עבור לתוכן

בעיה עם העכבר בחיבור המחשב לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום .

לא כל לכך ידעתי איפה לרשום את זה מצטער מראש אם זה לא המקום.

לפני כמה זמן קניתי טלויזיה 47 של LG וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI בנוסף למסך הרגיל שמחובר ךמחשב .

עכשיו הכול בסדר אם זה משחקים או סרטים או שימוש רגיל חוץ מבעיה אחת עם העכבר.

אני לא כזה יודע איך להסביר את זה אבל קשה לשלוט בעכבר , התזוזה שלו מוזרה כזאת כאילו הוא עובד יותר לאט ופחות מדוייק, ככה זה עם העכבר החוטי וגם עם האלחוטי.

אפשר איכשהו לסדר את זה ?

מקווה שהבנתם את הבעיה בערך .

תודה מראש לעוזרים

פורסם

כשאתה מזיז אתצ העכבר על המסך הרגיל, והא זז טוב יותר כשהטלויזיה לא מחוברת ?

תבדוק אם ה cpu load גבוה כשהטלויזיה מחוברת, ותבדוק אם עכבר חוטי

פורסם
  • מחבר

על המסך הרגיל של המחשב העכבר עובד בסדר גמור.

כרגע הטלוזיה מחוברת בתור מסך נוסף , כאילו עוד שולחן עבודה ואני יכול לעבור עם העכבר מהטלויזיה למסך הרגיל , ולפני זה חיברתי אותה שתציג את מה שהמסך מציג , אם הייתי משתמש על המסך של המחשב זה היה עובד בסדר , ואם הייתי מסתכל על הטלויזיה זה היה שוב עובד עם בעיות .

אני לא כזה יכול להסביר את הבעיה כי אני לא מצליח להבין אם זה עובד לאט יותר או שזה בעיה בדיוק אבל אותו דבר עם משחקים, למשל במשחק יריות זה פשוט בלתי אפשרי לכוון על נקודה או שאני עובר אותה או שלא מגיע אלייה .

לא כזה הבנתי מזה CPU LOAD ואיך לבדוק את זה .

פורסם

יש כמה סיבות אפשריות :

- הכי צפוי : הגדרת רגישות עכבר ו/או רזולוציה על הטלויזיה - במקרה כזה העכבר אמור לעבוד כרגיל כשהוא עובר למסך של המחשב והבעיה תהיה על המסך של הטלויזיה

- פחות צפוי : עומס גבוה על הכרטיס מסך ו/או על המעבד בגלל חיבור הטלויזיה, אם יש לך כרטיס מסך חלש או משהוא שמנצל משאבי מערכת בלי שתדע (למשל וירוס לייצור כסף וירטואלי) - במקרה כזה הבעיה קשורה לאיטיות של הכרטיס מסך ותהיה גם על המסך הרגיל בזמן שהטלויזיה מקבלת תצוגה

- נדיר : הפרעה חשמלית שנגרמת בגלל החיבור של הטלויזיה לחשמל, שאוליי מפריעה לעבודה של העכבר וכו' - במקרה כזה הבעיה תהיה גם אם הטלויזיה מבוטלת במאפייני תצוגה, מספיק שהכבל שלה יהיה מחובר. אבל החלפת עכבר יכולה אוליי לשנות משהוא

תנסה לשחק אם כל הדברים האלה ולראות כמו איזה מהאפשרויות המצב שלך נראה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לך על העזרה .

המחשב עצמו די בסדר , למשל במשחקים די חדשים אני משחק על הגדרות בינוניות-גבוהות .

עשיתי את הבדיקה שאמרת ואין הבדל אם זה במסך או אם זה בטלויזיה (עשיתי מסך נפרד וטלויזיה בנפרד) .

ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הטלויזיה והמחשב והרזולוציה וגם עם ההגדרות של העכבר . שום דבר לא עזר .

בכול מקרה כבר התייאשתי מזה , לגלישה ושימוש רגיל אני יסתדר איכשהו .

ניסיתי לסדר את זה יותר בשביל המשחקים כי בתקופה הקרובה אני יהיה מרותק למיטה ,

וחשבתי ע לאפשרות אחרת אולי תוכל לעזור לי בזה, יש לי אקסבוקס שלא פועל עם שלט אלחוטי אפשרי לחבר את השלט למחשב?

ובמשחקים יש אפשרות להשתמש בשלט במקום מקלדת ועכבר ( מצטער על הבורות הרוב שאני משחק זה משחקי רשת מידי פעם)

פורסם

אני לא בדיוק עונה לשאלה שלך - אבל כדאי מאוד להשתמש בתוכנה לשליטה על ההקרנה

אני משתמש ב- unified remote מה שזה עושה אתה פשוט שולט מהטלפון שלך על כל הפעולות דרך חיבור WIFI

גם אני בהתחלה שברתי את הראש עם מקלדת\עכבר אלחוטיים - והפתרון של האפליקציה על הטלפון - SWEET

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים