עבור לתוכן

האם להשקיע על ספק איכותי?

Featured Replies

פורסם

האם להשקיע עוד כ- 150 ש"ח על ספק טוב של Seasonic

או לקחת בזול את FSP HEXA?

קצת יותר פרטים:

מארז + ספק בבאנדל -

FSP HEXA 500W

http://www.tms.co.il/product/12492

ספק Seasonic - 520W

http://www.tms.co.il/product/7942

+

מארז

http://www.tms.co.il/product/12229

מפרט המחשב:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150

Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X OC Boost 2GB GDDR5

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

אם הספק FSP יהיה טוב למפרט שלי (בכל זאת הוא לא ג'נרי), אז בשביל מה להשקיע עוד 150 שקל על ספק?

פורסם

זה צריך להיות שיקול שלך. ה-HEXA הוא ספק בסיסי מאוד, אני באופן אישי לא הייתי לוקח למערכת גיימינג יקרה ספק פשוט.

למחשב משרדי הייתי מסתפק בהחלט בספק כזה.

פורסם

כבר יותר חכם לקחת חבילה(Bundle) אחרת שכוללת מארז+ספק, ב141ש"ח יותר אתה כבר יכול לקחת את זה עם ספק של Seasonic מאותה הסדרה בעל הספק גבוה יותר וגם יוצא 3ש"ח פחות(לא שזה כ"כ משנה אבל עדיין).

מארז:

Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪620

פורסם
  • מחבר
כבר יותר חכם לקחת חבילה(Bundle) אחרת שכוללת מארז+ספק, ב141ש"ח יותר אתה כבר יכול לקחת את זה עם ספק של Seasonic מאותה הסדרה בעל הספק גבוה יותר וגם יוצא 3ש"ח פחות(לא שזה כ"כ משנה אבל עדיין).

מארז:

Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪620

אמרו לי שזה מארז לא טוב ובכללי RAIDMAX יש להם מארזים גרועים

פורסם

^תעשה לי טובה "אמרו לי" נו באמת, מה אמרו? "לא טוב" וזהו? קיבלת את התשובה הזאת?!

ומה זה "גרועים" לא נראה לי שאתה מתכנן לקנות את כל המארזים של החברה גם אם יש גרועים זה ספציפית נראה לי רחוק מלהיות גרוע, ולא חסר ביקורות מקצועיות וביקורות של אנשים שרכשו, בכל מקרה הפסד שלך לדעתי.

פורסם

בכל מקרה - ספק טוב יגן יותר טוב על לוח האם שלך.

אמור גם לשרוד יותר שנים (אבל פה כבר הופתעתי לרעה)

פורסם

raidmax מייצרים מארזים ברמה קצת מעל ג'נרית. טרם יצא לי להיתקל במארז איכותי שלהם.

פורסם

התשובה בטח שכדי להשקיע בספק איכותי, לדעתי הספק הוא החלק החשוב ביותר במערכת שומר על היציבות וכו'.

פורסם

בחלט. וגם בספק אם הספק מתאים, שלא יהיה גבולי מידי

המארז הוא קופסה, פשוט תבוא לחנות ותסתכל על מארזים (גם מבפנים - ותראה איזה אפשרויות קירור / עובי מתכת / וכו יש) ותבחר מה שנראה לך....

פורסם

^לא מציע להתייחס למארז כקופסא, לפני שקונים יש לעשות קצת מחקר באינטרנט ולשמוע חוות דעת של אנשים אחרי תקופת שימוש.

ישנם מארזים שנראים לא רע במבט ראשוני, אך אחרי תקופת שימוש חלקי פלסטיק או מאווררים נשברים או מתחילים להרעיש, כמו במקרה במארזי raidmax.

דברים שצריכים לקחת בחשבון הם:

1. יכולות איוורור וסירקולציה, פתח למאוורר עיול חשוב.
  2. מיקום ספק, למרות שכיום בכולם הוא יושב למטה.
  3. איכות בניה טובה עם מתכת מעובי נורמלי וחלקי פלסטים לא זולים ומתפרקים.
  4. פילטרים נשלפים.
  5. כמות מאווררים איתה מגיע המארז ובאילו גדלים.
  6. חיבורי USB3 קידמיים.
  7. מסתור כבלים ואירגונם.
  8. כלובי קשיחים מתפרקים כאופציה אם נדרשת הכנסה של כרטיסים ארוכים.
  9. אם נדרש מארז שקט, לברר כמה יעיל המארז בבידוד רעשים.

יש עוד כמה וכמה פרמטרים שצריך ואפשר לבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים