פורסם 2014 בינואר 611 שנים היי חברים, אודה לעצות שלכם אני מעוניין ליצור קובץ BATCH או כל דבר אחר שיעשה לי את הפעולות. 1. בדיקה אם קיימת תקייה X במערכת, במידה ולא קיימת - ליצור אותה. 2. לבצע העתקה של קובץ XML אל התקייה הזו. 3. הפעלה של קובץ REG מסויים. בנוסף לקוד - אחת הבעיות שצצות לי היא העתקת כל הקבצים האלה אל המערכות. איך וממה אתם ממליצים לי להתחיל? תודה מראש לכולם!
פורסם 2014 בינואר 611 שנים if exist c:\bdika\file.xml goto endif not exist c:\bdika md "c:\bdika"copy \\server\share\file.xml c:\bdika%systemroot%\regedit /s "\\server\share\myregfile.reg":endלדחוף את זה בלוגון סקריפט (בשינויים המתאימים ולאחר בדיקה) ושלום על ישראלרק שים לב ל-2 נקודות1. צריך להיות הרשאה ברמה מספקת על השיתוף2. למשתמש שמריץ צריך להיות הרשאה מספקת על התחנהבהצלחה,גבריאל נערך 2014 בינואר 611 שנים על-ידי gabriel6
פורסם 2014 בינואר 611 שנים מחבר גדול אתה! תודה רבה רק תיקון קטן... רציתי שאם התקייה קיימת אז פשוט להעתיק את הXML ולהריץ אותו...
פורסם 2014 בינואר 611 שנים מה הכוונה להריץ XML?עד כמה שאני יודע זה יפתח לך בתך הדפדפן או מה שהוגדר כ"פרסר" עבורובכל מקרה להערתך:[FONT=Arial]if exist c:\bdika\file.xml goto end[/FONT]if not exist c:\bdika md "c:\bdika"copy \\server\share\file.xml c:\bdikastart c:\bdika\file.xml%systemroot%\regedit /s "\\server\share\myregfile.reg"[FONT=Arial]:end[/FONT] נשאל אחרת - מה אתה מנסה בדיוק להשיג
פורסם 2014 בינואר 611 שנים מחבר סליחה, טעות שלי...להעתיק את הXML ואז להריץ את הREG. - - - תגובה אוחדה: - - - איך זה? בטוח יש לי פה בעיית סינטקס...אבל זה בגדול מה שאני צריך... if exist c:\bdika\ goto a:if not exist c:\bdika md "c:\bdika" goto a:a:copy \\server\share\file.xml c:\bdika%systemroot%\regedit /s "\\server\share\myregfile.reg":end תוכל רק לעזור לי עם הסינטקס? tאגב, את הREG אני רוצה להפעיל על הXML שהועתק ולא על הכונן רשת... איך אני עובד עם הדגלים בBATCH FILE? נערך 2014 בינואר 611 שנים על-ידי esaly
פורסם 2014 בינואר 611 שנים נחזור רגע אחד אחורה מה הקשר בין קובץ ה-XML לקובץ ה-REG - על פניו אין ביניהם קשר - או שאני מפספסאגב הפניה ב-GOTO עושים[FONT=Arial]goto Z[/FONT]ואז[FONT=Arial]:Z[/FONT]כמו שאתה כתבת הוא ינסה ללכת לכונן A (היה פעם כזה...)כמו כן - לצור מחיצה שכבר קיימת לא יעשה שום "נזק" - סה"כ יחזיר שהמחיצה כבר קיימת נערך 2014 בינואר 611 שנים על-ידי gabriel6
פורסם 2014 בינואר 1211 שנים זה הסקריפט שכתבת עם התיקונים הנכונים והסתרתי שורות קוד מהעין של המשתמש, לטעמי נקי יותר ככה.@echo offif exist "c:\bdika" goto Aif not exist "c:\bdika" md "c:\bdika"A:copy \\server\share\file.xml c:\bdika > nul%systemroot%\regedit /s "\\server\share\myregfile.reg" > nul:ENDexit
פורסם 2014 בינואר 1311 שנים אכן יותר נקי - אני מסכים לגמריאני בד"כ לא מתייחס יותר מדי לאסתטיקה - כל עוד שזה עושה את העבודה לא אכפת לי קצת "לכלוך"רק שים לב לתווית A - היחוס בנקודותיים כתוב הפוךככה זה ינסה ללכת לכונן A (שמן הסתם לא קיים)
פורסם 2014 בינואר 2111 שנים מהנסיון שלי לא ניתן לעשות העתקה מנתיב רשתלדוגמה השורהcopy \\server\share\file.xml c:\bdikaלא תעבוד, ולכן כדי לתקן את הבעיה אמליץ לכם להשתמש ב NET USE כדי למפות כונן רשת להעתיק משם את הקבצים ואחרי זה לנתק אותוקוד שלי לדוגמה:net use m: \\server\Moty_pcopy m:\file.xml c:\bdika\file.xmlnet use m: /delete /YES
פורסם 2014 בינואר 2211 שנים מחבר אז לצורך העניין - זה אמור לעשות את העבודה:@echo offif exist "c:\bdika" goto Aif not exist "c:\bdika" md "c:\bdika"A:net use m: \\server\Moty_pcopy m:\file.xml c:\bdika\file.xmlnet use m: /delete /YES%systemroot%\regedit /s "\\server\share\myregfile.reg" > nul:ENDexit[LEFT][/LEFT]אגב, מה תפקיד הNULL פה? נערך 2014 בינואר 2511 שנים על-ידי esaly
פורסם 2014 בינואר 2211 שנים nul ב Windows שווה ערך ל /dev/null ב מערכות הפעלה ממשפחת UNIX/BSD.מדובר על קונספט שהולך היבטורית אחורה עד ל CP/M.http://en.wikipedia.org/wiki/NUL: נערך 2014 בינואר 2211 שנים על-ידי multicore
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.