עבור לתוכן

צריך המלצה למפרט ללפטופ, לשימושי לימודים ומשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

התחלתי ללמוד מדעי המחשב, אני באמצע שנה א' ואחרי שמשכתי את זה כמה שהצלחתי אני מרגיש שלקראת סמסטר ב' אני צריך לקנות לפטופ.

השימוש המרכזי הוא כמובן ללימודים וגם לשימושי פנאי כמו עריכות תמונות (לא משהו מקצועי, אבל שיהיה מספיק זיכרון כדי שלא ייתקע כל הזמן) ומשחקים לא כבדים.

1.התקציב המקסימאלי: 7000 ש"ח

א) לנסות ולחסוך

ב) בשאיפה לא לחרוג מהתקציב

2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים (לומד מדעי המחשב) אך גם לעיסוקי פנאי כגון משחקים לא כבדים ממש (DOTA2 זה בערך הכי כבד)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): עד עכשיו עבדנו רק עם VISUAL STUDIO, לא יודע עדיין עם אילו תוכנות נעבוד בלימודים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כמצויין למעלה - DOTA2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מדובר בלפטופ, אז הייתי מעדיף מסך 15.6 אבל יש לי גם 21 אינצ' בבית ואולי לחבר לטלוויזיה יותר גדולה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני גר בפתח תקווה, ללא הגבלה באיזור המרכז.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?חיבור HDMI חשוב לי

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מצפה שהמחשב הזה יחזיק לי כמה שיותר זמן בלימודים, בשאיפה עד סופם

תודה רבה לעוזרים!

יובל

פורסם
  • מחבר

מישהו? :\

פורסם

יש פורום שנקרא "מחשבים ניידים" - טעית בכתובת...! בגלל זה אין תגובות :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים