פורסם 2002 במרץ 2623 שנים כל מי שראה את הסרט של ההמהרה של ה-P-4 ראה שהמעבד לא התחמםלמרות ההמהרה והרבה חושבים שהמאוורר כל כך טוב אבל שכחו שהוא החליף את הריבוע השחור (שכחתי אם השם של זה) אשר בה עם המאוורר באחד יותר טוב ובגלל זה זה לא התחמם כך שהמאווררים של אינטל לאכל-כך מצויינים אלה רק שקתים ודי מהירים
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים פחחחחח אתה נכה אם להבנת מה הוא הסביר אתה יודע אנגלית???הוא הסביר שהמאוורר הקטן הוא מהדור הישן של המאווררים והדור החדש הוא בלוק יותר גדול ומאוורר גדול וחזק יותר!!הוא לא רימה אף אחד...
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים פחחחחח אתה נכה אם להבנת מה הוא הסביר אתה יודע אנגלית???הוא הסביר שהמאוורר הקטן הוא מהדור הישן של המאווררים והדור החדש הוא בלוק יותר גדול ומאוורר גדול וחזק יותר!!הוא לא רימה אף אחד...tazok - אמרת שתתמתן ותירגע עם השפה...מה קורה עם זה ?
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים אני ימתן את השפה שלי אבל זה עובר כל גבול!!! נובאמת הוא באמת מאמין שהוא מרמה מישהו ואם לא לפחות שילמד אנגלית ויבין מה הוא אומר....
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים מחבר פחחחחח אתה נכה אם להבנת מה הוא הסביר אתה יודע אנגלית???הוא הסביר שהמאוורר הקטן הוא מהדור הישן של המאווררים והדור החדש הוא בלוק יותר גדול ומאוורר גדול וחזק יותר!!הוא לא רימה אף אחד...לא דיבתי על המאווררים דיברתי על המדבקה שמתחת למאוורר שהוא החליף
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים כל מי שראה את הסרט של ההמהרה של ה-P-4 ראה שהמעבד לא התחמםלמרות ההמהרה והרבה חושבים שהמאוורר כל כך טוב אבל שכחו שהוא החליף את הריבוע השחור (שכחתי אם השם של זה) אשר בה עם המאוורר באחד יותר טוב ובגלל זה זה לא התחמם כך שהמאווררים של אינטל לאכל-כך מצויינים אלה רק שקתים ודי מהיריםאתה לא כל כך הבנת את משמעות הסרטון.-----------------------------------------------הנושא של הסרטון הוא ההמהרה ולא המאוורר.----------------------------------------------גולת הכותרת בסרטון הוא המעבד שמצליח להגיע למהירות גבוהה עם המאוורר הסטנדרטי שמגיע איתו.אף אחד לא חושב שהמאוורר של אינטל טוב, למען האמת הוא די חלש...
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים מחבר אני יודע שזו לא המתרה של הסרט אבל בהמון שאלות אחרות אנשים מאוד התלהבושהוא השתמש במאוורר של אינטל וזה לא ממש התחמם אז רציתי להסביר לאנשים האלושיש פה קצת יותר ממאוורר רגיל (אני יודע שהקטע של הסרט זו העובדה שהוא הגיעלמהירות הזו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.