהנה ממנו ומרוצה. נערך 2014 בפברואר 411 שנים על-ידי ASTR4L
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים איפה שאתה מפעיל את קישור ה-wifi ב-nexus 4 אתה יכול גם להגדיר לו אבטחה וסיסמה (אצלי יש checkbox שבו אפשר להפעיל את החיבור, ומתחת לזה כפתור לקונפיגורציה). נערך 2014 בפברואר 411 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2014 בפברואר 911 שנים תחבר את המכשירים פעם אחת עם סיסמא ואז תעשה בהגדרות של הנקודת גישה בטלפון "התקנים מותרים בלבד", תעשהה ב"הגדר תוצרה" הסתר את ההתקן שלי ובמיקום ואבטחה תעשה WPA2 וסיסמא סבירה, זה אמור להספיק מהבחינה הזו.אגב תתחדש מכשיר מצויין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.