עבור לתוכן

שאלה: מה הסמארטפון הכי טוב כרגע בשוק?

Featured Replies

פורסם

הנקסוס 5?

גלקסי 4

lg g2

גלקסי נוט 3?

• תגובות 33
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כמו לשאול מה המחשב הכי טוב בשוק או איזה רכב הכי טוב.

פרט צרכים ומה חשוב לך, יוכלו לעזור לך יותר.

פורסם

לכל אחד יתרונות וחסרונות, לכל אחד יחודיות בפני עצמו.

הנקסוס 5 - ממשק נקי, עדכניות גבוהה, ומחיר מסובסד.

גלקסי 4 - מצלמה, חומרה חזרה ונעילות שונות ומשונות.

lg g2 - נקסוס למתקדמים בלי היתרונות של הנקסוס

גלקסי נוט 3 - חצי טאבלט, עט, סוללה.

פורסם

יש לי סוני z1 ואני מבסוט עד הגג. חסין מים ומצלמה לא מהעולם הזה. ממליץ בחום. הבעיה היחידה בו זה שיש כרגע באג ברוב המכשירים שלפעמים המסך לא נדלק. אבל זה קורה לעיתים רחוקות

פורסם

גם לי יש סוני.. המכשירים שלהם מעולים, אבל משום מה נפוצים כמו סמסונג וlg לא יודע למה

פורסם

פותח הדיון הסבר מה השימושים שלך בטלפון

פורסם
  • מחבר

חשוב לי:

1. שהסוללה תחזיק מעמד זמן רב.

2. שיהיה כמה שיותר זכרון.

3. שיהיה עמיד יחסית - אני עובד בשטח.

השימושים הם: אינטרנט, אי-מיילים, משחקים, צילום תמונות. שמיעת מוזיקה, קריאת מסמכים. (אני חושב שציינתי כמעט את כל מה שאפשר לעשות עם סמארטפון, לא?) משתמש בו בעבודה.

קראתי שב -G2 אין אפשרות להחליף סוללה, ככה שלאחר תקפה מסוימת אם הסוללה נשחקת צריך להחליף מכשיר.

בנוסף קראתי שב-G2 לא ניתן להוסיף כרטיס זכרון

פורסם

לG2 יש את הסוללה הכי טובה בשוק היום. החיסרון שלו זה שאין לו חריץ הרחבה. לסוני z1 יש סוללה לא פחות טובה מלg2 ויש לו חריץ הרחבה.

אני יכול להגיד לך שאני מנתק את המכשיר ב6 בבוקר מהמטען ויש לי סוללה עד 9-10 בלילה.

החיסרון היחידי של הסוני וגם של הg2 זה שהם רגישים ביותר למכות. שלי נפל לי פעם אחת וישר קיבל סדק.

פורסם
חשוב לי:

1. שהסוללה תחזיק מעמד זמן רב.

2. שיהיה כמה שיותר זכרון.

3. שיהיה עמיד יחסית - אני עובד בשטח.

השימושים הם: אינטרנט, אי-מיילים, משחקים, צילום תמונות. שמיעת מוזיקה, קריאת מסמכים. (אני חושב שציינתי כמעט את כל מה שאפשר לעשות עם סמארטפון, לא?) משתמש בו בעבודה.

קראתי שב -G2 אין אפשרות להחליף סוללה, ככה שלאחר תקפה מסוימת אם הסוללה נשחקת צריך להחליף מכשיר.

בנוסף קראתי שב-G2 לא ניתן להוסיף כרטיס זכרון

1. ה-G2, Z1 וה-NOTE3 מצטיינים בזמן סוללה. אם אי פעם תצטרך להחליף את הסוללה (אחרי כמה שנים) תפתח את המכשיר. פעם בחיים אם בכלל.

2. אם 32GB לא מספק אותך (מה כבר אתה שם עליו??) אתה צריך מכשיר עם אופציה להרחבה.

3. עמיד למה? אם זה למכות אז אין באמת כזה. תקנה מגן כמו שצריך ואל תפיל אותו.

פורסם

מחזק את דבריו של gil28, וממליץ לך לבדוק את ה note כאופציה למרות גודלו הוא נוח מאוד למי שמתרגל, ובנוסף הייתי נמנע מה z1, למרות המצלמה הטובה הגב עשוי זכוכית שלדעתי זה חיסרון, לדעתי האופציה הכי שכדאי זה ה G2, גם זול יחסית וגם נותן תמורה מלאה למחיר

פורסם

אחי למה זכוכית זה חיסרון? וגם תמיד אפשר להדביק איזה מדבקת מגן מאחורה, או להלביש מגן פלסטיק.. נראה לי לא כדאי לפסול מכשיר בגלל שבגב שלו יש זכוכית

פורסם

בגלל שזה זכוכית אתה מתאים את עצמך לטלפון ולא להיפך

פורסם

אתה יכול להדביק איזה מדבקה חזקה ויפה ובזה נגמר הסיפור

פורסם

אני לא מדבר בכללי שיש לרדת מגב זכוכית, אלא אצל פותח הדיון שאמר שהוא רוצה מכשיר עמיד, ולא בדקתי את ההיצע של המגנים ל Z1 שבאמת עושים את העבודה, ובמידה ויש כאלו אפשר לקחת בחשבון

פורסם

אם כבר מדברים על סוני... יש להם בעיה רצינית מאוד עם עדכון גירסאות. הם כמעט תמיד זונחים מכשירים שלהם אחרי תקופה קצרה שיצאו.. אני עם xperia t שיצא במרץ לפני פחות משנה.. והם לא הוציאו למכשיר שלי שום עדכון אחרי 4.1... יש היום כבר 4.4 מבחינת חומרה המכשיר מצויין. זה שיקול למה לא לקנות מכשיר אם חשוב לך מערכת הפעלה.. אחרי שתקנה z1 הם יוציאו מכשיר חדש, וכשתרצה לשדרג מערכת לך חפש אותם בפורומים של סוני העולמית Google translate חובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים