עבור לתוכן

מפרט למשחקים כבדים -4K

Featured Replies

פורסם

שלום!

השתחררתי לפני 4 חודשים ואני ממש בבלאק אאוט מטורף בתחום החומרה והמשחקים.

אשמח לעזרה שלכם!

1. מה התקציב המקסימאלי?4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה Asseto Corsa, BF4 ודומיהם על הרמה הגרפית הגבוה ביותר.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 120GHZ - טלויזיית LG.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בהכרח. המחשב כרגע ממוקם במקום מאוורר קלות.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם אפשרי, וינדוס 8 במחיר לא יקר. הרכבה אני יכול לעשות לבד, מעדיף לקבל אותו מורכב.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות באזור המרכז - עדיפות שפתוחה גם בשישי או עד השעות המאוחרות של הערב.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). יש לי טלויזיה שתומכת ב120GHZ. הייתי רוצה לגרום לזה לעבוד. יש לה חיבורי VGA ו-HDMI.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בעתיד הקרוב אני אוסיף גם כוננים קשיחים חיצוניים. יספיק לי 1TB פנימי.quote_icon2.png

פורסם

כולל החריגה:

Logo.jpg

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

880 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150

350 ₪ - Gigabyte GA-B85M-DS3H S1150

350 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz

1520 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 280X 3G GDDR5 WINDFORCE 3

499 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III

299 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

470 ₪ - CoolerMaster K280 + FSP Raider 550W 80+ BUNDLE

90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90

59 ₪ - Arctic Alpine 11 Pro Rev.2

מחיר סופי: 4517 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם

קירור למעבד ברמת הסטוק + כרטיס מסך שאת כל החום שלו מוציא לתוך המארז + מאוורר בודד ע"ג המארז זה לא רעיון כ"כ טוב לגיימינג ממושך בתוקפת הקיץ.

הייתי חורג עוד יותר ומוסיף למארז הזה מאוורר נוסף ואת הקירור למעבד משדרג לפריזר 7 פרו. מדובר במקרה הזה בתוספת כספית של סביב ה-100 ש"ח, אבל המחשב יהיה מקורר בצורה טובה יותר. מה שכן, במידה ו-16 ג'יגה מקסימום בעתיד יספיקו לך, הייתי לוקח לוח-אם H81M-HD3 של ג'יגבייט שעולה 50 ש"ח פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים