עבור לתוכן

בקשה| מפרט למשרד + 3.5K מקס

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני השאלון קצת היסטוריה.

המחשב שיש לי עכשיו הינו כך

I3-530

P55-GD55 7.1 MSI

Radeon 5850

1TB sata3 7200 בלאק

2GB DDR3 1333mhz

ספק 500W seasonic

מארז 300 gaming antec

גם היום חיה (עד כמה שאפשר להגיד היה בינוני אבל עדיין זורק כמעט על הכול על הכי גבוה). הבעיה שלי איתו זה שהוא נכבה מדי פעם והמעבדה לא יודעת למצוא לי מה הבעיה, החלפתי זיכרון קשיח לבקשתם ועדיין אותה התקלה ואני כבר מיואש.

אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע.

אני מצרף פוסט מפה ששאלתי בעבר אך ללא פיתרון: http://hwzone.co.il/community/threads/539941-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%9B%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9F#.Uu1tZPkelik

גם כאשר אקנה את החדש התחיל לשחק איתו בהחלפת ספק כוח, אחד מבני המשפחה בהחלט זקוק למחשב ואם הצליח לסדר את זה מה טוב. ההעדפה היא לא להחליף לחדש אבל אין ברירה וזה מפריע לי בעבודה.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים FHD, תוכנות מסחר בשוק ההון..

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב הולך לעבוד כמעט 24 שעות ביממה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: hearthstone המקסימום.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 22 2209WA

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני מינוס

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש ציוד הקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך: כפי שציינתי יש לי בלאק קוורט sata 3 7200 1tb, ציינתי בתחילת הפוסט מה יש לי, אפשר להוסיף להוריד מה שאתם רואים לנכון.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 כמובן. כמה שיוצר שקט ביחס לתקציב

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מעוניין

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנה, מעדיף הרכבה בחנות אם אפשר.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף באזור השרון/מרכז. רק לא בIVORY רק אם ממש זול.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? -אין צורך, רק אם זה ממש כדאי וזול.

מארז שקט, עמיד, חזק, אמין.

תודה מראש

פורסם

כל זה ולא ניסית להחליף ספק כח? זה שזה סיסוניק לא אומר שהוא חף מתקלות.

מה עם כרטיס המסך, ניסית להסיר אותו ולעבוד עם המובנה(הליבה הגרפית) כדי לשלול את האפשרות שהוא דפוק?

בנוסף תחליף את המעבדה שעבדת איתה.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

לא ולא, אני פשוט סומך על המעבדה שבדקו באמת את ספק הכוח (למרות שהייתי כמה פעמים אצלם והשירות והמקצועיות שלא לדבר על אמינות שואפת לרמה הנמוכה ביותר), אני אבדוק מה אני יכול לעשות... יש לי אולי ספק כוח אבל קצת ישן.

כרטיס מסך מסוגל להפעיל מחדש את המחשב כאשר הוא תקול? גם כאשר אני עובד רק על אופיס בלבד?

פורסם

אז לא הבנתי, אתה סומך עליהם או לא סומך? נשמע קצת כמו סמוך על סמוך.

בדוק אצ שני הדברים, לדעתי רוב הסיכויים שזה אחד מהשניים.

כרטיס מסך לנתק ולאפשר את הליבה הגרפית.

ספק כח תארגן אחד ובדוק את המערכת.

בתור התחלה נסה לנתק את הכרטיס החיצוני ולעבוד ככה עם הליבה הגרפית.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה... אני לא יכול להשתמש בליבה הגרפית כי אין חיבור מלוח האם למסך.

עשיתי כמה ניסויים:

החלפתי ספק כוח לאחד חלש יותר ללא ספק אבל עדיין צריך לספק את העבודה. מרכיב מחדש, מדליק את המחשב, הכול עובד חוץ מזה שיש צליל חד שנשמע כמו טיייי צליל שאי אפשר להישאר אדיש אליו. סוגר את המחשב, בודק שחיברתי טוב - עדיין אותו הצליל. מחזיר לספק הכוח הישן (החזק), אין צליל הכול עובד רגיל. מחבר כרטיס מסך נחות ביותר ביחס למה שיש לי ו99% לא בדור ואולי זה מה שדפק לי הכול. המסך לא נדלק. מחליף לכרטיס המסך הרגיל שלי, שוב הכול עובד רק הצליל החד נשאר.

מפעיל את המחשב ללא כרטיס מסך, אין צליל הכול רגיל. מחזיר את הכרטיס מסך יש צליל (ועוד כל מיני דברים בנוסח הזה ניסיתי).

בקיצור כאשר אני מכניס כרטיס מסך המחשב משמיע צליל חד, כאשר אין כרטיס מסך הכול עובד בשקט חוץ מזה שלא ניתן לחבר את המסך.

או שלוח האם דפוק או שהכרטיס מסך סופית אחרי הניסויים שלי שבק ...

יש לי שתי אפשרויות

1. לשלוח למעבדה ולקוות (בהנחה שידעו להגיד לי מה הבעיה) שרק פריט אחד תקול.

2. לקנות מחשב חדש, לנסות להחליף הכול מהמלאי שיש לי, להחליף את מה שתקול, להעביר את המחשב (הישן-נוכחי) לאחי שבהחלט זקוק לכרטיס מסך למשחקים.

אני למשל לא זקוק כבר למחשב למשחקים לפחות לא לאחד רציני אבל כן זקוק ללוח אם שידע לעבוד עם הכרטיס הנוכחי שלי כדי לבדוק האם הבעיה משם.

יש לך ניסיון מה יכול להיות תקול שם?

פורסם

חיברת חשמל לכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

חיברתי ללוח אם, אחר כך גם למסך עצמו ביחד.

פורסם
  • מחבר

טוב אני בוחר באפשרויות השנייה.

מישהו?

פורסם

להשיג כבל ולחבר המסך ליציאת תצוגה שעל הלוח.

לבדוק עם ספק אחר ללא כרטיס מסך.

להשיג כרטיס מסך נוסף ולבדוק.

לא לקנות כרגע מחשב חדש ולא להתייאש (-:

פורסם
  • מחבר

אין לי יציאת תצוגה בלוח אם, אין גם HDMI. יש רק USB וכו'....

המחשב עובד עם שתי ספקים שונים אבל אין לי יכולת לבדוק עם המסך מחשב כי אין לי לאן לחבר לליבה. כאשר מחבר באופן רגיל כרטיס גרפי המחשב משמיע צליל חד.

להשיג כרטיס מסך בדור המתאים לא קיים אצלי... צריך לקנות....:behead:

נשלח למעבדה אחרת ונראה מה אומרים. יש לי הרגשה שהם יגידו לי להחליף משהו כמו שעשיתי מקודם ועדיין הבעיה לא תסתדר... בגלל זה אני רוצה כבר לקנות אחד חדש ולנסות עם רכיבים שמתאימים לדור הנוכחי לראות מה הבעיה.

אתה מכיר את המשפט אף אחד לא מכיר את הרכב שלך יותר טוב ממך... בדיוק עם מחשבים אותו הדבר :)

פורסם

איזה לוח יש ברשותך(דגם), איפה אתה גר?

פורסם
  • מחבר

P55-GD55 7.1 1GLAN MSI

הוד השרון

פורסם
  • מחבר

נבדק במעבדה אחרת. גם שם לא מוציאים שום דבר, המשב עובד פתאום פיקס. השארתי את המחשב עוד יום כי אין לי אך לקחת אותו.

אולי כדאי לקנות אל פסק ולסגור את העניין של המתח (בתקווה שהבעיה שם)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים