פורסם 2014 בפברואר 211 שנים זה כמו לשאול מה המחשב הכי טוב בשוק או איזה רכב הכי טוב.פרט צרכים ומה חשוב לך, יוכלו לעזור לך יותר.
פורסם 2014 בפברואר 211 שנים לכל אחד יתרונות וחסרונות, לכל אחד יחודיות בפני עצמו.הנקסוס 5 - ממשק נקי, עדכניות גבוהה, ומחיר מסובסד.גלקסי 4 - מצלמה, חומרה חזרה ונעילות שונות ומשונות.lg g2 - נקסוס למתקדמים בלי היתרונות של הנקסוסגלקסי נוט 3 - חצי טאבלט, עט, סוללה.
פורסם 2014 בפברואר 211 שנים יש לי סוני z1 ואני מבסוט עד הגג. חסין מים ומצלמה לא מהעולם הזה. ממליץ בחום. הבעיה היחידה בו זה שיש כרגע באג ברוב המכשירים שלפעמים המסך לא נדלק. אבל זה קורה לעיתים רחוקות
פורסם 2014 בפברואר 211 שנים גם לי יש סוני.. המכשירים שלהם מעולים, אבל משום מה נפוצים כמו סמסונג וlg לא יודע למה
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים מחבר חשוב לי:1. שהסוללה תחזיק מעמד זמן רב.2. שיהיה כמה שיותר זכרון.3. שיהיה עמיד יחסית - אני עובד בשטח.השימושים הם: אינטרנט, אי-מיילים, משחקים, צילום תמונות. שמיעת מוזיקה, קריאת מסמכים. (אני חושב שציינתי כמעט את כל מה שאפשר לעשות עם סמארטפון, לא?) משתמש בו בעבודה.קראתי שב -G2 אין אפשרות להחליף סוללה, ככה שלאחר תקפה מסוימת אם הסוללה נשחקת צריך להחליף מכשיר.בנוסף קראתי שב-G2 לא ניתן להוסיף כרטיס זכרון
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים לG2 יש את הסוללה הכי טובה בשוק היום. החיסרון שלו זה שאין לו חריץ הרחבה. לסוני z1 יש סוללה לא פחות טובה מלg2 ויש לו חריץ הרחבה.אני יכול להגיד לך שאני מנתק את המכשיר ב6 בבוקר מהמטען ויש לי סוללה עד 9-10 בלילה.החיסרון היחידי של הסוני וגם של הg2 זה שהם רגישים ביותר למכות. שלי נפל לי פעם אחת וישר קיבל סדק.
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים חשוב לי:1. שהסוללה תחזיק מעמד זמן רב.2. שיהיה כמה שיותר זכרון.3. שיהיה עמיד יחסית - אני עובד בשטח.השימושים הם: אינטרנט, אי-מיילים, משחקים, צילום תמונות. שמיעת מוזיקה, קריאת מסמכים. (אני חושב שציינתי כמעט את כל מה שאפשר לעשות עם סמארטפון, לא?) משתמש בו בעבודה.קראתי שב -G2 אין אפשרות להחליף סוללה, ככה שלאחר תקפה מסוימת אם הסוללה נשחקת צריך להחליף מכשיר.בנוסף קראתי שב-G2 לא ניתן להוסיף כרטיס זכרון1. ה-G2, Z1 וה-NOTE3 מצטיינים בזמן סוללה. אם אי פעם תצטרך להחליף את הסוללה (אחרי כמה שנים) תפתח את המכשיר. פעם בחיים אם בכלל.2. אם 32GB לא מספק אותך (מה כבר אתה שם עליו??) אתה צריך מכשיר עם אופציה להרחבה.3. עמיד למה? אם זה למכות אז אין באמת כזה. תקנה מגן כמו שצריך ואל תפיל אותו.
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים מחזק את דבריו של gil28, וממליץ לך לבדוק את ה note כאופציה למרות גודלו הוא נוח מאוד למי שמתרגל, ובנוסף הייתי נמנע מה z1, למרות המצלמה הטובה הגב עשוי זכוכית שלדעתי זה חיסרון, לדעתי האופציה הכי שכדאי זה ה G2, גם זול יחסית וגם נותן תמורה מלאה למחיר
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים אחי למה זכוכית זה חיסרון? וגם תמיד אפשר להדביק איזה מדבקת מגן מאחורה, או להלביש מגן פלסטיק.. נראה לי לא כדאי לפסול מכשיר בגלל שבגב שלו יש זכוכית
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים אני לא מדבר בכללי שיש לרדת מגב זכוכית, אלא אצל פותח הדיון שאמר שהוא רוצה מכשיר עמיד, ולא בדקתי את ההיצע של המגנים ל Z1 שבאמת עושים את העבודה, ובמידה ויש כאלו אפשר לקחת בחשבון
פורסם 2014 בפברואר 311 שנים אם כבר מדברים על סוני... יש להם בעיה רצינית מאוד עם עדכון גירסאות. הם כמעט תמיד זונחים מכשירים שלהם אחרי תקופה קצרה שיצאו.. אני עם xperia t שיצא במרץ לפני פחות משנה.. והם לא הוציאו למכשיר שלי שום עדכון אחרי 4.1... יש היום כבר 4.4 מבחינת חומרה המכשיר מצויין. זה שיקול למה לא לקנות מכשיר אם חשוב לך מערכת הפעלה.. אחרי שתקנה z1 הם יוציאו מכשיר חדש, וכשתרצה לשדרג מערכת לך חפש אותם בפורומים של סוני העולמית Google translate חובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.