עבור לתוכן

יעוץ לפני קנית אוזניות למשחקים ומוזיקה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש אוזניות למשחקים כגון

bf4/cod

ומוזיקה מכל הסגנונות

אני מחפש אוזניות שינסו לכסות לי את שני המטרות האלה כדי לא להפריע להורים שלי וגם שאני יוכל לשמוע טוב יותר בתוך המשחק.

חשוב להדגיש כי האוזניות יחוברו לכרטיס קול של creative sound blaster z 5.1

חשבתי על כמה כיוונים הייתי שמח אם מישהו יכול לתת חוות דעת מעבר למה שיש ב youtube

חשבתי על אוזניות של

1.

astro a40 2013 מאוד הרשים אותי הבקר קול שלהם , הבניה , העיצובים המודים של הסאונד. חסרון זה מחיר וצריך להזמין מחול.

2. ה tiamat 7.1 אבל אני לא ממש שמח מאיכות בניה של רייזר , ולא יודע איך זה יהיה במצבים של מוזיקה.

3. roccat kave 5.1 xtd שלפי ביקורות נראות מדהימות אבל עדיין ההיתי שמח לשמוע ממישהו שיש לו את המוצרים האלה יעזור לי יותר.

או שאולי יש מוצרים טובים אחרים בפחות כסף

תודה לכולם

אביחי

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הדגם של רוקט הוא ממש חדש ורק השבוע הגיעו לארץ לKSP והם יקרות (מעל 700 ש''ח) אם שאלת לגבי הרייזר שהם יקרות עוד יותר אז כנראה זה לא בעייה בשבילך.

בכל מקרה יש לי את הדגם היותר ישן של רוקט (kave 5.1 solid) ואני ממש מבסוט מהם הבעייה היחידה היא שבשימוש ארוך זה קצת מכאיב באוזניים ובראש אבל לפי מה שקראתי בדגם החדש יש שיפור באיכות בנייה ובכריות שאמור לעזור אז אני אמליץ לך עליהן, מה גם שיש הרבה שיפורים שימושיים כמו חיבור בלוטות' לנייד שתוכל לדבר בעזרתן וחיבורים נוספים בשלט לרמקולים שתוכל בלחצית כפתור להעביר את הסאונד לרמקולים (מאוד שימושי) אגב מקווה שאתה יודע שאתה גם צריך כרטיס קול תומך ב5.1 ערוצים תבדוק שהכרטיס אם תומך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, יש מישהו שיכול להגיד לי משהו קצת על אסטרו?

פורסם

לא הגיוני לקנות אף אחד מהאוזניות שהזכרת. יש לך כרטיס קול מצויין עם תמיכה ב SBX (דימוי סראונד), חבל לבזבז כסף על אוזניות של חברות כאלה.

חפש אוזניות שמיועדות למוזיקה ויספקו תוצאות טובות בגיימינג (למשל CREATIVE AURVANA LIVE), יתן לך תוצאה יותר טובה גם במשחקים וגם במוזיקה.

http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-updated-1-27-2014-monster-dna-pro-added-edits

כל האוזניות שהזכרת מגיעות עם דונגל חיצוני שמשמש לדימוי סראונד או חיבור USB או כל שקר אחר, לא ינצל את הכרטיס קול ויתן איכות סאונד פחות טובה. תתרחק מאוזניות שיש בהן מספר אלמנטים בכל צד, החרא הזה לא עובד, עדיף אוזניות עם אלמנט בודד של 40-50mm.

תכתוב תקציב וימצאו לך אוזניות מתאימות. בקשר למיקרופון גם אין מה לדאוג, לא חסרים מיקרופונים זולים שיעשו עבודה מספיק טובה ב VOIP.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על התגובה

1.האם מה שאמרת:

כל האוזניות שהזכרת מגיעות עם דונגל חיצוני שמשמש לדימוי סראונד או חיבור USB או כל שקר אחר, לא ינצל את הכרטיס קול ויתן איכות סאונד פחות טובה.

חל על כל סוגי האוזניות שמשתמשות ב usb וירטואלי או גם על אלו שמחוברות במספר מחברים של 3.5" .

2.והאם באוזניות איכותיות של סטריאו אפשר לשמוע את האפקט דרך הכרטיס קול שלי שעוזר לשמוע מהיכן הצלילים באים

3.תקציב אין לי בעיה להשקיע עד 1.2K אם זה ממש מצדיק אבל בעדיפות לאזור עד 1K.

4.דבר נוסף הסבירו לי שבשביל למצוא אוזניות ממש טובות עדיף לייעד אותם לתחום מסויים אם זה יוסיף לתחום הסרטים/משחקים אני יוכל להשתמש רק ברמקולים למוזיקה ובאוזניות למשחקים/סרטים. או לקנות שני זוגות אוזניות אחד למשחקים והשני למוסיקה.

אם זה כדאיי אני מוכן לוותר על אוזנייה מסוג אחד ולקנות שנים שכל אחת מהן תיועד לשימוש אחר.

פורסם

אוזניות טובות מגיעות עם חיבור 3.5 אחד, כל הדברים האחרים זה כל מיני טריקים וגימיקים.

לכרטיס קול שלך יש תמיכה ב SBX שמשמש לדימוי סראונד, הוא עובד טוב בהשוואה לרוב הפתרונות האחרים, טוב לפחות כמו ה DOLBY שמגיע עם רוב האוזניות האלה.

היופי באוזניות HI FI הן שבהרבה מקרים התוצאה במשחקים מדהימה למרות שהיעוד שלהן הוא למוזיקה. אתה יכול לקנות כמה אוזניות גיימינג שאתה רוצה, אתה לא תמצא משהו שמתקרב ל AKG K701 או Philips Fidelio X1.

עוד כמה דברים שכדאי לחשוב עליהם:

1. אוזניות פתוחות לרוב זולגות דיי הרבה, אם תשתמש במיקרופון יכול מאוד להיות שישמעו במיקרופון את האוזניות שלך. כמו כן האנשים סביבך יוכלו לשמוע מה שאתה שומע.

2. אוזניות פתוחות לרוב נותנות תוצאה טובה יותר, יש אוזניות סגורות שמאוד מומלצות אבל בכללי אוזניות פתוחות בדרך כלל יש במה גדולה יותר (הצליל נשמע מרוחק יותר) וזה יכול לעזור במשחקים.

בקישור שנתתי בהודעה הקודמת יש מספר דיי גדול של אוזניות שנבדקו לצורכי גיימינג במחירים שמעים בין כמה עשרות דולרים לכמה אלפי דולרים.

פורסם
  • מחבר

מקריאה באתר שהמלצת ראיתי שהאסטרו קיבלו ציון בינוני למדי, ואילו מה שאתה המלצת קצר שבחים יפים.

מבדיקה שראיתי קצת ביקורות באמזון יש עליו שבחים טובים.

המחיר שלו בארץ זה 2K

ראיתי בebay ואמזון שזה לאזור ה 850-1200 אני מניח שיצא עם משלוח ובמידה ויהיה מעמ/מכס/וכל מיני מרעין בישין אחרים.

השאלה אם אפשר ליפול בזה לזיופים.

ואם אני יחבר אותם לכרטיס קול שלי ויפעיל את sbx ואת scout mode אני יהנה מחוויה של 5.1 והעצמת הצלילים של טעינות רובים , צעדים , רימונים, שמיעה מאיזה כיוון מגיע כל צליל.

פורסם

רוב האוזניות שתקנה שמיועדות לגיימינג עובדות עם DOLBY HEADPHONES שזה בערך אותו הדבר, בגלל זה הן מגיעות עם מתאם.

הזכרתי דגמים שבאיכות מאוד (מאוד) גבוהה, יש גם דברים זולים יותר שיתנו תוצאות מצויינות. אם אתה מתכנן להשתמש במיקרופון או לא רוצה שאנשים סביבך יוכלו לשמוע מה שאתה שומע (באוזניות פתוחות ישמעו חלש אבל אפשרי לשמוע) כדאי לבדוק את ה CREATIVE AURVANA LIVE ואת ה LIVE 2 (דגם חדש שיצא לא מזמן, דיי קשה למצוא במחיר הגיוני). גם ה AUDIO TECHNICA AD700 יהיו פיתרון מצויין אבל מומלץ לנסות אותם לפני הקניה כי לחלק הן מאוד נוחות ולחלק הן ממש נוראיות.

כל האוזניות שיש שם נבדקו ויש ציונים לנוחות (פחות אמין כי זה משתנה מאדם לאדם), ביצועים תחרותיים (כיווניות הצליל וכו') וביצועים למשחק מהנה (בדרך כלל אוזניות עם באס חלש מאבדות ניקוד בחלק הזה).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עכשיו יש לפני 4 דגמים

יש את philips fidelio x1

vmoda m100

ואת AD700 של AT

ואת live1/2 השאלה אם יש הבדל גדול בניהם אני מנסה לבדוק אמצעים לייבא את ה vmoda שנראות מדהימות , ביקורות טובות, כבל מוגן, דריבים 50 ממ. בארץ זה כמעט 2K בארהב זה בערך 900-1100. אם זה שווה את ההשקעה ל vmoda אני כנראה יביא אותם מחו"ל או שאם האודיו טכניקה יהיו מדהימות לא פחות אשיג אותם , מה אתה חושב ?

פורסם

M-100

או X1

מניח שה M-100 יהיו יותר נוחות למשחקים.

ה X1 הרבהיותר טובות למוסיקה.

שתיהן מעולות למחיר, החלטה לפי השיקולים שלך.

פורסם
  • מחבר

מביקורות נוספות ביו טיוב

הad 700 הבנתי שלא ממש מרגישים באס , קולות גבריים לא מודגשים היטב , האזנה למוסיקה מהירה לא שומעים בצורה טובה.

את ה x1 אני מחפש ביקורות ביו טיוב ואני לא מוצא עליו רק במקומות כתובים , הבנתי שצריך להחליף לו כבל כי יש לו התנגדות גבוהה, והחיבור לאוזניות שלו די שביר.

אני חושב שאני ירד מה האודיו טכניקה למרות שהיה אפשר להביא אותו במחיר ממש טוב , עכשיו נותרתי שוב עם היקרים, אלא אם כן אמצא דגם שקרוב לביצועים שלהם.

הצעות אפשר גם להציע דגמים יקרים במידה ואפשר להביא אותם מחול במחירים טובים עד ה 1.5K בשקלים

פורסם

הדעה האישית שלי היא לקנות אוזניות סטראו ולא 5.1 ודומיהן

אם יש לך כרטיס קול אז לא לקחת כאלו בחיבור USB

אם חשוב לך השקט תקח אוזניות סגורות

שים לב שאתה לא קונה אוזניות שממותגות לאייפון וכאלה כי חבל, אתה משלם יותר על איזה מיקרופון זול וכפתורי ווליום שלא תשתמש בהם.

לפני הקניה תראה עם כמה אום ( זה נראה כמו פרסה ) הכרטיס קול שלך יכול להתמודד ותקנה אוזניות בהתאם.

אבל באמת הכי חשוב זה אחריות , באוזניות אחריות זה ברזל.

פורסם
  • מחבר

הסבירו לי מקודם שעדיף סטריאו על 5.1/7.1 וכל מיני הדמיות למיניהן , כי זה יותר גימיק,

מבחינת שקט לא ממש אכפת לי כי אוזניות לא יעשו רעש חזק ברמה שדלת סגורה בחדר וההורים שלי ישמעו מחדר ממול, או שאם אשים מקרופון ישמעו רעשי רקע לא ממש משנה לי.

מה שאני מחפש זה משהו איכותי ואני מוכן להשקיע העניין שאני לא מצליח למצוא את המוצר כמובן "מושלם" למחיר שאני מחפש, הכי מאוזן עם הכי מעט חסרונות שאמצא בו ועדיפות לרכישה בארץ אבל כמובן הכל פה יקר, אז אני יכול לייבא מחול , אני גם מאוד שומר על הציוד שלי , לא מאמין שיהיה סיבה שיהיה בעיה.

מבחינת נתונים "על הנייר" הבנתי שיש כמה פרמטרים

*אחד מהם זה טווח תדרים שבזה הבנתי שאוזן אנושית לא מכסה את חלק מהתדרים שהאוזניות היקרות מציעות

*גודל הדרייבר הבנתי שזה ממש הגודל הפיזי של הרמקולים בפנים

*רגישות פה לא ממש הבנתי היכן זה בא לידי ביטוי

*התנגדות גם פה לא הבנתי היכן זה בא לידי ביטוי

אני אמור לייחס חשיבות לנתונים הללו אני רואה כאלו עם התנגדות מאוד גבוה למשל 80-100 ויש כאלו עם 34-50

וברגישות ראיתי המון ערכים השאלה כמה זה חשוב לצרכים שלי.?

פורסם

שמחקר שאני עשיתי על אוזניות , החלטתי ללכת על פתוחות , ולפי המאפיינים שאני מחפש במוזיקה, ובחרתי בAKG701 , הם בתקציב שרשום למעלה , ומגיעות עם כבל 5 מטר ו כבל 3 מטר , החיבור בצד האוזניות מתנתק למקרה ותרצה להחליף בינהם או לקנות כבל אחר, מבחינת מאפייני השמע : הצליל אנליטי חזק בגבוהים וממוצע בנמוכים , מאוד טוב למוזיקה קלאסית לאלקטרונית ולווקאלים, פיצוצים ומוזיקת ראפ פחות מתאימים לאוזניות, הצליל נפתח בשלב די מאוחר אז הם מתאימות לאנשים עם סיבולת לסאונד חזק (כלומר אוזניים שחוקות חח)

בקשר לשאלות שלך : התנגדות בלי להכנס לטכני זה כמה מיץ צריך כדי שתשמע באוזניות , התנגדות נמוכה משמע ווליום גבוה יותר כבר בהתחלה , התנגדות גבוהה משמע ווליום גבוה מאוחר יותר , אבל קח בחשבון שזה עדיין לא משנה את זה שהרמקולים לא ייפתחו ויניבו את את כל הצלילים בצורה יפה בשני הסוגים בזמן שונה (רגישות) זאת אומרת שצריך יותר ווליום כדי שתוכל להבדיל בין צלילים, זאת אומרת שבהתנגדות נמוכה סביר להניח שתעצר מוקדם כי יהיה לך חזק מדי , בכל אופן זה מה שהסבירו לי .

פורסם
  • מחבר

אוקיי, שוב תודה על העזרה

אשמח לשמוע עוד המלצות לדגמים מומלצים בתקציב הזה

כך יהיה לי על מה להתסכל ביקורות נוספות עד שאנעל על משהו וכבר אזמין

זה נהיה כבר ממש מטיש עד שמוצאים משהו יש הרבה פגמים שזה מבאס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים