עבור לתוכן

צילום תמונות בנקסוס 4

Featured Replies

פורסם

היי יש לי נקסוס 4

וכל פעם שאני מצלם בו תמונות ושאני שולח אותם למישהו במייל או מנסה להעלאות אותם לשרת התמונה זה נותן לי ERROR.

למישהו יצא להיתקל בזה ? סתם דוגמא: שלחתי למישהי תמונות של מסמכים(שצילמתי מהסמארטפון) באימייל והיא לא הצליחה לפתוח את הקבצים.

פורסם

אתה שולח מהטלפון?

תעביר את התמונה למחשב ותראה אם הקובץ תקין.

פורסם
  • מחבר

כשאני פותח את התמונה במחשב הקובץ תקין. רק כשאני משתמש בתמונות למטרה אחרת אני לא מצליח לעשות זאת, כמו הדוגמאות שנתתי.

פורסם

אתה בטוח שהקובץ התקבל במלואו אצל הנמען?

פורסם
  • מחבר

הקובץ התקבל אבל אמרו לי כמה וכמה פעמים שהם לא מצליחים לפתוח את הקובץ.

פורסם

תבקש שישלחו לך את אותו המייל בחזרה אליך ותבדוק מה התקבל שם. זאת לא בעיה של המכשיר.

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר

אגב יצא לי כמה פעמים להכניס את התמונה ל"צייר" ולשמור את התמונה ולשלוח אותה והיא עבדה מצוין בדוגמאות שנתתי.

פורסם

תראה , אם צילמת תמונה , ואתה יכול לראות את התמונה במחשב שלך , אז כנראה שהאדם ששלחת אליו את התמונה לא קיבל את הקובץ במלואו.

זה קובץ רגיל לגמרי , אין שום סיבה שהוא לא יעבוד כשהוא תקין , ואין שום משמעות לשכפול הקובץ (אם שמרת על ידי צייר בלי לעשות שום שינוי , אז זה בדיוק כמו לעשות העתק-הדבק).

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שכל פעם שאני שולח תמונה הקובץ מגיע ל-100% ונראה שהוא תקין ככה שלא נראה שהוא עובר לא במלואו.

פורסם
תבקש שישלחו לך את אותו המייל בחזרה אליך ותבדוק מה התקבל שם. זאת לא בעיה של המכשיר.
פורסם
  • מחבר

שלחתי תמונה של עצמי למייל של נענע והתמונה עלתה בסדר גמור.

יש מצב שזה בעיה רק עם המייל של גוגל ?

פורסם

אתה ממש קשה הבנה...

איך בדיוק אתה מזחר את התקלה בלשלוח את התמונה לעצמך? תחשוב רגע לבד על הגישה לבעיה פה.

מי שקיבל את התמונה בצורה לא תקינה צריך להעביר לך את ההודעה כמו שהיא כדי שתוכל לאבחן מה לא תקין בה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים