פורסם 2014 בינואר 1811 שנים סורי על הנושא הלא ממש מפורט אבל אני לא יודע איך להגדיר את הבעיה המוזרה הזאת.בגלל זה אי גם יודע איך לחפש את זה בגוגלשאני פותח את הגוגל כרום הוא לא עולה על כל המסךאני מצרף תמונה כי אני לא יודע איך עוד להסביר את זהמישהו יודע ממה זה קורה ??אני מודה לראש לעוזרים כי אני לא סובל את הIE נערך 2014 בינואר 1811 שנים על-ידי jackhammer
פורסם 2014 בינואר 1811 שנים מחבר כן ניסיתימה שמוזר לי גם זה עכשיו ריסטור וזה עדיין קורה לי.לא ממש מבין מה הולך עם זה.אני מצרף תמונה של מה שהריסטור עושהמה שעוד יותר מוזר לי זה שברגע שהמחשב עלה אחרי הריסטור התחלתי להתקין דברים והכרום דווקא בסדר. הוא סינכרן מועדפים וזה אבל אחרי אחד הריסטרטים זה פתאום התחרבש שובנראה לי אני אצטרך לעשות שחזור מלא ולתקין אחד אחד ולעשות ריסט אחד אחד- - - תגובה אוחדה: - - -הצלחתי להעלות את האתר של HWZONEזה נראה כאילו הכרום לא תופס את כל גודל החלון של עצמולא יודע... זה מוזר
פורסם 2014 בינואר 1811 שנים מחבר עליתי על הבעיהרק באסה שעליתי על זה אחרי ריסטור של המחשב. עכשיו אני צריך לשחזר מלא דבריםקיצר זה הפונקציה של ה HiDPI שמחרבשת שם את הממשק.שלחתי פידבק לגוגל מקווה שיפתרו את זה כי יש כמה בעיות במצב הרגיל עם רזולוציות גבוהות (QHD+)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.