עבור לתוכן

חייב עזרה בבחירת לוח אם לAMD64

Featured Replies

פורסם

אוקיי חברה אני חייב עזרה בבחירה של לוח עכשיו אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים:

1.Abit KV8-MAX3 - 830 NIS

2. Asus KV8 Delux - 860 NIS

3. MSI K8T Neo-FIS2R - 610 NIS

עכשיו שלושת הלוחות זוכים לביקורות ממש מנוגדות ברשת. למשל הלוח של MSI זוכה לכמה ביקורות מעולות בהשוואות של הרבה לוחות אבל בסקירה של xblabs הוא מראה על ביצועים בינוניים ומטה ולא הצליחו לעשות עכשיו overclocking בכלל. הלוח של abit זוכה גם כן לביקורות מנוגדות אבל כולם אומרים שבגלל מערכת הOTES שמותקנת עליו זה ממש סיוט להתקין עליו קירור טוב למעבד. הלוח של אסוס כמעט בכל הביקורות זוכה לציונים בינונים אבל שוב בביקורת של xblabs ורק שם הוא הצליח לעשות overclocking עצבני ביותר.

עכשיו אנשים אני חייב את עזרתכם בבחירת לוח.

תודה לכל כמי שעוזר.

פורסם

לא אמרת דבר אחד... מה השימושים שלך??

פורסם
  • מחבר

צודק אבל כעקרון משחקים הותכנות קידוד של ווידיאו ואודיו. כלומר מה הלוח הכי חזק מבחינת ביצועים. כל הפיצרים שהלוחות מציעים ממש לא מענינים אותי.

פורסם

מכיוון שאין לך צורך בפיצ'רים מיוחדים, הלוח של MSI יספיק לך בהחלט. הבדלי הביצועים בין הלוחות הנ"ל זניחים בהחלט (פריימים ספורים יותר בלוחות היקרים) ואינם מצדיקים את המחיר הכמעט כפול.

פורסם

ומה עם הלוחות של גיגה בייט ?

פורסם

לא רוצה להרוס את החגיגה, אבל בקידוד וידיאו אודיו פנטיום 4 יותר חזק בד"כ.. אם אלו השימושים העיקריים, אולי תחשוב ללכת לכיוון ההוא בכל זאת ?

פורסם
  • מחבר

טוב אז הלוחות של גיגהביט לא זמינים בארץ למרות שהחנויות אומרות שיש להם.

ואת המעבד כבר קניתי והוא אצלי בבית אז פנטיום 4 לא בא בחשבון.

תודה על התגובות עד עכשיו.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ללכת על הAbit KV8 MAX 3 ולא על הMSI בגלל שהלוחות של MSI נוטים להישרף, במיוחד כשאתה עושה לו OC דינאמי(DOC). בסטוק הAbit KV8 MAX3 לוקח את כל הלוחות שרשמת בביצועים, ואל תשכח שהלוח הזה מצוין בOC. בקשר לקושי להתקין heatsink, אני ראיתי ביקורת שבה הם שייפו קצת את הקצוות של הOTES וככה הצליחו להכניס את הheatsink.

פורסם

תמיד ניתן לבטל את ה-DOT (ראשי התיבות של:Dynamic Overclocking Technology) ובכך למנוע העמסת יתר על הלוח (במידה והאופציה הזו קיימת בלוחות למעבדי A64, ובמידה והיא באמת גורמת לשריפת רבים מהם - קביעה אשר הנני מטיל ספק בנכונותה). אינני חושב כי יש טעם להשקיע מחיר כפול על מנת לקבל 5 פריימים יותר.

פורסם
  • מחבר

אז זהו ברוב מבחני התלת מימד הלוח של MSI לוקח את שאר הלוחות בהפרש של 3-5 אחוז.

פורסם

טוב אז הלוחות של גיגהביט לא זמינים בארץ למרות שהחנויות אומרות שיש להם.

ואת המעבד כבר קניתי והוא אצלי בבית אז פנטיום 4 לא בא בחשבון.

תודה על התגובות עד עכשיו.

מה אתה אומר ? אני קניתי שבוע שעבר GA-K8NPro וזה הגיע למחרת (מKSP)

בכל מקרה ... אתה מתכנן OC בכלל?

פורסם
  • מחבר

טוב חברה החלטתי ללכת על הלוח של abit. הסיבה לכך היא שלמרות שהלוח הזה והלוח של msi זוכים לביקורות טובות (פעם זה יותר טוב ופעם האחר) אז הסיבה היא שאני ממש לא אוהב את החברה msi ואני לא יכול להסביר לכם למה. משהוא בה נראה לי לא טוב. תגיבו מה אתם חושבים על ההחלטה שלי.

פורסם

לדעתי אי אהדה לחברה לא שווה השקעה כפולה. MSI היא אחת החברות הגדולות בתחום כרטיסי המסך ואיננה קטנה כלל גם בתחום לוחות האם. לוחותיה אמינים וביצועיהם לא רעים בכלל.

פורסם

Albatron K8X800 Pro II

פורסם

יש בכלל איפה להשיג את האלבטרון בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים