פורסם 2014 בינואר 2311 שנים מחבר התקנתי !! מתאים כמו כפפה לרזולוציה 2560X1440עבר בלי בעיה 3dmark ו-COD + באטלפילד 4תצוגה חלקה ומהירה. שימשיך ככה. נערך 2014 בינואר 2311 שנים על-ידי levin445
פורסם 2014 בינואר 2311 שנים מחבר מה נבהלתם מקצת אבק על המאווררים תבדקו אצלכם.ומה יש לסדר בכבלים, ראית את הכבל מהספק לכרטיס המסך ?זה היחידי השאר עוברים מאחורי הלוח
פורסם 2014 בינואר 2311 שנים האבק נראה כמו פודרה, יש מצב שאתה גר בנביא מוסא רואים בפירוש כבלי סאטא, כבל 24 פין, חוטים וכבלים שהולכים לקדמת המארז ובנוסף את החוטים לחשמל לכרטיס.
פורסם 2014 בינואר 2311 שנים מחבר פעם הבאה אני אצלם לך את הפרקטל R4 שיש ליחדש מהמכירה הקבוצתית. לא אהבתי אותו אז הוא משרת אצלי בתור מחשב HTPCיש לי עכשיו ציוד ספאר במצב מעולהR9 280X + GTX470וספק אנרמקס 620W
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים גם יש הבדל ענק בין תומך ברזולציה לבין תומך במשחקלדעתי משחק חייב להיות שחיק אחרת זה סתם גימיק שיווקי. תומך, עלק.אתה צודק באמת רציתי להשקיע רק 1.5K זה יותר נכון ובעיקר כלכלי. כל האחריות עלי ובעיקר גם עוד לא התקנתי ככה שאני לא יכול באמת לדעת אם זרקתי 3K נקווה לטובעוד עניין זה שראיתי לפני שבוע את הכרטיס בגרמניה בסביבות- 2.5K אבל פחדתי לקחת בגלל האחריות.אם זה לא אולטרה זה לא שחיק מבחינתך? לא לכולם יש את אותם סטנדרטים כמוך, ובטח שלא את הכסף....אגב אני גם לא מבין מה הם רוצים מהמארז שלך. במחשב אמורים להיות כבלים. ואם אתם גרים במעבדה של אינטל או טבע אז אולי לא יהיה לכם אבק, לכל השאר יש. נערך 2014 בינואר 2411 שנים על-ידי ChaosPower
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים אם זה לא אולטרה זה לא שחיק מבחינתך? לא לכולם יש את אותם סטנדרטים כמוך, ובטח שלא את הכסף....אגב אני גם לא מבין מה הם רוצים מהמארז שלך. במחשב אמורים להיות כבלים. ואם אתם גרים במעבדה של אינטל או טבע אז אולי לא יהיה לכם אבק, לכל השאר יש. אף אחד לא אמר שלא צריכים להיות כבלים, אבל בכל מארז מודרני יש גם אמצעים להסתירם כמו שצריך .. טיפה השקעה ואפשר להגיע לתוצאות מכובדות ,ונקיות יחסית .
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים אגב אני גם לא מבין מה הם רוצים מהמארז שלך. במחשב אמורים להיות כבלים. ואם אתם גרים במעבדה של אינטל או טבע אז אולי לא יהיה לכם אבק, לכל השאר יש.במחשב אמורים להיות כבלים אבל לא בבלאגן כזה.הכבלים כמו שהם נראים אצלו מפריעים לזרימה התקינה של האוויר המגיע מאיזור כלוב הקשיחים.בנוגע לאבק, שמתי לב לאבק הדבוק על מניפות המאווררים בחלק העליון ולא אני לא גר במעבדה אך מנקה מדי פעם עם מכחול גדול את המאווררים.האבק גורם למאווררים לחיתוך שונה ופחות חלק של האוויר ובכך עוצמת הרעש שהמאווררים מפיקים עולה.מה גם שהאבק שמצטבר על צלעות הקירור של המעבד/כרטיס מסך מעלה את הטמפרטורות לרכיבים.
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים מחבר אני מוכן להתערב שגם בתמונה המלוקקת יש הצטברות אבק על המאווררים פשוט לא הראו אותם. זה טבעי ונורמלי.לדעתי השימוש באזיקונים עבור הכבלים מתאים לכאלה שלוקחים הרכבה בחנות ולא נוגעים בו לבד.ככה יש תמורה לאגרה אבל זה לא נוח למי שמחליף הרבה ציוד.מנסיון אישי אצלי יש טמפרטורות מעולות. המארז הזה מצויין. זה מארז רשת שלא חוסם אויר. לפני זה היה לי קומפיוקייס שהוא מלכודת חום.
פורסם 2014 בינואר 2411 שנים עד היום קניתי שני משחקים בחיים שלי עם מולטי BF3/4, לא שיערתי שקופון למשחק מכיל גם את המולטי כיוון שאפשרי לקנות עותק דיגיטלי רק של הסינגל לבד ובנפרד את המולטי.
פורסם 2014 בינואר 2511 שנים מחבר במערכת עם הלוח והמעבד הקודמים: מצטער, לא מאמין במראה המלוקק הזה עם מיליארד אזיקונים וכ' וכ' אני מאמין בציוד טוב ואצלי אין מסכים כחולים. זה סוס עבודה שנטחן במשחקים הכי כבדים וברזולוציות מעל הסטנדרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.