עבור לתוכן

מחשב נייד ללימודי הנדסת מחשבים, תקציב 4500-5000

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, Dev C++, Visual Studio, Turbo C.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, (מבריק או מט? לא יודע, לא חשבתי על זה אף פעם)

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) : FHD

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כולל Numpad

* משקל רצוי? בגדלים כאלו נראה לי שעד 2.5 קילו, לא יותר

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 9 תאים

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) הכול כבר קיים היום בסטנדרט, כמה שיותר הרי זה משובח

* Bluetooth? לא חייב

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB, נראה לי שהיום כבר נכנס 1TB

* כונן אופטי? רצוי, אם תמליצו לוותר לטובת SSD אקבל קביעתכם ואמליץ על קניית חיצוני.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים בבית הלקוח, או לפחות איסוף והחזרה

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן . שינמוך ל7 64 ביט

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה שאתם ממליצים לאור דרישות התכנה שציינתי

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) המחשב לבחורה...

* המחשב יריץ לינוקס וחלונות 7 בDUAL BOOT.

המורה בטכניון המליץ לפחות i5 ולפחות 4GB שזה אומר מבחינתי, ללכת כבר על 8GB.

תקציב: 4500-5000

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

היא מתכוונת להתנייד איתו? במיוחד אם זאת בחורה אז 15.6" זה גדול וכבד.

לחפש 14.1" קליל יהיה הפתרון.

פורסם
  • מחבר

זאת הייתה בקשתה.

פורסם

אם 14", אז אולי זה במשקל 2 ק"ג, ביצועים גבוהים, מסך HD+ מט

http://ksp.co.il/?uin=21718

עם הרחבת אחריות, זה 4,600 ש"ח.

15.6" קצת בעייתי לאור כל הנתונים והדרישות, אם לנסות לא להתפשר על ביצועים ולקחת מעבד חסכוני.

ובמשקל סביר

מע' הפעלה - אין כיום כמעט מחשבים עם וינדוס 7.

פורסם

מהאוניברסיטה סביר ביותר שתוכל לקבל רישיון חינמי לכמעט כל תוכנה של microsoft כולל כל מערכות ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

מע' הפעלה - אין כיום כמעט מחשבים עם וינדוס 7.

אני עובד כסיסטם ובחברה שלי מזמינים מחשבים ניידים ללקוחות משונמכים ברישוי. בלי בעיה, מחשבי DELL HP LENOVO

פורסם

כשמדובר בהזמנות מותאמות אישית לחברות, יעשו הכל בשביל כסף.

אני מדבר על מוצר מדף ללקוח פרטי.

פורסם
  • מחבר

בסדר, אז מקסימום אשנמך בעצמי.

מותר לפי חוקי מייקרוסופט , לקחת מדיה ומפתח ששיך לאותה המדיה(יש לי) ולהתקין. אם יש בעיה בהפעלת המוצר הם מסדרים את זה. בדקתי מולם.

אפשר להתקדם ;)

אני אישית לא מכיר את התוכנות ואני לא מהתחום, להבנתכם, בתחום זה, מה הנייד המומלץ בגודל 15.6? אם נתעלם מהתקציב, אבל ניקח את הזול ביותר שיעמוד בכבוד בהתאם לצרכים שציינתי.

אנסה לשכנע אותה לרדת למסך 14 ואז, בהנחה שכרטיס המסך מספיק טוב לצרכיי התכנות שציינתי, נראה לא רע, ועם חלונות 7 וגם אופציה להתקין חלונות 8: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=R9401HQ&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

פורסם

לצרכים שלה כל כרטיס מסך יתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים