פורסם 2014 בינואר 411 שנים אז כך קודם תודה מראשאני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות אוזניות ומגבר לשמיעת מוזיקה דרך הפלא עכשיו אני לא אוהב לשלם על מותג רק על ביצועים ואיכות... אני חשבתי על ATH-M50S ו-fiio e11אבל אני לא בטוח מה אתם אומרים ?|מה שחשוב לי שאני לוקח את המוצר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר הזה ?דרך אגב אפשרי לזמין מחול =) תודה על הכול אופק נערך 2014 בינואר 411 שנים על-ידי ofekd23 נסיתי לכתוב את האשכול דרך הפלא זה לא ממש יסתדר לי אז תקנתי בבית במחשב
פורסם 2014 בינואר 511 שנים באיזה סלולרי אתה משתמש? סיכוי סביר שאתה לא באמת צריך מגבר עם האזניות האלה.מה סגנון המוזיקה שאתה מקשיב לו?בעקרון אלה אזניות שמומלצות הרבה בתקציב דומה לשלך אך שים לב שהן די גדולות (אם אתה מתכוון להתסתובב איתן).
פורסם 2014 בינואר 811 שנים אין לך אפשרות לקנות נגן קטן כמו ה +Sansa Clip ? הגלקסי S2 מוציא צליל גרוע .אם אתה חייב להשתמש במכשיר הזה בתור נגן, אז די מיותר לקנות מגבר,במיוחד עבור אוזניות כמו ה M50 .ובכל זאת - אם אין לך מספיק ווליום ואתה רוצה לשמוע יותר חזק, מספיק ללכת על ה FIIO E6 .
פורסם 2014 בינואר 811 שנים יש לי את ה M50 אבל לא עם S, אוזניות מדהימות, אבל לא צריך בשבילן מגבר. וכמו אלה מעלי אני מציע לך לקנות נגן נורמלי במקום המגבר ובמקום הגלקסי כי הוא פשוט הורס כל חלקה טובה של מוזיקה...ובכלל אם התקציב קצת יותר גמיש אפילו הייתי הולך על איזה נגן של cowon
פורסם 2014 בינואר 911 שנים מחבר אתם יכולים להיות יותר ספציפיים לגיד לי דגמים מדויקים או לפחות לראות לי סיקור של מומלצים
פורסם 2014 בינואר 911 שנים אכן סנסה קליפ נגן קטן וחמוד, וזול יחסיתתוכל לקחת איתו אוזניות כמו ATH-M50אופציה שניה היא נגן מתקדם כמו COWON D20עם אוזניות זולות יותר אבל עדיין טובות מאוד כמו JVC HA-S500אופציה שלישית למקרה שאתה מעדיף לחסוך ועדיין לקבל תוצאה טובה, לך על סנסה קליפ עם ה JVC
פורסם 2014 בינואר 911 שנים מחבר מ... נירא לי אני הלך על אופציה היקרה COWON D20 ו-ATH-M50 נפנק את עצמי- - - תגובה אוחדה: - - -תודה לכולם =)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.