עבור לתוכן

מצלמה: G2 VS S4.

Featured Replies

פורסם

איזו מצלמה עדיפה יותר בצילומי סטילס רגילים באור יום?

תודה!

• תגובות 30
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא עשיתי בדיקה מעמיקה אבל אני מנייח שg2, על פי השמועות המייצב האופטי עושה עבודה נהדרת.

בכלל חיפוש מהיר בגוגל ימצא לך תוצאות.

פורסם

לא מצליח לחשוב על שום סיבה להעדיף את ה-S4 על פני ה-G2, בשום פרמטר.

פורסם

^הרחבת זיכרון.

פורסם

32 ג'יגה פנימיים + 50 ג'יגה חינם לנצח ב-BOX.com + מוזיקה ב-google music בלי הגבלת נפח - זה הרבה הרבה מעבר לכל מה שאני אצטרך אי פעם לאורך כל חיי המכשיר הזה.

פורסם

לא הצלחת לחשוב על שום סיבה אז חשבתי בשבילך, רוב האנשים רוצים הרחבת זיכרון, רוב האנשים לא מבינים מה זה google music ורוצים את התמונות והסרטונים של הילדים שלהם שתופסים הרבה הרבה מקום זמינים על המכשיר.

זמינים על המכשיר זה אומר לא להיות תלויים באינטרנט כשאתה רוצה להראות למישהו סרטון שנמצא אי שם על ענן וברגע שאתה רוצה לצפות בו הוא מקרטע.

לך בתוך בחור מבין, צעיר וללא ילדים יש זמן להתעסקויות של עננים וסנכרונים.

לי ולא שאני לא מבין, פשוט רוצה פחות התעסקות, כשאני רוצה להראות למישהו סרטון של הבן שלי משחק כדורגל אני מראה אותו ומפעיל אותו בשניה, ללא באפרינג וחסדי האינטרנט המסריח של חברות הסלולר בישראל.

אני היום עם 32 גיגה על SGS3 ונחש מה? עומד להגמר לי המקום.

אז קנית מכשיר מעולה ויש לך LG G2 אבל שום דבר לא מושלם, בזה הוא ממש לא מושלם, במיוחד לאור העובדה שאנחנו בשנת 2014.

פורסם

למה הם קונים מכשיר high end אם הם "לא מבינים"?

פורסם

כי אי אפשר להתכחש לקידמה.

פורסם

כי המוכר בחנות אומר להם שזה המכשיר הכי טוב שיש.

פורסם

יש המון עובדי חברות מבוגרים ולא חכמים במיוחד ומקבלים חבילות ומכשירים במחירים מעולים.

המון אצלנו בחברה בתפקידים כמו מנהלים, ראשי צוותים וכו' מקבלים מכשיר מהחברה.

לאחרונה הוצעו להם מכשירים כמו LG G2, SGS4, נקסוס ועוד מכשיר אני חושב של Sony.

כמה חברה מבוגרים שבקושי יודעים להפעיל נוקיה צביקה פיק פנו אלי ושאלו מה אני אומר?

עכשיו לך תסביר להם שכשיגמר להם המקום מהתמונות והסרטונים של הילדים והנכדים שיעלו לענן או למשהו בסגנון, בקושי להתקשר הם יודעים.

פורסם
כי המוכר בחנות אומר להם שזה המכשיר הכי טוב שיש.

כמובן שניסיתי להרים להנחתה. אתם יודעים כמה אנשים אני מכיר שהחליפו אייפון 4 לאייפון 5 למרות שחוץ מוואטסאפ, אינטרנט ושיחות הם לא עושים כלום עם המכשיר?

פורסם
כמה חברה מבוגרים שבקושי יודעים להפעיל נוקיה צביקה פיק פנו אלי ושאלו מה אני אומר?

עכשיו לך תסביר להם שכשיגמר להם המקום מהתמונות והסרטונים של הילדים והנכדים שיעלו לענן או למשהו בסגנון, בקושי להתקשר הם יודעים.

האנשים שאתה מתאר גם לא יודעים מה זה כרטיס SD.

פורסם

נכון אבל יותר קל להסביר להם.

אחד שעובד איתי אומר לי לפני חודש, תגיד למה אני לא יכול לצלם? אמרתי לו חסר לך זיכרון, פתחתי את המכשיר מאחור והראתי לו את חריץ המיקרו SD, אמרתי לו אתה הולך וקונה כרטיס בנפח גדול יותר 16 גיגה או 32 עולה ככה וככה.

פורסם

באותה מידה היית יכול להתקין להם אפליקציה שתשמור את התמונות בענן.

אפילו לא צריך אפליקציה יעודית. אפשר להגדיר את זה באפליקציה של פייסבוק שיש לכולם (אני יודע שזאת מילה גסה בפורום הזה, אבל אין מה לעשות - אתם המוזרים ולא שאר העולם - לכל שאר העולם יש פייסבוק), ואז כל תמונה שתצלם אוטומטית תעלה לחשבון שלכם בפייסבוק (לא בהכרח כציבורית - אלא עבורכם בלבד) ללא שום הגבלה, ואז תוכל לפנות מקום מהמכשיר עצמו.

פורסם

עם החבילות גלישה הקטנות שיש היום להסתמך על ענן זה לא כדאי בכלל.

בלי קשר זה פשוט לא נוח,הייתי קונה את הG2 אם היה כרטיס הרחבה,מבחינתי זה דיל ברייקר.

במיוחד שאפליקציות נהיות יותר ויותר גדולות,ובמיוחד שהמערכת אנדרואיד תופסת לא מעט מקום מהנפח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים