עבור לתוכן

בחירת אל פסק לשרת קבצים במשרד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

עברתי על לא מעט פוסטים בנושא אך אני עדיין מרגיש שאני זקוק להמלצה. אני צריך אל פסק לשרת קבצים במשרד, השרת אינו עמוס וכאשר אין חשמל אין לו תפקיד (התחנות ללא אל פסק). זמן הגיבוי הדרוש הוא זמן סביר לכיבוי עצמי של המחשב בצורה מסודרת והמחשב יריץ Windows 8 Pro. להלן המפרט:

[TABLE=width: 288]

[TR]

[TD]מעבד

[/TD]

[TD=align: right]G3220[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]לוח אם[/TD]

[TD=align: right]GA-H87M-HD3[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]זיכרון[/TD]

[TD=align: right]Crucial 8GB 1600[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מאיץ גרפי[/TD]

[TD]ללא[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מארז[/TD]

[TD=align: right]Fractal Core 3000 with 2 Fans

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]ספק כוח

[/TD]

[TD=align: right]FSP Raider 450W 80+ Silver

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]SSD[/TD]

[TD=align: right]Crucial M4 64GB

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]2 דיסקים קשיחים

[/TD]

[TD=align: right]WD Green 2TB[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]כונן אופטי[/TD]

[TD=align: right]LG DVD-RW Black[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]קירור מעבד[/TD]

[TD=align: right]NZXT Respire T20[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מסך

[/TD]

[TD=align: right]17" ישן

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

המחשב הוזמן ב TMS ויש להם אל פסק של FSP, אני יודע שזו היתה חברה לספקים גנרים אבל היום כבר יש להם מוצרים שמקבלים ביקורות טובות למדי. האם היא חברה מומלצת או שעדיף פירמה אחרת? האיכות והאמינות חשובות לנו אבל היינו שמחים להשאר בסביבת ה 400-600 שקלים אם ניתן.

תודה לעונים!

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748797

אם המסך הוא CRT אל תחבר אותו אליו (מסכי קטודה אוכלים הרבה זרם יחסית למסכי LCD)

הערכה שלי - יחזיק לכל הפחות 20 דקות - תגדיר את ההורדה האוטומטית ושלום על ישראל

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה, נראה שזה מתאים.

מדובר במוצר איכותי? (אגב, מיוצר בישראל?)

מה הדעות לגבי FSP, מישהו מכיר?

אמנם לא ציינתי אבל המסך כמובן הוא LCD :)

פורסם
  • מחבר

שלום, ראיתי בפורום דברים שליליים על ה Advice pvr850, יש המלצה אחרת?

פורסם

ה FSP הוא סביר, אמור להחזיק את המחשב. מבחינת צורת גל אם הספק של המחשב הוא Active PFC תהיה עדיפות לשים UPS של גל סינוס טוב, אבל הם גם יקרים יותר, ואם תרצה להישאר אם ה FSP רוב הסיכויים שלא תהיה אם זה בעיה. הבחירה כאן היא דיי בקטע של כמה חשוב שתהיה ודאות הכי מוחלטת שה UPS לא יפיל את המחשב

הבעיה אם ה PRV850 זהה לבעיה של כל ה UPSים של כל החברות מתחת ל 1000VA : יש לו סוללה אחת, והוא יכול להחזיק עומס של 250W מקס'. כל מחשב שיש לו כרטיס מסך כבר לוקח מעל 200W, ויש גם מסך, ולכן ה UPS הזה חלש בשבילו

אבל השרת שלך נראה שלא לוקח כלום ולכן אם אין מסך CRT הוא יכול להסתדר אם ה 850 (ועדיין אם UPS של 1000VA תקבל גם יותר מ X2 זמן גיבוי וגם יותר אורך חיים של סוללות)

פורסם
  • מחבר

הבנתי,

אם כן ה FSP ו ה Advice דומים יחסית ואין יתרון מוחשי לאחד מהם על השני?

גל סינוס לצערי יהיה מחוץ לתקציב לעת עתה, לפי כמות הכוח הדרושה למחשב וזמן הגיבוי הקצר שנחוץ נראה לי שלא נקפוץ ל 1000VA בגלל ההפרש היחסית גדול.

מדובר בספק PFC (של FSP אגב) ואני רק רוצה לדעת שלא יפול הכוח בכניסת ה UPS לעבודה.

אגדיר שהכיבוי יהיה דקה אחרי ירידת הכוח ולא לקראת ריקון הסוללה.

לא נראה שיהיה צורך אבל אפילו שקלתי לעשות undervolt ל cpu כדי להוריד עלות חשמל (מאחר וכרגע אין משימות אינטנסיביות לשרת).

* אגב המסך בודאי יהיה ב standby כל הזמן, מאחר והשרת אינו על שולחן עבודה אלא בארון.

פורסם

אני חושב (וזה לא אובייקטיבי לגמרי, כי ראיתי את התוכן של ה FSP רק מתמונות) שהאדוויס יותר איכותי

אמור להסתדר גם בלי גל סינוס, תיאורטית זה סוג של לא בסדר אבל מעשית זה כמעט אף פעם לא גורם לבעיה

החישוב שעשיתי למעלה הוא לפי צריכה בהספק מלא, כולל LCD. ה 850 אמור להתאים (תיאורטית גם ה 650 אמור, אבל יש להם ממירים חלשים יותר ואני מעדיף שלא להמליץ עליו אלא אם זה UPS למשהוא ממש קטן כמו ראוטר)

אל תבנה על זה שהמסך יהיה כבוי

- יכול להיות שהוא לא יהיה כבוי באותו רגע

- יכול להיות שהמחשב עולה מחדש אחריי הפסקת חשמל ועדיין לא הכניס את המסך ל sleep, ואז מתחליה הפסקת חשמל שניה. כשה UPS נדלק מחדש המסך יכול להידלק לבד גם אם כיבית אותו מקודם ידנית

- יש עכברים רגישים שיכולים להגיב (כיאלו שהם זזים פיקסל) כתוצאה מהפרעה מגנטית (היה לי אחד כזה), אם יש איזה שהוא נחשול מתח שמלווה את ההתחלה של הפסקת החשמל העכבר יכול אוליי לחשוב שהוא זז ואז המחשב ידליק את המסך

אם זה מסך שיש לו מפסק 240V (כמו מפסק שהלחיצה שלו "גדולה" ויש לו 2 מצבים 1 ו 0), תכבה אותו מהמפסק הזה. המפסק של חלק מה CRTים (במיוחד ישנים יותר) הוא כזה, ולכמה LCDים יש מפסק 1-0 כזה מאחור לייד כניסת המתח. אם זה מפסק "אלקטרוני" (רגיל במסכים של היום) בלבד, תחבר את המסך דרך מפצל שקעים שיש לו מפסק ותכה מהמפסק הזה

פורסם
  • מחבר

מעניין,

מתוך סקרנות ניסיתי למצוא מידע על המוצר של FSP, ומצאתי רק ביקורת של אתר רוסי מ 2010, לצערי אני חושב שהמוצר כבר הוחלף מאז.

למעוניינים, הנה הקישור אחרי תרגום של גוגל:

http://translate.google.co.il/translate?hl=iw&sl=ru&u=http://www.ixbt.com/power/ups/fsp_ep1000.shtml&prev=/search%3Fq%3D%25D0%2598%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25BE%25D1%2587%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BA%2B%25D0%25B1%25D0%25B5%25D1%2581%25D0%25BF%25D0%25B5%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25B1%25D0%25BE%25D0%25B9%25D0%25BD%25D0%25BE%25D0%25B3%25D0%25BE%2B%25D0%25BF%25D0%25B8%25D1%2582%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B8%25D1%258F%2BFSP%2BEP1000%26sa%3DG%26hl%3Diw

וללא תרגום:

http://www.ixbt.com/power/ups/fsp_ep1000.shtml

בכל מקרה אני אתכוון לאיזור ה advice pvr 850, על גל הסינוס נתפשר לעת עתה מחוסר תקציב.

אגב למסך LCD אכן יש מפסק ולדעתי נשתמש בו מאחר ויהיה בו צורך רק לתפעול תקלות...

תודה על העזרה, בכל מקרה אשמח לשמוע עוד מידע בנושא, למי שיש, לטובת החלטות עתידיות.

אמיר.

פורסם
  • מחבר

ביצעתי עוד קצת מחקר,

נראה של FSP יש דגם 850 אשר מכיל סוללה אחת של 4.5AH (???) אשר יכולת ההתמודדות שלו תהיה נמוכה למדי, קישור:

http://www.fsplifestyle.com/product.php?LID=3&PSN=317

ויש דגם 1000 שאר לו 2 סוללות של 9AH, (חזק משמעותית מהאדוויס 850) אך באותו המחיר (כ 500 שח). איני יודע אם יש גם ל FSP מייצב מתח אבל בהתחשב במנתונים והמחיר אני שוקל לקחת אותו. קישור:

http://www.fsplifestyle.com/product.php?LID=3&PSN=282

מישהו יודע לגבי המייצב? דעתכם?

פורסם

אני דיי בטוח שיש טעות באתר והסוללה שם היא 7-9 Ah כמו בכל UPS 850 אחר

ואכן, הקפיצה מסוללה 1 ל 2 היא בין ה 850 וה 1000, אצל כל החברות שראיתי. כמובן ש UPS של 2 סוללות עדיף בהרבה על UPS של סוללה אחת

פורסם
  • מחבר

הבנתי זאת מקריאת פוסטים אחרים, הקפיצה במחיר היתה גדולה מידי אבל ב 500 שח זה סביר.

איני יודע אם יש לו מייצב מתח או לא, אבל בהתחשב במצב היית ממליץ על 1000VA או 850 עם מייצב של אדוויס (שנמצא בטווח מחיר דומה)?

פורסם

ה 1000. ההבדל בינו ל 1000 של אדוויס קטן מאוד (גודל של צלע קירור, מה שמשנה רק כשמנים להעמיס אותו באיזור ה 500W, ונראה לי שהיא קצת יותר גדולה באדוויס), ההבדל בינו לכל UPS של 850 הוא סוללה בעוצמה כפולה....

וכן, יש לו AVR

פורסם
  • מחבר

יופי, זה מה שאקח... ( FSP 1000)

תודה על כל המידע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים