עבור לתוכן

הזמנת פלאפון מחו"ל, המלצות

Featured Replies

פורסם

אז ככה, החלטתי לקנות פלאפון חדש, אני הולך להזמין מחו"ל פשוט בגלל שהיחס עלות-יעילות בארץ גרוע.

התקציב הוא 300$, אני לא רוצה את האנגייג' בגלל הגודל ואני גם לא רוצה סמרט פון כי זה לא נוח.

הפלאפון מיועד לרשת אורנג', יש המלצות?

אאה כן, חשוב שיהיה לו שן כחולה.

תודה רבה!!!.

פורסם
  • מחבר

לינק?

פורסם

אך ורק סוני אריקסון , בתחום המחירים שציינת , אתה יכול ללכת על 610 או 630 , שהם בגדול אותו מכשיר , אבל ל630 יש מסך יותר טוב ועוד כמה שטויות קטנות , כמו IM מובנה .

610

http://www.sonyericsson.com/ae/spg.jsp?template=PS1&B=IE&PID=10055&LM=PSM_V

630

http://www.sonyericsson.com/ae/spg.jsp?template=PS1&B=IE&PID=10117&LM=PSM_V

פורסם

גם אני ממליץ לך על הסוני אריקסון...

ה 630 נראה ממש נחמד

יש לו מקשים יותר גדולים מ ה 610 אז נראה יהיה לך הרבה יותר נוח

אם אתה מעדיף צדפה אז יש את ה z600 שגם הוא נראה בהחלט שווה

אני יודע שיש עוד הרבה פלפונים שווים אבל צריך למצוא אותם

אני ינסה למצוא לך משהו נחמד...כי אני ראיתי הרבה פלפונים יפים

פורסם

סליחה על הגנבה אבל זו שאלה קטנה

האם זה באמת משתלם לקנות בחול? (ומה עם המסים)?

פורסם
  • מחבר

סליחה על הגנבה אבל זו שאלה קטנה

האם זה באמת משתלם לקנות בחול? (ומה עם המסים)?

כן, זה משתלם, קח למשל אוזניית בלו טוט בארץ עולה 700 שקל, לעומת 50$ בחו"ל לא כולל מע"מ 17%, אתה לא משלם מכס על אלקט'.

מישהוא יודע אם אמזון עושים משלוחים של אלקטרוניקה לארץ?

פורסם

אני בטוח ב99 אחוז שהם לא שולחים לארץ.

פורסם

אפשר דרך מסטופ או לחפש אתר שכן שולח לארץ ואז בכלל יצא לך זול

כי משלוח לארץ זה בסביבות ה 30 דולר...

וסמטופ יכול לעלות לך איזה 50-100 דולר...

פורסם

אתה לא משלם מכס על אלקט'.

מישהוא יודע אם אמזון עושים משלוחים של אלקטרוניקה לארץ?

על פלאפונים המכס לוקח מעל 50% מיסים (לא מע"מ).

בנוסף לכך, אם הפלאפון הגיע למכס, אתה צריך אישור של משרד התקשורת כדי לשחרר אותו.

כדי לקבל אישור של משרד התקשורת: צריך מפרט טכני עם אישור תקנים בינלאומי, אישור מחברת הסלולר שלך (אורנג') שהרשת שלה תומכת במכשיר והם מאשרים לך להכניס אותו, ואישור מחברת המשלוחים/מכס שהחבילה הגיעה לארץ.

לי אישית לקח חודשיים וחצי לשחרר את הפלאפון שלי מהמכס (נוקיה 6600), אומנם בעיקר בגלל העיצומים בזמנו.. ואני לא מכליל כאן את הזמן של המשלוח של החבילה שהיה רק שבוע.. אני מדבר מהרגע שהמכשיר נחת בארץ.

ובסוף יצא לי גם יותר יקר מאשר לקנות אותו פה בארץ. רק על האחסון במכס שילמתי מעל 500 ש"ח.. כאילו שזו אשמתי שהחבילה היתה תקועה אצלהם.

גם Bar_b_q מהפורום שלנו הזמין עכשיו 3650 מ-Ebay וגם לו נתקע במכס והוא שואל אותי כל הזמן מה לעשות..

בהודעה האחרונה שהוא כתב לי לא אורנג' ולא סלקום הסכימו לתת לו אישור לספק למשרד התקשורת.

אמאזון לא שולחים בד"כ אלקטרוניקה לארץ, רק דברים יותר פשוטים (ספרים.. דיסקים וכו'..)

הצעה שלי: אלא אם כן אתה נותן למשהו לקנות ולהביא לך - אל תכנס לזה.

אל תזמין משלוח מחו"ל אלא אם כן אתה יכול לוודא ב-100% שלא יהיה רשום פלאפון על החבילה והערך המוצהר יהיה נמוך.

פורסם

מה זה בלו טוט?

פורסם

אני יודע מנסיון ש sony ericsson יש תמיכה בארץ. היה לי את ה t600 של סוני אריקסון אבל איבדתי אותו כי אני דפוק

פורסם

מה זה בלו טוט?

למד להשתמש:

www.Google.com

בחיפוש כותבים:

define: bluetooth

ומקבלים:

A wireless protocol that is used to communicate from one device to another in a small area usually less than 30 feet. It uses the 2.4 ghz spectrum to communicate a 1 megabit connection between 2 devices for both a voice channel and a 768k data channel. The Bluetooth specification calls for different profiles such as voice and serial emulation to be used by devices to communicate. However interoperability needs to be tested to confirm compatibility of the higher level protocols that use Bluetooth to communicate between devices. Version 1.0 requires users to register the connection between the 2 devices while version 1.1 allows a Bluetooth device to communicate with up to 8 devices.

מלבד זאת יש לך www.bluetooth.com

בקצרה - טכנולגיה אלחוטית לקישור בין מכשירים אלקטרוניים שונים (מחשבים, פלאפונים, מקלדות ועכברים..).

עד לפני כמה חודשים היא לא היתה מאושרת לשימוש בארץ כי התדר בו היא משתמשת (2.4Ghz) נמצא בשימוש ע"י הצבא שלנו.

אבל זה לא הגורם לבעיה שדיברתי עליו.. כשהפלאפון שלי הגיע ה-bluetooth כבר אושר.

זו הארץ שלנו שמתנהגת כמו $#&$!@ בכל מה שקשור לקידמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים