פורסם 2014 בינואר 3011 שנים שלום, אתמול המחשב שלי התחיל לתפקד מוזר הוא נכבה לי כל הזמן - לפני שהוא מעלה את הווינדוס, אחרי שהוא מעלה את הווינדוס, כשאני נמצא בbios או בsafe mode. אני שם לב שכאשר הוא עוד מצליח לשרוד כמה שניות בעליה של הווינדוס 7 אז הוא תקוע לגמרי.רציתי לדעת יש מצב שזה וירוס? או שיכול להיות שהספק לא מתפקד כמו שצריך?תודה רבה לכל מי שיכול לעזור נערך 2014 בינואר 3011 שנים על-ידי goku81
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים תעלה מחשב מ LIVE CD כלשהו.למשל של UBUNTUhttp://www.ubuntu.com/download/desktopאו אם יש לך של WINDOWS ואז אם גם שם תהיה בעיה אז מדובר בבעית חומרה
פורסם 2014 בינואר 3011 שנים מחבר אני לא מצליח לעלות התקנה של ווינדוס אז לעלות מערכת הפעלה לא נראה לי יעבודאתמול בדיוק פרקתי וניקיתי את המאוורר של המעבד והכרטיס מסךעריכה:אפשר לנעולניסיתי לנתק ולחבר אותו שוב וכרגע המחשב עובד. מוזר, כשפתחתי את המחשב כדי לבדוק את המאוורר ראיתי שהוא עובד בצורה תקינה אז ישר חשבתי ספק כוח או וירוס. משום מה הניתוק והחיבור מחדש סדר את הבעיה או משהו אחר... אני כבר מבולבל נערך 2014 בינואר 3011 שנים על-ידי goku81
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.