עבור לתוכן

חייב עזרה בבחירת לוח אם לAMD64

Featured Replies

פורסם

קח את הABIT יש לי לוח שלהם (AI7) הם מאוד מאוד מוצלחים לטעמי.

אני אישית "קניתי" אותם.

אני לא חובב של אסוס לדעתי הם יקרים ולא מביאים תמורה יוצאת דופן.

שמעתי הרבה שאומרים שהאביט מצויין.

אך שמעתי גם שבחים על הג'יגבייט שעולה 200 ש"ח פחות.

מה שכן.. אתה לא תתאכזב מהאביט זה בטוח.

פורסם

האביט דיי יקר אבל לדעתי הוא באמת שווה אם אתה עושה אובר קלוק - אם לא אז ג'יגהבייט בלי לחשוב פעמיים.

האסוס שציינת נוטה להישרף.

יש איפה לקנות את הלוח של אלבטרון בארץ?

פורסם

תשמע כל לוח של אביט שנקלתי בו (ונתקלתי בהרבה) הוא היה מעולה ואני ועוד מישהו הזמנו אחד אחרי השני nf7-s ושתיהם מגיעים לבאס 230 בכייף, וגם בין הלוחות "הג'נריים" (זאת אומרת פשוטים שיש עליהם את כל המחשב :)) הם היו יותר טובים מחברות אחרות, אני אישית יודע שתמיד אני יקנה אביט מעכשיו (והיה לי לוחות של לפחות ארבע חברות).

פורסם

האוסטרליה לפחות הASUS לא יקר יותר נגיד קניתי את הA7N8X E DELUXE ב639 שקל.

פורסם

יש לך גם את אפשרות הAlbatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 לוח מצוין!

הוא זול יש לו LAYOUT מצוין, ביצועים מרשימים, הרבה פיצ'רים ומה שמיוחד מייחד אותו הוא הכרטיס הקול המצוין Envy.

בהחלט שווה את הכסף.

באשר לOC, אני כמעט בטוח שאתה לא יכול לעשות OC גדול למעבדים של AMD 64 עם הציפסט של VIA שכן הם מגבילים אותך :-\. איך שהבנתי יש בעיה עם תדירויות של הPCI/AGP(שאין לי מושג מה זה אומר :-X, אולי משהו פה יסביר) לא בדיוק חיסרון של הלוח, אני בטוח שבגירסאות הבאות של הביוס אתה תוכל לעשות OC. חוצמזה יש ללוח שינוי מתחים מצוינים שבמידה והבעיה הזאת תתוקן יתרמו מאוד לOC של הלוח.

פורסם

יש לך גם את אפשרות הAlbatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 לוח מצוין!

הוא זול יש לו LAYOUT מצוין, ביצועים מרשימים, הרבה פיצ'רים ומה שמיוחד מייחד אותו הוא הכרטיס הקול המצוין Envy.

בהחלט שווה את הכסף.

באשר לOC, אני כמעט בטוח שאתה לא יכול לעשות OC גדול למעבדים של AMD 64 עם הציפסט של VIA שכן הם מגבילים אותך :-\. איך שהבנתי יש בעיה עם תדירויות של הPCI/AGP(שאין לי מושג מה זה אומר :-X, אולי משהו פה יסביר) לא בדיוק חיסרון של הלוח, אני בטוח שבגירסאות הבאות של הביוס אתה תוכל לעשות OC. חוצמזה יש ללוח שינוי מתחים מצוינים שבמידה והבעיה הזאת תתוקן יתרמו מאוד לOC של הלוח.

לא זה לא משהוא שאפשר לתקן בביוס ... זה משהוא במבנה של הלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים