פורסם 2014 בינואר 1511 שנים חברה, Windows 8 כבר עברה את כל חבלי הלידה שלה? מבחינת שימושים כלליים כמו עבודה עם אופיס, העתקת קבצים.. עבודה עם מנהל משימות, וביצועי גיימינג עם חומרה חזקה? איפה נרגיש הכי חזק את ההבדל בין 7 ל 8? למה הכי קשה להתרגל? יש מדריכים שעוזרים למשתמשי נייחים בלי טאצ' וכאלה? ובכללי? שווה להחליף מערכת הפעלה?
פורסם 2014 בינואר 1511 שנים אמרת גיימינג אמרת WIN8 (או יותר נכון WIN8.1).חוץ מהתמיכה ב-DX11.1 ו-DX11.2, יש גם שיפורים בניהול הזיכרון וריבוי ליבות.המערכת מזמן עברה את הימים הראשונים שלה וגם שם היא הייתה מאוד יציבה.לפני כמה חודשים מייקרוסופט הוציאו עדכון משמעותי ששמו WINDOWS 8.1, שהוא בעצם מערכת הפעלה בפני עצמו, היום אין סיבה לחשוב עם 8 כשיש 8.1 שמשפרת המון דברים במערכת ועוזרת להתאים אותה יותר למשתמשים חדשים.
פורסם 2014 בינואר 1611 שנים מחבר איפה בכל זאת קשה להתרגל?יש במערכת הזאת גם גירסאות כמו home, professional, ultimate?
פורסם 2014 בינואר 1611 שנים מה זה קשה להתרגל?אולי לך קשה להתרגל יותר מלאחר או להיפך. בכיקרון win8 זאת מערכת פשוטה מאוד, באופן כללי, אתה יכול להשתמש רק בשולחן העבודה אם אתה רוצה.
פורסם 2014 בינואר 1611 שנים http://www.microsoft.com/en-us/windows/enterprise/products-and-technologies/windows-8-1/compare/default.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.