עבור לתוכן

איך אפשר לבודד את המקור לבעיית Disk Boot Failure

Featured Replies

פורסם

לאחרונה, מידי פעם, כשאני מגיע למחשב בבוקר אני רואה את ההודעה המזעזעת על המחשב.

החלטתי שאולי משהו ב-BOOT של מערכת ההפעלה דפוק אז על הדרך שדרגתי (בלי לפרמט) ל-8.1

והכל היה בסדר עד שלאחרונה הבעיות חזרו. התחלתי לבדוק ולנסות וראיתי שאחרי שההודעה מופיעה

אני יכול לנתק את המחשב מהחשמל, לחבר חזרה והכל עובד טוב, אז כך עשיתי.

במקביל התחלתי לעשות בדיקות מקיפות להארדיסק, הוא עבר את כל הבדיקות, כולל SeaTools וניתוח SMART,

וגם CHKDSK עובר חלק חוץ מ-CHKDSK של ווינדוס 8 שמתבצע עם אתחול המחשב, הוא נתקע על 12% וראיתי

באתרים אחרים שזו תופעה נפוצה גם בהארדיסקים תקינים ובריאים.

השאלה היא מה השלבים הבאים שעלי לעשות כדי להבין אם הבעיה היא בהארדיסק עצמו או בלוח אם.

תודה,

פורסם

אם יש לך הארד דיסק אחר לחבר או מחשב אחר לנסות לעשות CHKDSK להארד דיסק שלך, תוכל לדעת אם הבעיה נובעת מההארד דיסק.

פורסם

תתאר מה הם הבעיות! מהרגע שאתה לוחץ על כפתור ההדלקה. בן כמה המחשב? תן פירוט של חומרה..

נערך על-ידי guyl3

פורסם
  • מחבר
אם יש לך הארד דיסק אחר לחבר או מחשב אחר לנסות לעשות CHKDSK להארד דיסק שלך, תוכל לדעת אם הבעיה נובעת מההארד דיסק.

עשיתי את זה דרך Hiren's והוא עבר chkdsk בהצלחה עם 0 סקטורים פגומים.

תתאר מה הם הבעיות! מהרגע שאתה לוחץ על כפתור ההדלקה. בן כמה המחשב? תן פירוט של חומרה..

בדיוק מה שתארתי. לפעמים יש Disk Boot Failure ולפעמים אין.

חוץ מזה המחשב עובד כמו נינג'ה.

• Intel Core i5-760 45nm 2.8GHz 8MB LGA 1156 Box CP
  • Gigabyte GA-P55M-UD2 I3 I5 I7 P55 DDR3 1156 Micro
  • Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200rpm 32MB Buf
  • זכרונות יש לי 8 של סמסונג ו-8 של קורסייר אני לא זוכר דגמים מדוייקים

פורסם

1. תנסה להריץ בדיקה לזיכרון עם memtest86 ליתר ביטחון - אולי אחד המודולים לא תקין או שהשילוב הזה של המודולים מייצר שגיאות. אם לא נתקלת בשום בעיה אחרת (מסכים כחולים וכד'), הבעיה היא כנראה לא בזיכרון, אבל עדיף שתבדוק אותו בכל זאת.

2. תבדוק את הדיסק הקשיח עם MHDD.

הערה: גם את memtest וגם את MHDD ניתן למצוא ב Hiren's BootCD.

3. תנסה להחליף את כבל ה SATA של הדיסק הקשיח - אולי הוא לא תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים