פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים שלום לכם , אני חדש פה ויש לי בעיה רצינית מאד מאד. קניתי רדאון 9600 128 מגהבייט. עכשיו חיברתי אותו למחשב והוא לא עובד. התקנתי את הדרייברים הכל ושעשיתי ריסטרט זה עשה לי הודעות מוזרות כמו אין מספיק משאבים כדי להריץ פעולות, זה עושה לי סלואדאונס בצורה רצחנית ובקושי מעלה את התצוגה הבסיסית ביותר ועשה לי הודעות שגיאות זיכרון. המפרט במחשב שלי הוא: CPU: intel pentium 4HT 2400c MOBO:inter la crosse D865GLC 800FSB (supports: 533/400) MEMORY: Dual DDR-SDRAM Hyundai HYMD232 256mb X2 SAPAK: 250W IPEX frequancy:50-60mh agpX8 my usual 3dcard: Nvidia Gifa4 mx 420 sound: ac 97 via technologies אם שכחתי משהו תגידו לי. עכשיו כשחיברתי למחשב של אח שלי זה עבד כמו מלך ולו יש CPU: I.P 4A 2000mh Mobo: intel octek rhino P4X266R-4a MEM: Samsung 128mb X2 (not dual) usuall 3dcard: nvidia gifa2 mx 440 sapak: 240W sound: ac 97 via technologies plz help. i will realLLLLY APPRICHATE SOME HELP HERE.. IM THAT CLOSE FROM PREFECTION
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים היה לך כרטיס NVIDIA קודם...אתה תיהיה חייב לפרמט כדי להתקין כרטיס ATI במקום....פרמט המחשב עם ה9600 ואז הכל יעבוד.
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים הספק כוח יכול להיות הגורם לבעייה...זה לא נשמע לי כאילו ה NVIDIA אשם כי אם זה היה הבעייה זה ממש לא היה כזה רציניוגם אם כן אז יש תוכנות שהורגות לחלוטין את הדרייברים של NVIDIA אין צורך לפרמטעריכה: אני מדגיש יכול להיות שהספק גורם לבעייה אני סתם זורק רעיון שכדאי לבדוק...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים for me going to add/remove programs from the control panel and removing the nvidia drivers was enough.
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר 1. במחשב שהותקן בו גם היה דרייברים של Nvidia וזה עבד2.זה לא עובד הכוונה שהמחשב עולה אבל זה עושה בוכטה בעיות רציניות.
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים idodos למה אתה מדבר שטויות... "תיהיה חייב לעשות פורמט"אני לא מבין בני אדם פה זורקים תשובות באוויר בלי שום היגיוןנכון שפורמט יעזור לו (פורמט פותר 90 אחוז מהבעיות) אבל למה לעשות פורמט על כל דבר קטןאתם מזכירים לי את ה"אחראי מחשבים" אצלנו בבית ספרלא משנה מה קורה. דבר הכי קטן.. מישהו עשה דיסייבל לאנטי וירוס בשביל להחזיר אותו לפעולה הוא עושה פורמט ומתקין וינדוס מחדש...בכל מקרה מה שאני אומר זה שזה שטויותהיה לי כרטיס ישן כמו שלךוהתקנתי כרטיס חדש כמו שלךוינדוס אקס.פיהורדתי את הדרייברים של נבידיההתקנתי את של הרדאון..לא היה שום בעיהאולי תכתבו לנו בדיוק מה כתוב לך בהודעות האלהותנסה לחבר שוב את הג'יפורס לראות אם ההודעות נעלמות שוב..אחרי שמחקת את הדרייברים מ "הוספה והסרה" מחקת גם מ HARDWARE DEVICE בsystem? (מאפיינים של "המחשב שלי")עריכה: אם הספק באמת גורם לבעיה (וזה לא נראה לי כל כך כי R9600 לא צרכן כזה כבד מול הג'יפורס)תנסה לנתק הרדיסק משני, סידירום, צורב, מאורר או שתיים (לא להגזים) ולראות אם ההודעות ממשיכות..שוב אני אומר נורא קשה לדעת מה הבעיה בלי לדעת מה כתוב בהודעות האלה..
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים שוב אני אומר הדבר שהכי יכול לעזור לנו לעזור לך, זה שתכתוב לנו את ההודעותהדבר שהכי יכול לעזור לך במאה אחוז כמו שאמרו זה פורמט אבל אני לא חסיד של פורמט בתור פיתרון..דבר שלישי, תשנה את הכותרת ל רדאון 9600 ולא 2600..
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר זה היה משהו עם הזיכרון שלא מצא כל מיני דברים בתאיםן 0101111 וכל החירבוש הזה.היה גם משהו עם האנטיוירוס שלא מצא איזה קובץ מסויים קריטי והודעה שבה היה כתוב שאין מספיק משאבים להשלמת הפעולות...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים אתם מזכירים לי את ה"אחראי מחשבים" אצלנו בבית ספרלא משנה מה קורה. דבר הכי קטן.. מישהו עשה דיסייבל לאנטי וירוס בשביל להחזיר אותו לפעולה הוא עושה פורמט ומתקין וינדוס מחדש...כמוני. format is fun 8)הרדאון 9600 נוסה על מחשב אחר?האם ניסית קודם להסיר את הדרייברים של NVIDIA ואז לחבר את הכרטיס החדש ולהתקין את הדרייברים שלו?
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים זה נשמע כמו בעייה עם הזכרונות אבל אנחנו יודעים שלא כי עם כרטיס אחר זה עובד...זה מחזק אצלי את החשד שהספק כוח לא עומד בזה ולכן לא מספק מספיק מתח לזכרונות (מי שלא שם לב מדובר בספק 250W שאני לפחות לא מכיר את החברה אז נראה לי שהוא ג'נרי)בכל זאת תכניס את הכרטיס הישן הישן תסיר את הדרייברים מתוך Add/Remove ואז תכניס את החדש
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר טוב עשיתי הכל ועדיין לא עבד....והפעם גילתי שהבעיות האלה הם בקשר לכל פעולה שאני עושה לרשימה הצטרפו הבעיותtaskmgr.exeuserinit.exeשגם לא יכלו לרוץ.. וספק אם המידע הזה בכלל עוזר.בכל מקרה אני מכין את המחשב לטוטאל קילל (פורמט רצחני גבר גבר)אז נראה מה יהיה :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.