עבור לתוכן

מערכת 2.1 בין 200-300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

החלטתי לקנות מערכת 2.1 למחשב בתקציב שבין 200-300 ש"ח. אין לי מושג איזו מערכת טובה קיימת במחיר זה, או שמא כולן אותו הדבר..

אשמח לייעוץ :-)

פורסם

יש הרבה מערכות במחיר הזה, אני ממליץ על microlab, הם ייתנו לך רמקולים באיכות מדהימה למחיר.

לשם מה הרמקולים ישמשו? (מוסיקה/סרטים/משחקים).

פורסם
  • מחבר

המערכת תשמש לסרטים ומוסיקה.

חשבתי לקנות את הזוג הזה: https://www.tms.co.il/product/5594 ..., הבעיה היא שבורר הווליום נמצא בסאבופר, מה שאומר שהוא ייצטרך להיות מול הפנים שלי. האם זה אפשרי? כי לפי מה שאני יודע, הסאב אמור לשכב על הריצפה..

פורסם

את הרמקולים האלה ספציפית אני לא כל כך מכיר.

לדעתי אתה יכול לשנות את העוצמה מהמערכת, אם זה מאוד קריטי אני חושב שה FC530 יתאימו לך, נראה לי שאלו אותם הרמקולים רק בתוספת שלט אלחוטי (לא תצטרך להתכופף בשביל לכוון את עוצמת השמע), וגם החיבורים לא נמצאים מאחורי הסאב אלא ב"קופסה" אחרת.

התוספת מחיר נמוכה של 8 ש"ח (בדקתי בTMS).

יש דגם זהה לזה שהצעתי שיש לו גם חיבור SD,USB להשמעה מהרמקול עצמו, ורדיו FM מובנה בשם FC530U בתוספת של 41 ש"ח

פורסם
  • מחבר

האם הסאב יכול לשבת על השולחן (ליד המסך)?

פורסם

בעיקרון זה תלוי באקוסטיקה של החדר, ברמקול ועוד פרטים שאתה לא ממש יכול לשלוט בהם.

לי אישית יש microlab m200 והסאב נמצא על השולחן (הוא דיי קטן), והסאונד נשמע טוב משמעותית מתחת לשולחן.

תבדוק את אם יש לך מקום על השולחן בשביל זה ושתקנה את הרמקולים תבדוק את הרמקולים במיקומים שונים ומה שישמע לך הכי טוב תשאיר אותו ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים