פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים שלום אני חדש בקהילה שלכם, כך שעם הנושא לא במקום - תעבירו.יש לי מס' שאלות לגביי מעבד AMDהמחשב שלי עובד תקופות ארוכות ברציפות (שבועיים, שלוש) כרגע המעבד שליעובד ב 75.9 C, העם זה נזק לטווח ארוך בשבילו? העם זה בכלל מזיק למחשב לעבוד כל כך הרבה?יש לי כרגע מאוורר של SPIRE שקניתי ורק צריך להתקין.העם זאת בעיה להחליף מעבד לבד? על מה להקפיד לבדוק שלא יישרף לאחר החלפה?תודה.
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים זה חום מאוד לא בריא איזה ליבה המעבד שלך?אם אתה לא יודע איזה ליבה אז תריץ WCPUID או CPUZ שאפשר להוריד כאן באתר ותבדוקרק אתמול נתנו כאן לינק לסרטון באתר של AMD איך להתקין מאורר תעשה חיפוש קטןעריכה: הסיבה למה אני שואל איזה ליבה היא שיש הבדל בין הטמפרטורות הנורמאליות של ליבות שונות ובנוסף יש הבדל בטמפרטורות מאקסימום שמותר
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים שלום אני חדש בקהילה שלכם, כך שעם הנושא לא במקום - תעבירו.יש לי מס' שאלות לגביי מעבד AMDהמחשב שלי עובד תקופות ארוכות ברציפות (שבועיים, שלוש) כרגע המעבד שליעובד ב 75.9 C, העם זה נזק לטווח ארוך בשבילו? העם זה בכלל מזיק למחשב לעבוד כל כך הרבה?יש לי כרגע מאוורר של SPIRE שקניתי ורק צריך להתקין.העם זאת בעיה להחליף מעבד לבד? על מה להקפיד לבדוק שלא יישרף לאחר החלפה?תודה.כןלא, כל עוד הוא לא מתחמם.התכוונת להחליף מאוורר .. זאת לא בעיה... אל תשכח למרוח משחה טרמית(לבנה כזאת) על המעבד...תוודא שהמאוורר מסתובב לאחר שהדלקת את המחשב..
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר זה חום מאוד לא בריא איזה ליבה המעבד שלך?אם אתה לא יודע איזה ליבה אז תריץ WCPUID או CPUZ שפשר להוריד כאן באתר ותבדוקרק אתמול נתנו כאן לינק לסרטון באתר של AMD איך להתקין מאורר תעשה חיפוש קטןתודה על תגובה המהירהליבה? אתה מתכוון למעבד?אזי ככה, מדובר על אטלון 1200 בן שנתיים חצידווקא לעיתים קרובות הוא עובד על חום גבוה (50 - 60 C), אבל היום זה ממש גבוה.
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים זאת אומרת שזאת ליבת T-BIRD שידועה מאוד בהתחממות שלה אבל היא גם עמידה בטמפרטורות יותר גבוהותבכל מקרה זה עדיין לא טמפ. בריאה אז תבדוק את הסרטון ההוא ותחליף מאורר אני אחפש אותו בעצמי ואם אני אמצא לפניך אני אתן כאן לינקעריכה: מצאתי את הסרטון אתה יכול להוריד אותו כאן (2.3MB)
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מחבר כן לא, כל עוד הוא לא מתחמם. התכוונת להחליף מאוורר .. זאת לא בעיה... אל תשכח למרוח משחה טרמית(לבנה כזאת) על המעבד... תוודא שהמאוורר מסתובב לאחר שהדלקת את המחשב.. תודה לכולכם על העזרה החלפתי את המאוור והוא מסתובב, נמרחה משחה טרמית לבנה והמאוורר מסתובב. כנראה הכל בסדר המון עזר לי הסרטון ש DECKTOR צירף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.