עבור לתוכן

מחשב נייד מהמזרח הרחוק - 3K-5K

Featured Replies

פורסם

שלום, אני כרגע בטיול במזרח (ויאטנם כרגע) ואני רוצה לרכוש פה מחשב נייד. המחירים כמובן זולים יותר, אז התקציב הוא של 3000-5000 ש"ח במחירים של הארץ (ניתן לחרוג מעט).

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה באינטרנט, עבודה חלקה.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא גדול מדי או קטן מדי. שיהיה מבריק.

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): חשובה לי חדות המסך והאפשרות לראות סרטי HD באיכות טובה מאוד.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא.

* משקל רצוי? רק שלא יהיה כבד מדי, שלא יהיה מעיק להתנייד איתו.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): שיהיה לפחות 5 שעות בשימוש רגיל.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)

* Bluetooth?

יציאת HDMI.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB.

* כונן אופטי? כן.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רלוונטי.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעדיף SONY, אפשר גם Samsung או חברה אסייתית אחרת.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) בלי מסך מגע, עדיף צבע לבן (לא קריטי).

תודה!

פורסם

בלי לדעת מה האפשרויות והמחירים שם אי אפשר ממש לעזור לך, אז או שתתן לינק לחנות מחשבים כלשהי או שתרשום רשימה של אופציות ומחירים. אין לך מה לכלול מחשבים עם מסך 720P

פורסם
  • מחבר
בלי לדעת מה האפשרויות והמחירים שם אי אפשר ממש לעזור לך, אז או שתתן לינק לחנות מחשבים כלשהי או שתרשום רשימה של אופציות ומחירים. אין לך מה לכלול מחשבים עם מסך 720P

האפשרויות מגוונות, וכמו שציינתי יש כאן בעיקר חברות שמקורן באסיה. המחירים נמוכים במעט, ויתאים מחשב שבארץ עולה בין 3-5 אלף ש"ח, אולי מעט יותר. אם אקבל המלצות למספר דגמים אוכל לאתר אותם ולבחור מבינהם כאן. למה אין מה לכלול מחשבים עם 720P?

פורסם

חסרונות ברכישה:

- אחריות לשנה, אם בכלל... כנראה לא יהיה תקף בארץ.

- מקלדת ללא עברית (מדבקות או חריטה ב-150 ש"ח)

אין לך דרישות גבוהות כך שמראש אתה לא צפוי להוציא הרבה כסף.

בארץ יש לך אפשרויות טובות מאד עם אחריות ל-3 שנים עד הבית וביצועים טובים, בהתחשב במה שרשמת לא רואה צורך אקוטי לקנות מחשב בחו"ל.

פורסם
  • מחבר
חסרונות ברכישה:

- אחריות לשנה, אם בכלל... כנראה לא יהיה תקף בארץ.

- מקלדת ללא עברית (מדבקות או חריטה ב-150 ש"ח)

אין לך דרישות גבוהות כך שמראש אתה לא צפוי להוציא הרבה כסף.

בארץ יש לך אפשרויות טובות מאד עם אחריות ל-3 שנים עד הבית וביצועים טובים, בהתחשב במה שרשמת לא רואה צורך אקוטי לקנות מחשב בחו"ל.

אני לא מתכוון לחזור בחצי שנה-שנה הקרובה לארץ, ככה שני מעדיף לרכוש אותו עכשיו. בנוגע לאחריות, אשתדל לקנות מחשב עם בינלאומית. האותיות על המקלדת לא קריטיות לי.

המחיר כנראה טוב פה, ואם יהיה נמוך מאוד אוכל לקנות מחשב חזק יותר משהייתי קונה בארץ.

אפשר הסבר מה הבעיה עם מסך HD?

פורסם

הבעיה עם מסכי 720P במחשבים ניידים היא שרובם לא טובים. עדיף לך לחפש מסך עם רזולוציית 1080P בטכנולוגיית IPS

פורסם

מרבית מסכי ה-FHD באים כמט ולא מבריק.

בוא תינעל על גודל מסך, כי ציינת שאתה כן מעוניין להיות נייד ושהוא לא יהיה כבד וזמן סוללה ארוך.

מה עם ה-Yoga 2 Pro?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים