עבור לתוכן

ראיתי שיש R9 280X גירסת באטלפילד 4 # הוחלף ל- GTX 780Ti #

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

התקנתי !! מתאים כמו כפפה לרזולוציה 2560X1440

עבר בלי בעיה 3dmark ו-COD + באטלפילד 4

תצוגה חלקה ומהירה. שימשיך ככה.

• תגובות 47
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשע מה שקורה במחשב שלך ..

פורסם

חשבת על ניקוי אבק או סידור כבלים מתי שהו?

פורסם
  • מחבר

מה נבהלתם מקצת אבק על המאווררים תבדקו אצלכם.

ומה יש לסדר בכבלים, ראית את הכבל מהספק לכרטיס המסך ?

זה היחידי השאר עוברים מאחורי הלוח

פורסם

האבק נראה כמו פודרה, יש מצב שאתה גר בנביא מוסא :D

רואים בפירוש כבלי סאטא, כבל 24 פין, חוטים וכבלים שהולכים לקדמת המארז ובנוסף את החוטים לחשמל לכרטיס.

פורסם
  • מחבר

פעם הבאה אני אצלם לך את הפרקטל R4 שיש לי

חדש מהמכירה הקבוצתית. לא אהבתי אותו אז הוא משרת אצלי בתור מחשב HTPC

יש לי עכשיו ציוד ספאר במצב מעולה

R9 280X + GTX470

וספק אנרמקס 620W

פורסם
גם יש הבדל ענק בין תומך ברזולציה לבין תומך במשחק

לדעתי משחק חייב להיות שחיק אחרת זה סתם גימיק שיווקי. תומך, עלק.

אתה צודק באמת רציתי להשקיע רק 1.5K זה יותר נכון ובעיקר כלכלי.

כל האחריות עלי ובעיקר גם עוד לא התקנתי ככה שאני לא יכול באמת לדעת אם זרקתי 3K

נקווה לטוב

עוד עניין זה שראיתי לפני שבוע את הכרטיס בגרמניה בסביבות- 2.5K אבל פחדתי לקחת בגלל האחריות.

אם זה לא אולטרה זה לא שחיק מבחינתך? לא לכולם יש את אותם סטנדרטים כמוך, ובטח שלא את הכסף....

אגב אני גם לא מבין מה הם רוצים מהמארז שלך. במחשב אמורים להיות כבלים. ואם אתם גרים במעבדה של אינטל או טבע אז אולי לא יהיה לכם אבק, לכל השאר יש.

פורסם
אם זה לא אולטרה זה לא שחיק מבחינתך? לא לכולם יש את אותם סטנדרטים כמוך, ובטח שלא את הכסף....

אגב אני גם לא מבין מה הם רוצים מהמארז שלך. במחשב אמורים להיות כבלים. ואם אתם גרים במעבדה של אינטל או טבע אז אולי לא יהיה לכם אבק, לכל השאר יש.

אף אחד לא אמר שלא צריכים להיות כבלים, אבל בכל מארז מודרני יש גם אמצעים להסתירם כמו שצריך ..

attachment.php?attachmentid=3707&d=1377082186

טיפה השקעה ואפשר להגיע לתוצאות מכובדות ,ונקיות יחסית .

פורסם

במחשב אמורים להיות כבלים אבל לא בבלאגן כזה.

הכבלים כמו שהם נראים אצלו מפריעים לזרימה התקינה של האוויר המגיע מאיזור כלוב הקשיחים.

בנוגע לאבק, שמתי לב לאבק הדבוק על מניפות המאווררים בחלק העליון ולא אני לא גר במעבדה אך מנקה מדי פעם עם מכחול גדול את המאווררים.

האבק גורם למאווררים לחיתוך שונה ופחות חלק של האוויר ובכך עוצמת הרעש שהמאווררים מפיקים עולה.

מה גם שהאבק שמצטבר על צלעות הקירור של המעבד/כרטיס מסך מעלה את הטמפרטורות לרכיבים.

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להתערב שגם בתמונה המלוקקת יש הצטברות אבק על המאווררים פשוט לא הראו אותם. זה טבעי ונורמלי.

לדעתי השימוש באזיקונים עבור הכבלים מתאים לכאלה שלוקחים הרכבה בחנות ולא נוגעים בו לבד.

ככה יש תמורה לאגרה אבל זה לא נוח למי שמחליף הרבה ציוד.

מנסיון אישי אצלי יש טמפרטורות מעולות. המארז הזה מצויין. זה מארז רשת שלא חוסם אויר. לפני זה היה לי קומפיוקייס שהוא מלכודת חום.

פורסם

עזוב את המאווררים/אבק, סדר את הכבלים...

פורסם

במערכת עם הלוח והמעבד הקודמים:

RLds5NB.jpg

bElXzRl.jpg

פורסם
אתה בטוח במה שאתה אומר, קנית?

אני ועוד 3 אנשים שחורשים את המולטי יום וליל

פורסם

עד היום קניתי שני משחקים בחיים שלי עם מולטי BF3/4, לא שיערתי שקופון למשחק מכיל גם את המולטי כיוון שאפשרי לקנות עותק דיגיטלי רק של הסינגל לבד ובנפרד את המולטי.

פורסם
  • מחבר
במערכת עם הלוח והמעבד הקודמים: RLds5NB.jpgbElXzRl.jpg

מצטער, לא מאמין במראה המלוקק הזה עם מיליארד אזיקונים וכ' וכ'

אני מאמין בציוד טוב ואצלי אין מסכים כחולים. זה סוס עבודה שנטחן במשחקים הכי כבדים וברזולוציות מעל הסטנדרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים