פורסם 2014 בינואר 211 שנים שלום לכולם, אני פונה אליכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (אם בכלל זה הפיתרון לבעיה) יש לי מחשב PC מותאם לAudio (התבצע ע"י חברה מובילה בתחום האודיו) Intel Core i7-2600 מערכת הפעלה Win 7 64bit בגלל אישו מסויים שיש לי עם החברה שבנתה לי את המחשב אני מבקש את עזרתכם כשאני מנסה להפעיל נגן אודיו/וידאו הדפדפן קורס. זה קורה עם כל דפדפן שניסיתי (פיירפוקס, אקספלורר, כרום) העלתי תמונה של ההודעת שגיאה שאני מקבל שהיא בעיקר ריבועים לא מובנים בגלל שזה מחשב לאודיו, המחשב כביכול לא אמור להתחבר לאינטרנט לכן יש לי הרגשה שמדובר בהגדרה מערכתית כלשהי. בנוסף, המחשב עבר אופטימיזציה לצורכי אודיו. תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2014 בינואר 211 שנים מה זה "מנסה להפעיל נגן אודיו/וידאו"? נערך 2014 בינואר 211 שנים על-ידי multicore
פורסם 2014 בינואר 211 שנים מחבר למשל youtube , soundcloud וכו'..כל נגן שאני לוחץ עליו play גורם לקריסת הדפדפן
פורסם 2014 בינואר 211 שנים לא חושב שזה קשור לאיזושהי אופטיזציה שנעשתה ברמת מערכת ההפעלה. כל מה שאתה מתאר קשור איכשהו לFlash. ניסית לבדוק את זה עם HTML 5 למשל? נערך 2014 בינואר 211 שנים על-ידי multicore
פורסם 2014 בינואר 811 שנים מחבר האקספלורר פשוט קורס ונותן הודעה: Internet explorer has stopped working עם האופציות של check online solution או Close the program (ההודעה המוכרת כשתוכנה נתקעת).בפיירפוקס פתאום הכל עובד כשורה.יש לך מושג למה בכל זאת יש את הבעיה בכרום ובאקספלורר? נערך 2014 בינואר 811 שנים על-ידי dorozen
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.