עבור לתוכן

שאלה: מה הסמארטפון הכי טוב כרגע בשוק?

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים

לסיכום אתם ממליצים או על ה Note3 או על g2

מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מבחינת תוכנה וחומרה

פורסם

מבחינת תוכנה, ה-G2 עדיף לטעמי. מבחינת חומרה, המסך של ה-note כמובן גדול יותר, השאר דומה.

ה-note3 גם יקר יותר משמעותית.

פורסם
  • מחבר
מבחינת תוכנה, ה-G2 עדיף לטעמי. מבחינת חומרה, המסך של ה-note כמובן גדול יותר, השאר דומה.

ה-note3 גם יקר יותר משמעותית.

הבדל של 500 ש"ח, 2300 מול 2800 בגרסאות של ה 32 ג'יגה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=858781

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859879

פורסם

עכשיו זה שאלה של איזה גודל מסך יותר נוח לך, ובזה לא נוכל לעזור לך אלא תצטרך לבדוק לבד בחנות

פורסם

נו, 500 ש"ח זה לא משמעותי? יותר מ-20%

פורסם

ה- G2 והממשק שלו נראה כמו העתקה בוטה של ה- Touchwiz של סמסונג אבל אין מה לעשות- LG עושים את זה הרבה הרבה יותר טוב והמכשיר לא מרגיש כבד "תוכנתית" למרות כל הפיצ'רים בניגוד למה שהולך עם כל הזבל של סמסונג.

המכשיר הזה באמת מדהים ואני חושב שהיתרון הכי גדול שלו היא הסוללה שמשאירה אבק לכל המתחרים.

גם אחותי וגם אבא שלי כבר נהנים מהמכשיר ולא שמעתי תלונה אחת. ממליץ בחום !

ד"א אם ה-32 ג'יגה לא מספקים אותך (כמו שקרה לאבא שלי) המכשיר תומך בלי בעיות ב- OTG והקיט הזה מספק אותו מאוד/

פורסם
  • מחבר
ה- G2 והממשק שלו נראה כמו העתקה בוטה של ה- Touchwiz של סמסונג אבל אין מה לעשות- LG עושים את זה הרבה הרבה יותר טוב והמכשיר לא מרגיש כבד "תוכנתית" למרות כל הפיצ'רים בניגוד למה שהולך עם כל הזבל של סמסונג.

המכשיר הזה באמת מדהים ואני חושב שהיתרון הכי גדול שלו היא הסוללה שמשאירה אבק לכל המתחרים.

גם אחותי וגם אבא שלי כבר נהנים מהמכשיר ולא שמעתי תלונה אחת. ממליץ בחום !

ד"א אם ה-32 ג'יגה לא מספקים אותך (כמו שקרה לאבא שלי) המכשיר תומך בלי בעיות ב- OTG והקיט הזה מספק אותו מאוד/

היי תודה

מה זה OTG?

פורסם

הכוונה ל USB on to go, כלומר שניתן לחבר לדוגמה דיסק און קי לטלפון, דבר שיאפשר לך להרחיב את הזיכרון

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי

מישהו המליץ לי על ה HTC ONE 32 GB

האם הוא יותר טוב מה LG G2/NOTE 3?

פורסם

לא.

פורסם

פותח הדיון, אחלה סיכוי שתקבל במהלך השבוע תשובה לשאלה הזאת.

פורסם

אני רכשתי שבוע שעבר G2 לאשתי בדיוטי פרי והוא אחלה מכשיר. טוב בהרבה מה-S4 שלי

פורסם
היי

מישהו המליץ לי על ה HTC ONE 32 GB

האם הוא יותר טוב מה LG G2/NOTE 3?

חומרה נחותה בהשוואה להם. והמכשיר גדול פיזית למרות שהמסך רק 4.7 (כמעט באותו גודל כמו ה G2, מילימטר לפה ולשם)

ואגב, גם אני מאוד מרוצה מ G2 שלי. לאימי רכשתי NOTE 3 9005 שהתעקשה עליו עקב היכרות קודמת עם סמסונג, ויצא לי לבדוק גם אותו מספר ימים. מעדיף את LG בכל יום עקב תכנון טוב יותר של הממשק ואפליקציות המערכת. (דוגמה בולטת זו תוכנת ה IR) ומערכת שעובדת יותר חלק באופן כללי.

פורסם

^בכל פעם שאני שומע על מישהו שמשתמש ברום סטוק של סמסונג אני חורק שיניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים