עבור לתוכן

יעוץ לפני קנית אוזניות למשחקים ומוזיקה

Featured Replies

פורסם

האיכות בניה של פיליפס בדרך כלל גבוהה, מוזר שיש בעיות עם החיבור אוזניות. לא מצאתי גם משהו גרוף, תאמת אפילו לא מצאתי אזכור (ויש הרבה מאוד ביקורות על האוזניות האלה).

המגבר אוזניות של ה SB Z יכול להסתדר עם כל דבר שהוא עד 250 אום (אני חושב שהם מפרסמים 300 אבל לא הייתי בונה על זה יותר מידי), רוב הדגמים שהוזכרו במהלך הדיון הם 150 אום או פחות מזה.

אם ה K701/702 יקרות לך אתה יכול לבדוק גם את ה Q701, יש להן כבל קבוע, הבמה מעט קטנה יותר אבל יש להן יותר באס והמחיר נגיש יותר.

גם ה Beyerdynamic DT990 וה Sennheiser HD598 זוכות לביקורות מאוד אוהדות ושוות בדיקה מעמיקה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה היום בעבודה קצת עברתי על מפרטים וביקורות של ה

k702 ראיתי שהם מאוד נוחות אבל ראיתי שההתנגות שלהם מאוד גבוה זה לא אומר שאני יצטרך מגבר , דרך אגב יש עליהם מבצע 50 אחוז באמזון אז זה ממש זמן טוב להביא אותם במידה וימצא שהם מתאימות , לסנהייזר 650/600 או fedlio x1 / או m50/ad700x של אודיו טכניקה או dt990

מה אתה היית מציע

השימושים שלי זה מוסיקה רוב הסגנונות זה רוק/מטאל/מיינסטרים/האוסים/ניו יורק האוס/ישראלי

והשאר זה משחקי רשת

מה מהם אתה חושב הכי עדיף שיכסה את רוב הדברים עם מינימום התפשרות ( כמובן שלא מושלם כי אין אבל שאני יתפוס כמה שאפשר)

*ככל שאני קורא יותר ולומד יותר זה ממש ממש מבלבל

בשונה מחומרה של מחשב כרטיסי מסך מעבדים יותר קל לבחור כי יש תמיד מנצח רק 1 הוא תמיד טוב יותר, או כמעט זהה

אבל פה בנושא המוסיקה זה ממש מסובך וזה כבר מטיש אותי , כבר שבוע שאני מחפש בנרות וכל יום שעובר זה מסבך ומסבך

יש ביקרות לטובה ולרעה על כל אוזנייה.

פורסם

בגלל זה יש הרבה אנשים שיש להם מספר זוגות של אוזניות. יצא לי לראות אנשים שיש להם אוזניות למשחקים, אוזניות למוזיקה שלא דורשת הרבה באס, אוזניות לדברים שדורשים הרבה באס, אוזניות סגורות ושטוחות שמשמשות להקלטות וכו'.

למשחקים לא הייתי ממליץ על ה M50, הבמה שלהן מאוד קטנה. אם אתה אוהב באסים הייתי יורד גם מ AD700X.

האוזניות של AKG בדרך כלל פחות מ 100 אום, ממש לא התנגדות גבוהה, אפשר להסתדר אפילו בלי מגבר אוזניות (וכל יש לך אחד בכרטיס קול).

פורסם
  • מחבר

לאחר הרבה קריאה ולמידה פה מחברי הפורום החלטתי ללכת על תצורה של שני אוזניות אחד למוסיקה ואחד למשחקים , כרגע רכשתי את ה m50 ואני ממש ממש מרוצה אני שומע בהם קבצים של 24 ביט ושומעים מדהים מרגישים צללים בשירים שמכירים שלא שמתי לב אליהם זה פשוט נפלא.

עכשיו לחלק השני אני חושב ללכת על ה tiamat 7.1 או על roccat kave 5.1 xtd או על ad 700x

רציתי לשאול מה אתם חושבים עליהם

מביקרות ב newegg amazon וסרטונים youtube

יש דעות לכאן ולכאן למשל על איכוות הבניה של רייזיר , ויש כאלו שכותבים שאיכות הסאונד לא מי יודע מה, ולעומת זאת יש כאלו שכתבו שממש שומעים מדהים והם יכולים להצביע היכן נמצא האיוב וזה ממש חשוב לי ,

אותו דבר לגבי הרוקאט

לעומת ad700x שהוא טוב רק למוסיקה ווקאלית יש לו mid's +high's אבל הבאס שלו לא מי יודע מה, למרות שיש לי כבר אוזניות למוסיקה , הוא אפשרות טובה ל fps אבל אני לא יודע כמה שימושי לשאר.

המלצות ?

פורסם
  • מחבר

^ UP

בבקשה עזרה

אני רוצה כבר לרכוש את הסט השני שלי בבקשה

פורסם
  • מחבר

אוקיי רציתי לעדכן, לא ענו לי פה אבל עשיתי עוד מחקרים

נתנו לי להתנסות בכמה סוגים של אוזניות של "גיימרים" ושמעו ממש על הפנים הסאונד היה "מלוכלך" לא הבינו מאיפה מגיע כל צליל

לאחר הרבה קריאה והמון המלצות על ה AD700X קניתי אותו וחיברתי לכרטיס קול ועוד בלי לכוון יותר מידי , וממש ממש ממש

--מ--ד--ה--י--ם--

מבינים מאיפה כל צליל מגיע, סאונד נקי וברור , כיף לשמוע דרכם , קלות מאודד, מתאימות לראש ממוצע בצורה מדהימה , הבאס מורגש אבל לא חזק לפי ביקורות אמרו שאין כמעט בכלל אבל אני מרגיש באס לא עוצמתי אבל יש , אני ממש מבסוט

ורציתי לשתף את כל אלו המתלבטים כמוני ושלא היה להם אפשרות " להתנסות " אז זה התוצאה הסופית שלי ומקווה שהפוסט הזה עזר לכמה

:-)

פורסם

לא ענו לך כי שאלת על דגמים שעוד בתגובה השלישית אמרו לך להתרחק מהם ונתנו לך רשימה מאוד ארוכה של דגמים שכן יתאימו למה שאתה מחפש. תתחדש ותהנה, בחירות מצויינות, ה AD700 בין הדגמים היותר מומלצים לגיימינג (במיוחד לאור המחיר שלו למרות שיש כאלה שלא מוצאים אותן כנוחות), ה M50 גם מאוד טובות למרות שאני אישית לא הייתי בוחר בהן (פחות חשוב לי באסים ואני מעדיף אוזניות שהצלילים לא נשמעים כאילו הם יוצאים מהמוח).

פורסם

תתחדש! תמונות!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים