פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים שלום..יש לחבר שלי לוח ECSשאני לא יודע מה הדגם..אני צריך לדעת אם הלוח תומך בדידיאראני ניסיתי בגוגל לחפש בקשר ללוח על מה שרשום בלוח ולא מצאתי משהו מעניין...אני יודע שהלוח הוא של ECSורשום עליו כמה דבריםעל הגוף קירור הזה של הצ'יפסט רשום Pc400ועוד על איזה ג'וק אחד רשוםITEועל עוד ג'וק רשוםXR4והלוח בצבע ורוד-אדום-כתום כזה....יש עליו 4 סלוטים לזיכרונות..אני משער שזה 2 של אס די ראםו2 של די די אר...אבל לא בטוח ..אז בגלל אני רוצה לדעת..אם תוכלו לעזור..תודה רבה..
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר תראה...בלוח יש 4 סלוטים 2 שחורים ו2 אדומים..השחורים זהSdram.... 128 133mhzX2ונראה לי שהאדומים זה הדידיאר...תודה
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים לי היה p4vxasd2 של ECS עם שני סלוטים ל SDR ושני סלוטים ל DDR... תסתכל בתחתית הלוח (כשהלוח מותקן במעבד, ימינה מה- PCI ותראה אם אתה רואה שם את שם הדגם של הלוח)
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים לי היה p4vxasd2 של ECS עם שני סלוטים ל SDR ושני סלוטים ל DDR... תסתכל בתחתית הלוח (כשהלוח מותקן במעבד, ימינה מה- PCI ותראה אם אתה רואה שם את שם הדגם של הלוח)זה לוח של PcChips ... זה PCB אדום הם לא שמים שם דגם על הלוחלECSים יש PCB שחור\סגול-הומואי
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים כמו שאמרו פה כבר כנס לסנדרה תראה שם את כל הפרטים על הלוח ותמצא בקלות את הדגם באתר של החברה
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים כמו שאמרו פה כבר כנס לסנדרה תראה שם את כל הפרטים על הלוח ותמצא בקלות את הדגם באתר של החברהכן ... רק תשים לב שסנדרה בטעות מזהה לוחות של pcchips כלוחות ECS ככה שאם יהיה כתוב לך ECS M927 זה לוח PcChips M927 ... הלוחות של ECS בכלל לא מתחילים בM והמספרים שלהם בד"כ נמוכים בהרבה
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר בסיס רשום 2 דברים רק....בעצם 31.שזה שייך ל-ECS2 שזה - SiS 650 זה מה שרשום ב-Chipset Model3. ועוד משהו שרשום M935LR זה רשום ב-Model
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר עכשיו הוא עובד על המחשב עם 256 אסדיראם...מה בדיוק אתה אומר?...=יותר ברור=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.