עבור לתוכן

המחשב לפעמים נתקע בעלייה

Featured Replies

פורסם

שלום,

כבר כמה שבועות שלפעמים אני מדליק את המחשב והוא נתקע כבר בהתחלה בתמונה הזאת של הלוח אם (מצורפת תמונה) . אני צריך לעשות ריטסרט (לפעמים פעם אחת לפעמים הרבה יותר ) ואז הוא פתאום עולה נורמלי.

ניסיתי להוציא את הסוללת לוח אם אבל התופעה עדיין חוזרת על עצמה. למישהו יש מושג מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא הגיוני, הוא חדש. הוא נקנה לפני כמה חודשים בסה"כ והתופעה הזאת היא משהו חדש...

פורסם

לפי הלוגיקה שלך, דברים לא יכולים להתקלקל.

אם הפעלות מחדש מסדרות את זה, פסלת את המסך והכבל.

מה מפרט המחשב? מה דגם כרטיס המסך?

פורסם
  • מחבר

HD6450

E8400

4GB (2X2

יכול להיות שהכרטיס התקלקל כל כך מהר? :/ איזה באסה.. אני לא משחק לא כלום ,רק גולש באינטרנט ורואה סרטים .. איך אני מוודא את זה?

פורסם

מה קרה לכרטיס הקודם?

מה דגם ספק הכח?

אתה יכול לחפש קבלים מפוצצים \ נפוחים על הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הקודם היה 4870X2 , הוא התקלקל, המחשב לא עלה בכלל, הצג לא הראה שום דבר כאילו לא הדלקתי את המחשב..

בגלל שאני לא משחק במשחקים אלא רק צריך HD סרטים וגלישה אז קניתי את 6450 .

ספק כח נוכחי Hiper HPU-4M630-PE 630W

פורסם

יכול להיות שהספק הוא רוצח סדרתי של כרטיסי מסך.

פורסם
  • מחבר

איך לדעת בוודאות?

פורסם

מה זה משנה? בכל מקרה הספק חייב לעוף

פורסם

יש מצב שהספק כבר הספיק לרצוח לך גם את הלוח, תחליף ספק ובדוק שוב.

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי ספק חילופי.. אני לא יכול לקנות ספק רק כי יש אפשרות שהוא לא טוב. יש דרך אחרת לדעת אם הבעיה בספק?

ואני לא מבין משהו, אם הספק עובד והמחשב עובד, איך הבעיה בספק? אולי יש משהו שמקצר במחשב לפעמים? אולי הזכרונות ?

פורסם

רוב הסיכויים שהספק לא טוב, הוא יכול להדלק או לפעמים גם לא, זה שהוא נדלק לא אומר שהוא מספק את המתח שצריך לשאר הרכיבים.

הבעיה בספקים ג'נריים היא שהם לא מספקים מתחים יציבים לרכיבים ובכך פוגעים בהם, הרבה פעמים הם פשוט גורמים להרס של חומרה אחרת לפני שהם הולכים.

תחליט, אם אתה רוצ להמשיך להחליף כרטיסי מסך ולוחות אם או שאתה רוצה להשקיע השקעה חד פעמית בספק אמין ואיכותי שישרת אותך קדימה גם למערכת הבאה.

תוכל לנסות לקחת ממערכת אחרת ספק, אפילו ממערכת של חבר.

אם אתה רוצה להשקיע בספק זול שיעשה בשבילך את העבודה כרגע:

http://www.tms.co.il/product/6845

פורסם
  • מחבר

תמיד חשבתי הספק שלי נחשב איכותי, של HYPER.. :/

אם אני אקח ספק כח אחר , יש אפשרות שהבעיה לא תפסיק כי הספק כבר הרס לוח אם/כרטיס מסך..?

פורסם

כן יש אפשרות, בדוק או צלם את לוח האם, חפש האם ישנם קבלים נפוחים/מפוצצים/נוזלים על לוח האם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים