עבור לתוכן

קניית כ.קול מומלצת?

Featured Replies

פורסם

אני דווקא מסכים עם avilavi אני הייתי בדילמה אם לקנות כרטיס חיצוני או להשאר עם המובנה והחלטתי שאנסה את המובנה ואני מרוצה מאוד. שמעתי אצל חברים גם זונר וגם קרייטיב יקרים ולא היה הבדל באיכות ודווקא נהנתי מהסאונד אצלי יותר כנראה גם בגלל שהרמקולים שלי טובים יותר במקצת. פעם ההבדל בין המובנה לחיצוני היה משמעותי היום הוא כבר הצטמצם מאוד.

• תגובות 30
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אא"כ היה שינוי דרסטי בכרטיסים המובנים בשנים האחרונוץ אין בכלל מקום להשוואה. כרטיס קול בינוני ומטה יורגש היטב ברמקולים סבירים. אני אישית הרגשתי הבדל לא קטן במעבר מהAUDIGY 2ZS (שהכרטיסים המובנים יכולים לחלום להתקרב לאיכותו) לXONAR D2X שלא נחשב אודיופילי.

פורסם

ag43 איך זה בא לידי ביטוי?

ועם איזה מערכת?

פורסם
שמעתי אצל חברים גם זונר וגם קרייטיב יקרים ולא היה הבדל באיכות ודווקא נהנתי מהסאונד אצלי יותר כנראה גם בגלל שהרמקולים שלי טובים יותר במקצת.

אתה לא יכול להשוות בצורה כזו ואז להגיד שאין הבדל.

כשעושים השוואה מנטרלים את כל הגורמים חוץ מאחד - במקרה הזה כרטיס קול.

אתה גם החלפת כרטיס קול וגם את הרמקולים (ולמעשה יותר גרוע מזה - את כל המחשב, הסביבה, גודל החדר ומיקום הישיבה)

בכל מקרה, צליל הוא תמיד עניין סובייקטיבי.

אני הצעתי לו את הדבר הכי טוב שיכול להיות - שיקח את הכרטיס קול ויעשה את כל הבדיקות שהוא רוצה.

מציע לכולם לקנות בצורה כזו כל דבר שקשור לאודיו - קודם מנסים , משווים ובודקים - ורק אז קונים. לא לרוץ לקנות את ההכי זול, כי בסוף תקנו משהו שלא מתאים לכם ותזרקו כסף לפח.

פורסם

באיכות הצליל אלא מה? במיוחד בערוצים האחוריים.

אפילו במיקרולאב 6C שלי, שלא לדבר על מערכת הסטריאו שלי.

פורסם
באיכות הצליל אלא מה? במיוחד בערוצים האחוריים.

אפילו במיקרולאב 6C שלי, שלא לדבר על מערכת הסטריאו שלי.

עדיין לא ענית על שתי השאלות. רק יצרת "מסך עשן" חדש

כמו למשל "מערכת סטריאו".. מה אני אמור להבין מזה? שיש לך מערכת סטריאו של AIWA בעשרים שקל משוק הפשפשים? או שמדובר בסט-אפ היי-אנד מושקע?

כמו כן, "באיכות הצליל אלא מה?" ..... ממש לא אינפורמטיבי

ואיך הערוצים האחוריים מתקשרים לכאן?

תשתדל בבקשה לא להחסיר פרטים

פורסם

הצליל יותר עפיצי... איך בדיוק אתה רוצה שאכמת לך את השיפור בצליל? לאוזן שלי נשמע שיפור באיכות ובפירוט הכלים.

מערכת ההיי אנד שלי מחוברת ביום יום כרמקולים האחוריים של המחשב חוץ מבשמיעת מוזיקה שאז הם הופכים לקדמיים.

פורסם
ואיזה אוזניות אלו? ביטס?

למה להעליב

אני לא מתקרב לביטס,

יש לי אוניות רפרנס של AKG

הלוח אם הוא maximus formula vi האמת שהוא מניע גם אוזניות 600 אום שזה ההתנגדות של שלי

אבל באמת אין ספק שהמגבר עושה עבודה טובה יותר , גם מדובר באוזניות לא ברמקול רצפתי , הניאנסים באיכות מורגשים יותר ויורגשו יותר מאשר רמקולים . אבל זה לא כרטיס קול.

פורסם

d2x יכול להריץ בכלל 600 ohm?

פורסם

אוזניות רפרנס של AKG? (אתה מתכוון ל-Q\K701?) יכול להניע 600OHM? אפילו כרטיסי קול מוגברים מתקשים להניע 600OHM.

אין שום סיכוי שבעולם שאוזניות שצריכות הגברה... לא, שאוזניות באופן כללי, ישמעו קרוב למקור איכותי דרך יציאה של כרטיס קול מובנה, אלא אם כן הן ממש גרועות.

פורסם
פורסם

לי יש כרטיס קול פשוט של קריאיטיב(מופיע בחתימה), החלפתי לאחרונה 3 לוחות עם שבבי קול מעולים כל אחד(על הנייר).

ההבדל שממש עשה לי את זה הוא שבכרטיס הקול שלי שומעים חזק יותר, אני פשוט אוהב לשמוע חזק באוזניות.

דרך אגב האוזניות שלי הן AKG 518le.

בקשר ל-"סראונד" באוזניות זה סתם גימיק ופשוט אין כמו אוזניות סטריאו איכותיות.

פורסם
אוזניות רפרנס של AKG? (אתה מתכוון ל-Q\K701?) יכול להניע 600OHM? אפילו כרטיסי קול מוגברים מתקשים להניע 600OHM.

אין שום סיכוי שבעולם שאוזניות שצריכות הגברה... לא, שאוזניות באופן כללי, ישמעו קרוב למקור איכותי דרך יציאה של כרטיס קול מובנה, אלא אם כן הן ממש גרועות.

שמע אחי אתה ממש מגזים

אני לא יודע מה הנסיון שלך עם אוזניות אבל אתה ממש לא בכיוון

נתחיל מזה : http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_FORMULA/

שזה בעצם לוח אם עם XONAR STX עליו .

ואמשיך בזה אני מודה שהתבלבלתי והאוזניות אכן 62 אום. אבל בגלל הרגישות הנמוכה והעובדה שהם ממש לא מורגשות בצד הבס יש נטיה להגביר את הווליום.

פורסם

מבחינת איכות הסאונד, כרטיסי קול בתקציב של מתחת ל1000שח לא יישמעו יותר טוב מכרטיסי אונבורד של Realtek, אולי רק ייראו יותר טוב.

פורסם

^ וגם של via.

זה גם תלוי איזה ציפ ואיזו מערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים