פורסם 2014 בינואר 111 שנים ^ יש פוסט שנטציפ העלה עליהם ..- - - תגובה אוחדה: - - -http://hwzone.co.il/community/threads/538566-**-האיגוד-שאף-אחד-לא-מכיר#.UsQ1DPT-oxg
פורסם 2014 בינואר 111 שנים ראיתי את זה מסתובב ברשת כבר הרבה זמן אבל מעולם לא צפיתי בזה באמת, עד עכשיו.וואו.איך היא מצליחה לנשום בכוחות עצמה?היא עדיין מעבירה הרצאות? אני חייב להגיע לאחת מהן. נערך 2014 בינואר 111 שנים על-ידי MiniMizer
פורסם 2014 בינואר 111 שנים אני בעד שנארגן 2 אוטובוסים מאספים לקהילת HWzone למופע... הרצאה שלה.אני דיי בטוח שזה יהיה יותר טוב מכל מופע סטנד-אפ שאנחנו יכולים לקחת את הקהילה.
פורסם 2014 בינואר 111 שנים לאורך כמעט כל ההרצאה הייתי בטוח שמדובר במתיחה, עכשיו אני חושב שזו עקיצה, לא יתכן שהדבר הזה "תמים". איך לעזאזל אף אחד שם לא אומר "תפסיקי לזיין את השכל ותעופי מהבמה..." ??? לפי זה היא כנראה כבר לא תעשה הרצאות יותר (בסוף הסרטון) -
פורסם 2014 בינואר 111 שנים THE PLOT THICKENSמסתבר שהיא היתה מספר שתיים (!) במרצ כפר סבא בשנת 2008 והיה חסר לה מאה קולות להיכנס. מה זה אומר על המצביעים שלהם?
פורסם 2014 בינואר 111 שנים מחבר שטרם שלו את בנתם משקע מריאנה (למה קראו לשכבה על שם בחורה?-מטומטמת!)?או סביר יותר שהמצביעים לא ממש בדקו, ואלו שבחרו בבחירות הפנימיות במפלגה... כנראה, בנתם מצאה מקום אפילו יותר עמוק להסתתר בו? נערך 2014 בינואר 211 שנים על-ידי ssib
פורסם 2014 בינואר 111 שנים הקרנל הרג אותי ,איזה בורות בתחום ומישהו טרח להסביר לה שהאימק בכלל מבוסס על פרי BSD ,ולא על לינוקס ? והמערכת באיפון ,שונה מאוד מהמערכת במאקים ? אני לא מומחה מחשבים ,אבל פאק ,אלו דברים בסיסים
פורסם 2014 בינואר 311 שנים הא אז היא הייתה רצינית כל הזמן הזה? חחחחחכשאני ראיתי את זה בפעם הראשונה חשבתי שזה מופיע סטנדאפ הזוי כלשהו
פורסם 2014 בינואר 311 שנים מחבר מעניין שהיא לא השוותה את הקרנל לנשמה של המכשיר רק שבמקום להתגלגל הוא מתבלה.אגב נראה לי שאזמין כמה קרנלים באיביי. רק לגיבוי לכאשר יתבלה שלי, אתם יודעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.