עבור לתוכן

התייעצות לגבי מקלדת מכנית

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כמה דברים.

בהתחלה רציתי לקנות cmstorm trigger, שהיא נראית ממש אחלה וגם יש ביקורות טובות, אבל נראה לי מעצבן הכפתורים בצד שמאל. למישהו יש אותה? האם מתרגלים לזה ?

בהמשך רציתי נורא corsair k70 אבל אין בארץ ולא מצאתי דרך זולה להזמין אותה מחול. האם יש לכם רעיון לא יקר?

והיום ראיתי את זאת:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10723

היא נראית לא רע בכלל וגם הצבע, אבל מטריד אותי שעם הזמן הצבע הלבן יהווה בעיה מבחינת לכלוך, מה דעתכם ?

פורסם

מאוד קשה להמליץ על ה G1 במחיר זה כשלפני כמה שבועות היא הייתה ב 250 שקל או 300 שקל.

עד כמה שידוע לי הטריגר וה G1 מיוצרות על ידי אותה חברה, החברה הזו ידועה במוצרים באיכות מאוד גבוהה.

לפי המחירים שאני רואה כרגע האפשרויות הן או לקנות את הטריגר או לחכות שאייבורי שוב יורידו מחירים בצורה אגרסיבית (נראה כאילו זה קורה פעם בשנה).

ממליץ לקרוא על סוגי ה CHERRY MX השונים לפני הקניה. יש על זה נעוץ עם הרבה מאוד מידע.

פורסם
  • מחבר

באמת המחיר של הg1 היה כל כך נמוך??

ועניין סוגי המקשים כבר בדקתי, לא על זה אני שואל...

יש מישהו עם טריגר ויכול לתת לי חוות דעת ?

פורסם

לי יש טריגר אחלה מקלדת

פורסם

לפי כל המידע שיש באינטרנט הטריגר מיוצרת על ידי COSTAR (מי שיצרה בעבר את DAS והיום מיצרת את ה G1, המקלדות של FILCO ורבות וטובות אחרות). לרוב ההמלצה היא לקנות מקלדות שמיוצרות על ידי COSTAR, יש עוד כמה חברות שמיצרות מקלדות טובות אבל COSTAR ידועים באיכות דיי קבועה וגבוהה מאוד.

לדעתי שווה לקנות את הטריגר מהר לפני שהמחיר עולה.

פורסם
  • מחבר

האמת שהיא נראית אחלה וקראתי עליה רק דברים טובים, רק מפריע לי הקטע של הכפתורים בצד. הייתי מעדיף שלא יהיו שם.

מתרגלים לזה שהקונטרול לא נמצא בסוף?

פורסם

זה לא מפריע זה מוסיף והמחיר מציאה

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה על העזרה ! :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים