פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים שמע אחי אני לא יכול להשאיר את המחשב שלי לא יותר מ3 ימים כי אני עובד אם תוכנות שמעמיסות אותו לאללהכמו למשל אמיול קזהה אני מקודד סרטים משחק במשחקים ועוד ועוד אז ככה אחרי 3 ימים אם עול זה שזה יפה מאווד הוא כבר מתחיל לעבוד לי לאטואז ריסט קטן מסדר לי אותואבל אני יכול להגיד לך בלי לשקר שהמחשב שלי פתוח איזה חצי שנה
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מחבר אני אף פעם לא מכבה את המחשב שלי אבל זה לא קשור. אני מדבר על החיבור לאינטרנט.
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים שמע אחי אני לא יכול להשאיר את המחשב שלי לא יותר מ3 ימים כי אני עובד אם תוכנות שמעמיסות אותו לאללהכמו למשל אמיול קזהה אני מקודד סרטים משחק במשחקים ועוד ועוד אז ככה אחרי 3 ימים אם עול זה שזה יפה מאווד הוא כבר מתחיל לעבוד לי לאטואז ריסט קטן מסדר לי אותואבל אני יכול להגיד לך בלי לשקר שהמחשב שלי פתוח איזה חצי שנהכנ"ל.רק שעדין לא קודדתי סרטים (ניסיתי סתם להקליט כמה שניות).ואצלי המחשב כבר 9.5 חודשים בערך דלוק.
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מחבר מה זה קשור עכשיו הזמן שהמחשב שלכם דלוק ?! זה לא הקטע פה. חיבור לאינטרנט זה שונה תלוי בספקית/קו. לפעמים קורה שמתנתק לכם פתאום האינטרנט אחרי יומיים שלושה שזה לא מעיד כלל על משך הזמן שהמחשב דלוק. ואם כבר אתם מדברים על הזמן של המחשב על תפרשו כנפי טווס כי 9.5 חודש זה כסף קטן
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים המחשב שלי דלוק איזה חודשיים אבל האינטרנט מתכבה לי כשהוא מגיע ל 99 מיליארד BYTESזאת אומר איזה חצי חודש הוא מתכבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.