פורסם 2014 בינואר 111 שנים מה הקשר ל CCleaner? אתה בכלל יודע מה התוכנה עושה?אם יש לך בעיות ביצועים, אז תעשה איבחון בדיוק כמו שהיית עושה אותו במחשב.
פורסם 2014 בינואר 211 שנים מחבר לפי מה שאני מבין CCLEANER מנקה את המחשב מכל מיני קבצים זמניים וקוקיז שלעיתים מכבידים עליוזה מה שחבר המליץ לי לעשות גם בסמסונג לכן אני שואלאיך אני מבצע איבחו לטלפן יש אפליקציה מועדפת?
פורסם 2014 בינואר 211 שנים אולי, קודם כל, תקרא קצת מה זה cookie ולמה זה נחוץ. כנ"ל לגבי קבצים שנוצרים ב temp.כנראה שחבר שלך הוא לא בדיוק מקור אמין למידע טכני.בטלפון זה בדיוק כמו מערכת ההפעלה של המחשב הנייח/נייד שלך. יש לך שירותים שרצים ברקע ויש לך ניצול של משאבי מעבד/זכרון/איחסון.כלי שימושי לדוגמא:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eolwral.osmonitor
פורסם 2014 בינואר 511 שנים מחבר את זה הבנתיהשאלה איך אני מפענח את זה לראות אם יש בעיה במכשיר ומה הבעיה?
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים הטלפון התחיל להיות איטי, מה הכי כדאי להתקין?במקום להתקין תמחק, אם יש לך אפליקציות שאתה לא משתמש בהם פשוט תמחק.אל תרוקן את ה-RAM (רק מעט את המכשיר), רק תנקה יישומים אחרונים.מעבר לזה הכל צריך להיות בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.