פורסם 2014 בינואר 1411 שנים יש לי כונן 3 Tera של חברת טושיבה ויש לי בה המון סרטים וסדרות ותמונות משפחתיות שגיביתי.בתיקיות הסרטים שלי אני לא מצליח להיכנס כי זה מקפיץ הודעה "אין גישה לתיקיה, אחד הקבצים או הספריות פגומים ואינם ניתנים לקריאה"יש לי windows 7 במחשב נייד של חברת Dell הגרסה של Inspiron אם זה עוזר..
פורסם 2014 בינואר 1511 שנים ...שגיביתי....איפה גיבית?באותו כונן - בכונן אחר - בתיקיה אחרת תסבירבכל מקרה אם כל פעם אתה עושה את הגיבוי על אותו מצע - הגיבוי שלך לא שווה יותר מדי.צריך לפחות 2 מיקומים\מדיות\מצעים
פורסם 2014 בינואר 1611 שנים מחבר הגיבוי נעשה כתיקיות שונות של תמונות מהמחשב שלי וסרטים ישירות לכונן החיצוני של טושיבה. כאשר פיניתי מקום ומחקתי את הסרטים והתמונות מהמחשב שלי ועכשיו שאני מנסה להעתיק חזרה זה לא מאפשר לי להעתיק. לא מאפשר לי למחוק. מציב תקלה של x80070091 ושמנסה כניסה לתיקיה מקפיץ לי הודעה של "אחד הקבצים או הספריות פגום ואינן ניתנים לקריאה."ניסיתי לעשות chkdsk דרך ה CMD לכונן עצמו זה תמיד נתקע במהלך הדרך. גם אם אני מנתק ומחבר את הכונן וזה מקפיץ לי הודעה של האם אני רוצה לבצע סריקה ותיקון אני לוחץ כן וזה גם נתקע במהלך הדרך ולא ממשיך לתקן קבצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.