עבור לתוכן

F900B או F900P?

Featured Replies

פורסם

האם שווה לי לקנות את ה-F900P אם אני לא מתכוון להגיע לרוזולוציות ממש גבוהות? זה נראה לי ההבדל היחיד בין המסכים..

לשניהם הרזולוציה הממולצת ע"פ LG היא 1280X1024 / 85 HZ... אז למה לי לבזבז עוד כסף על ה-P?

פורסם

גם גירסאת B מצויינת

ההבדלים ב17 אינץ זה ה"USB HUB" אבל עד כמה שזכור לי ב19 אינץ גם בגירסאת B יש את זה..

גירסאת B אצל 19 אינץ מצויינת ואתה יכול לדבר עם MUNKY שיש לו את המסך הזה והוא ממליץ עליו בחום.

אם ההבדל מחירים משמעותי, קח את ה B

אם ההבדל מחירים לא משמעותי.. למה לא לקחת משהו יותר חדש?

פורסם

אמרו בפורום שהם משתמשים בשפורפרות שונות וה-P הרבה יותר טוב

פורסם

לא קונים מסך רק בשביל רזולוציות אלא גם בשביל איכות תמונה כללית, בשביל זה קונים מסך טוב ול רק כדי להגיע לרזולוציה גבוהה כדי לראות תיקיות בגודל של אפונה.

לי יש משהו של IIYAMA 19" ורואים בו פשוט בן זונה ;D ולמרות זאת אני לא עולה מעבר ל-1280

פורסם

אנשים מה לא מובן, הדגם שעשה בעיות זה 700B הוא מדבר על 19 אינץ! לא על 17.. אלה שפרפורות שונות ופס יצור שונה

ובדגמי 900B אין בעיות נפוצות...

פורסם

לידיעתך, השפופרת ב-700B וב-900B הינה זהה, רק בגודל שונה. כמו כן, אין לך נתונים על הנעשה בתחום מסכי 19" ואחוז התקלות בהם ולכן אינך יכול להסיק כי בהם הכל תקין. במידה ויש לך, הינך מוזמן לשתף בהם את כולנו.

פורסם

אין לי שום מידע על דגמי F900B רק ניסיון עם המסכים האלה

ועדיין בשום מסך שנתקלתי מהדגם הזה לא היתה בעיה

לאומת דגמי F700B שחוץ משתי מסכים, כל השאר שראיתי באו פגומים

אם נתקלת בבעיה עם המסכים האלה, אני אשמח לשמוע

פורסם

אפשר להוסיף לדיון את ה-viewsonic g90f? הוא באותו מחיר של ה-f900b (הם עולים בסביבות ה-1650). ה-f900p עולה בסביבות ה-1850.

פורסם

אני וחבר שלי קנינו את הF900B והוא מצויין ולא עושה שום בעיות

אם אתה לחוץ בכסף אז תיקח את הF900B

אבל אם אפשר אז שווה להשקיע בF900P

פורסם
  • מחבר

למה כדאי להשקיע ב-P?

בת'כלס, מה ההבדלים בין ה-B ל-P? יש הבדל באיכות תמונה?

פורסם

נראה לי שהת'רד השני, הארוך יותר מת... :/

מישהו שיש לו את אחד המסכים האלה (f900b/p או g90f) יכול אולי להיות נחמד ולמדוד אותם? המידות שמצוינות באתרים לא מספיקות במקרה שלי מאחר והן מתארות מסך שכשמסתכלים עליו מהצד הוא מלבני, מה שלא נכון במציאות מאחר ויש שיפוע בדרך כלל למעלה. כמו"כ, לא מצויין אם המידות כוללות או לא כוללות את הסטנד.

אני רוצה לדעת אם בכלל יש לי מקום למסך כזה על הספריה שלי...

אגב, אם יש מישהו שיכול לקחת תמונות מהצד ולשים אותן פה, אני אהיה ממש אסיר תודה.

פורסם
  • מחבר

אני שואל שוב, מישהו שראה ומכיר את שני המסכים - יש הבדל באיכות התמונה בין ה-P ל-B או רק ברוזולוציה מקסימלית?

פורסם

הייי לגבי המסך B או P

דגם ה P מסדרת פרפשיאנשך 2048*1536

ולא כפי שפרסמת...זהו אחד ההבדלים אם זה מעניין אותך

פורסם

הייי לגבי המסך B או P

דגם ה P מסדרת פרפשיאנשך 2048*1536

ולא כפי שפרסמת...זהו אחד ההבדלים אם זה מעניין אותך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים