פורסם 2014 בינואר 2211 שנים שלום,כבר כמה שבועות שלפעמים אני מדליק את המחשב והוא נתקע כבר בהתחלה בתמונה הזאת של הלוח אם (מצורפת תמונה) . אני צריך לעשות ריטסרט (לפעמים פעם אחת לפעמים הרבה יותר ) ואז הוא פתאום עולה נורמלי.ניסיתי להוציא את הסוללת לוח אם אבל התופעה עדיין חוזרת על עצמה. למישהו יש מושג מה הבעיה?
פורסם 2014 בינואר 2211 שנים מחבר אבל זה לא הגיוני, הוא חדש. הוא נקנה לפני כמה חודשים בסה"כ והתופעה הזאת היא משהו חדש...
פורסם 2014 בינואר 2211 שנים לפי הלוגיקה שלך, דברים לא יכולים להתקלקל.אם הפעלות מחדש מסדרות את זה, פסלת את המסך והכבל.מה מפרט המחשב? מה דגם כרטיס המסך?
פורסם 2014 בינואר 2211 שנים מחבר HD6450 E8400 4GB (2X2 יכול להיות שהכרטיס התקלקל כל כך מהר? איזה באסה.. אני לא משחק לא כלום ,רק גולש באינטרנט ורואה סרטים .. איך אני מוודא את זה? נערך 2014 בינואר 2211 שנים על-ידי Ovid
פורסם 2014 בינואר 2311 שנים מה קרה לכרטיס הקודם?מה דגם ספק הכח?אתה יכול לחפש קבלים מפוצצים \ נפוחים על הכרטיס?
פורסם 2014 בינואר 2311 שנים מחבר הכרטיס הקודם היה 4870X2 , הוא התקלקל, המחשב לא עלה בכלל, הצג לא הראה שום דבר כאילו לא הדלקתי את המחשב..בגלל שאני לא משחק במשחקים אלא רק צריך HD סרטים וגלישה אז קניתי את 6450 .ספק כח נוכחי Hiper HPU-4M630-PE 630W
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים מחבר אבל אין לי ספק חילופי.. אני לא יכול לקנות ספק רק כי יש אפשרות שהוא לא טוב. יש דרך אחרת לדעת אם הבעיה בספק?ואני לא מבין משהו, אם הספק עובד והמחשב עובד, איך הבעיה בספק? אולי יש משהו שמקצר במחשב לפעמים? אולי הזכרונות ?
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים רוב הסיכויים שהספק לא טוב, הוא יכול להדלק או לפעמים גם לא, זה שהוא נדלק לא אומר שהוא מספק את המתח שצריך לשאר הרכיבים.הבעיה בספקים ג'נריים היא שהם לא מספקים מתחים יציבים לרכיבים ובכך פוגעים בהם, הרבה פעמים הם פשוט גורמים להרס של חומרה אחרת לפני שהם הולכים.תחליט, אם אתה רוצ להמשיך להחליף כרטיסי מסך ולוחות אם או שאתה רוצה להשקיע השקעה חד פעמית בספק אמין ואיכותי שישרת אותך קדימה גם למערכת הבאה.תוכל לנסות לקחת ממערכת אחרת ספק, אפילו ממערכת של חבר.אם אתה רוצה להשקיע בספק זול שיעשה בשבילך את העבודה כרגע:http://www.tms.co.il/product/6845
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים מחבר תמיד חשבתי הספק שלי נחשב איכותי, של HYPER.. אם אני אקח ספק כח אחר , יש אפשרות שהבעיה לא תפסיק כי הספק כבר הרס לוח אם/כרטיס מסך..?
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים כן יש אפשרות, בדוק או צלם את לוח האם, חפש האם ישנם קבלים נפוחים/מפוצצים/נוזלים על לוח האם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.