עבור לתוכן

מישהו תהה פעם איך נשמעות AD900 עם בטא22? או DT990 PRO ? :)

Featured Replies

פורסם

אז נתחיל, shall we?

אתחיל בלציין שכרגע אין לי DAC. יש לי אחד בהשאלה, אבל אחרי שמכרתי את ה Digital Interface שממיר קואקסיאלי ל USB, אין לי איך לחבר אותו icon_biggrin.gif

ככה זה כשמתקמצנים על לוח עם אונבורד בלי כניסה דיגיטלית. לא נורא.

חיברתי את הבטא לכניסה האנלוגית עם חיבור 2 ל 1 (חח כן "מזרח תיכוני" לגמרי).

ציפיתי להזדעדע. במקום זה, הסאונד שמוציא האונבורד הממזר נקי ומפורט להפליא. האם המרדף שלנו אחר DACים יקרים הוא מיותר?

התשובה היא כן, אם שומעים רמקולים יוקרתיים של הארבת' ומשווים בסיבוב כפתור בין CDP של פיוניר לבין DACMAGIC לבין DACmini (הבחור שקנה ממני את המכשיר הזה). התביישתי לומר לו שאיני מבחין בהבדל בצליל בין שום מקור, אך הוא הקדים אותי ואמר לי שהוא מרגיש כך, אך שלא למטרה זו בלבד הוא רכש. לטענתו הוא כבר מזמן לא מבחין בהבדל במקורות.

Anyway, לעניינו,

ה DT990 PRO הם מה שתמיד התגעגעתי אליהם. בודדים כאן עדיין זוכרים אותי מנערותי, אך הזוג הראשון שלי היה DT990 פרמיום. האוזניות האלה יודעות לתת בראש, ממרומי המגבר המופלא הזה (ולמה לעזאזל לא קונים אותו? לך תבין את עם ישראל) שנותן לזוג הזה את הזרם הכי נקי שאי פעם כנראה קיבלו ויקבלו icon_biggrin.gif

וה AD900,

שמעתי שהן קלות להנעה, אבל ככה?

לעזאזל בחיבור לאונבורד זה 70-75% מהסאונד. שיחקו אותה. אני לא זוכר אוזניות מיד-פיי עם פירוט כזה (שנים לא שמעתי אוזניות מלבד ה LCD שלי).

הבס מעט לוקה בנפח לטעמי, אך הן מושלמות לרוק-פופ ( coldplay ממה שהאזנתי).

הלאה, צריך לגלגל למישהו את הדיל המטורף שהשגתי לשתי הזוגות האלה icon_lol.gif

בפעם הבאה, אולי ODAC vs onboard ? בימים הקרובים נדע, אם למישהו יהיה אכפת בכלל מהפוסטים שאני כותב icon_smile.gif

IMG_20140202_154027_zps2155af16.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

על איזה לוח אם מדובר? מסקרן אותי איזה צ'יפסט יש לו...

אגב, אתה מחבר את ה-DT990 ישירות לכרטיס הקול או דרך מגבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים