עבור לתוכן

המחשב לא עולה ומתקתק

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

המחשב המשמש אותי ללימודים לא עולה הוא מראה לי שגיאה 1962 לא נמצאה מערכת הפעלה ובנוסף הוא מתקתק רבות עד כדי כך שלא ניתן ליספור כמה תקתוקים..

פתחתי את המארז והחלפתי מקור כוח כמה פעמים וגם את הכבל ATA אפשר להגיד עשרות פעמים והמחשב עדיין לא עולה וממשיך לתקתק.

את את הזכרונות הוצאתי ואת כרטיס המסך ועדיין לא עוזר ..

חייב עזרה דחופה ואיני יכול לפרמט יש לי תכנים שמורים של הלימודים שאני לא יכול לוותר עליהם.

נ"ב: הכנסתי את הדיסק התקנה Win7 ורציתי לבדוק אם הוא מזהה את ההארד דיסק והוא לא מזהה .

חייב עזרה דחופה תודה לעוזרים!!

הארד דיסק seagate 250gb

פורסם

נשמע לי כמו הארדיסק תקול

פורסם
  • מחבר

הייתה את הבעיה הזאת לפני כן שיחקתי עם הכבלים והוא עלה לאחר כמה ניסיונות אז בגלל זה אני לא חושב שזה ההארד דיסק ותודה על התגובה המהירה ..

פורסם

על כל מקרה תעשה לו CHKDSK

אבל הארדיסק תקול בדרך כלל מתקתק, אפשר לשחק פה ופתאום זה יכול להסתדר כמו שתיארת אבל בסוף הבעיה תחזור, אם יש לך חומר חשוב תגבה מה שניתן ותחליף הארדיסק

פורסם

כמו שרשמו לפניי

דיסק קשיח..

פורסם
  • מחבר

עשיתי כמו שאמרת ואין מוצא. כנראה שהדיסק עשה את שלו אפילו בזמן קצר דל שנתיים . אחליף את ההארד דיסק תודה בכל מקרה על העזרה

- - - תגובה אוחדה: - - -

והאם אפשר לשמור או לגבות את החומר שבהארד דיסק התקול ? אם כן בעזרת מה ואיך..

פורסם

בעיות של ראש קריאה ניתן לפתור רק עם חברת שיחזור. חבל שאתה נזכר לבצע גיבוי כבר אחרי האסון.

פורסם

על מנת לגבות תוריד Live CD כלשהו (מערכת הפעלה שעולה בלי התקנה דרך cd או usb)

ככה תהיה לך גישה להארדיסק, מקווה בשבילך שהוא לא תקול מידי..

ותעתיק לדיסק או-קי או הארדיסק חיצוני מה שתצליח

ליידע כללי, פה אפשר לשמוע תיקתוקים שונים ולאבחן אפילו יותר טוב מה התקלה (ראש כתיבה\קריאה או משהו אחר)

http://datacent.com/hard_drive_sounds.php

פורסם

הערה - נתקלתי כבר בעבר במקרים של דיסק קשיח מתקתק בגלל ספק כח תקול - כדאי מאוד לנסות ולחבר את הדיסק כמשני במחשב אחר ונסות למשוך ממנו את החומר

להבא - כמו שנאמר לפני על ידי רבים וחכמים - גיבוי מבעוד מועד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים