פורסם 2014 בינואר 711 שנים שלום לכולם, ראשית, מפרט עיקרי: Intel Core i7 Western Digital 1TB Blue Geforce GTX 560 Ti ספק כוח Cool Max 600W ראשית, אציין כי בעבודה "רגילה" (גלישה, תוכנות בסיסיות, מוסיקה וכו') המחשב עובד בצורה תקינה לחלוטין ללא תקיעות ותקלות. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל משחקים "כבדים" - יש לי כמה משחקים שברגע שאני מפעיל אותם, ממש במהלך שהמשחק עולה, המחשב פשוט כבה ואחרי חצי שניה נדלק מעצמו (ישר אחרי שהמחשב עולה, כך שהוא עוד קר). עוד אציין כי שמתי לב שבחלק מהמשחקים, אם אני מוריד את איכות ורזולוציית הגרפיקה, הדבר לא קורה! על מה זה מסמל? אני חושב שככל הנראה הבעיה בכרטיס מסך \ בספק כוח. מה דעתכם? האם מישהו נתקל בכזה דבר? תודה!
פורסם 2014 בינואר 711 שנים היי,תתחיל בלבדוק טמפרטורות של מעבד/מעבד גראפי בזמן מנוחה ועומס.אם זה יהיה תקין אז כנראה בהחלט ספק.
פורסם 2014 בינואר 711 שנים מחבר היי,תתחיל בלבדוק טמפרטורות של מעבד/מעבד גראפי בזמן מנוחה ועומס.אם זה יהיה תקין אז כנראה בהחלט ספק.היי! מדדתי טמפ' והן תקינות. אין סיכוי שזה הכרטיס מסך? זה הספק?תודה!
פורסם 2014 בינואר 711 שנים ייתכן שאתה מקבל BSOD, בטל את האיתחול האוטומאטי של חלונות ותגיע לBSOD. אם בכלל.מעבר לזה בדוק עם תוכנת ניטור מתחים של המחשב.
פורסם 2014 בינואר 711 שנים מחבר ייתכן שאתה מקבל BSOD, בטל את האיתחול האוטומאטי של חלונות ותגיע לBSOD. אם בכלל.מעבר לזה בדוק עם תוכנת ניטור מתחים של המחשב.היי, אבל לא מופיע לי ה BSOD... ועם איזו תוכנה אפשר לבדוק מתחים? ומה אמור להיות?
פורסם 2014 בינואר 711 שנים בטל את האיתחול האוטומאטי במקרה של BSOD. יש את זה במאפייני מערכת מתקדמים.מתחים תוכל לבדוק עם HWINFO ללוח/מעבד וMSI AB לGPU אם יש לך AMD.
פורסם 2014 בינואר 711 שנים מחבר בטל את האיתחול האוטומאטי במקרה של BSOD. יש את זה במאפייני מערכת מתקדמים.מתחים תוכל לבדוק עם HWINFO ללוח/מעבד וMSI AB לGPU אם יש לך AMD.תודה לך. מהם ערכים תקינים? שאדע להבין אם יש אצלי בעיה...
פורסם 2014 בינואר 711 שנים הספקים של "COOLMAX" על הפנים, רובם מקבלים ציון "עובר" או נכשל:http://johnnylucky.org/power-supplies/psu-lemon-list.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.