עבור לתוכן

מגש DVD של LG, נפתח כל הפעלה מחדש של המחשב.

Featured Replies

פורסם

כאשר לוחצים על הכפתור להכניסו פנימה, הוא נכנס ומיד יוצא החוצה.

אפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, באופן ידני, אם מחזיקים כמה שניות את המגש כשהוא בפנים.

אני מחנך אותו ביד קשה!.

הבעיה היא שלאחר שהוא כבר בפנים, אי אפשר להוציאו החוצה ע"י לחיצה על הכפתור.

כשלוחצים על הכפתור, יש עבודה בכונן(המנורה שלו מהבהבת ושומעים קולות מבפנים), אבל המגש נשאר בפנים.

בעיה נוספת היא שלמרות שאפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, הוא לא קורא דיסק שאני מניח עליו מבעוד מועד.

על פניו, ניראה שהכונן אבוד, כי הוא לא קורא את התוכן של הדיסק ולכן ניראה שלא כדאי בכלל להשקיע מאמץ.

מצד שני, אולי בגלל שאני מכניס אותו בכוח פנימה, הוא עושה לי דווקא ולא קורא את הדיסק? ;-).

בכל אופן, יש אולי איזה טריק שאפשר בעזרתו לגרום לכונן הזה לתפקד נורמלי? (קודם שרק יפתח וייסגר מתי שאני רוצה ולא באופן עצמאי)

פורסם

תבדוק אם יש משהוא שתוקע את המגש - שהפלסטיק של הקצה של המגש נתקע בצורה עקומה בפלסטיק הקדמי של הכונן וכו

תבדוק אם הגומיה בתוך הכונן (שמחברת את המנוע והמגש) לא חופשית מידי, אם היא מתיישנת היא יכולה להימתח קצת ואז כשהמנוע מנסה להזיז את המגש וקצת תמקשה הגומיה מתחילה להחליק והמגש לא זז. ניתן להפוך את הגומיה צד אם הבעיה לא חמורה מידי, או להחליף את הגומיה (הכי מומלץ גומיה מכונן אחר, גומיה משרדית בדרך כלל תעשה בעיות אחריי תקופה כי יש תגובה כימית בין הלטקס והפלסטיק של הגלגלים - היא נדבקת אליהם וכו וגם הורסת אותם, אם אתה עדיין רוצה לשים גומיה משרדית תנסה להשיג גומיה בצבע כהה מהסוג של שקית אם גומיות בצבעים שונים, אלה בדרך כלל קצת יותר "רגועות" מבחינה כימית)

כשהמגש נכנס פנימה המנוע צריך להזיז חלק נוסף בכונן כדיי "לנעול" את המגש ולהרים את הראש של המנוע לתוך החור של הדיסק כדיי לתפוס את הדיסק על המנוע - כל זה קורה אחריי שהמגש כבר בפנים עד הסוף. אם אתה רק דוחף את המגש, הפעולה הזאת לא קוראת ואז מבחינת הכונן הוא עדיין "פתוח" ולא קורא את הדיסק

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה!

לגבי הגומיה, אני מבין שצריך לפתוח(פיזית) את הכונן כדי לראות לבדוק את זה(?).

האם זה משהו שקל להבחין בו, ישר כשפותחים את ההברגה של המכסה של ה- DVD?

פורסם

תפתח את המגש ותתחיל לפרק אותו כשהמגש פתוח

תפתח את המכסה התחתון כך שתקבל גישה לפלסטיקים של המגש / הנעילה, תשחק איתם תראה איך הולך

לפירוק מלא תפריד את הפאנל הקדמי מהחלק העליון של הכונן ואז החלק העליון יוצא ונשאר רק הבפים של הכונן. תשיחק איתו ותראה איך הוא עובד, רק מה : אל תיגע בלייזר ואם אתה רוצה לחבר מתח לכונן תכסה אם משהוא את הלייזר כדיי שלא יהיה קו ראייה בינו לבינך

פורסם
  • מחבר

תודה לך.

אני רק צריך חשק להתחיל לעבוד על זה.

בלי נדר, אחזור לעדכן :-)

- - - תגובה אוחדה: - - -

שאלת קיטבג, אבל מרגיש צורך:

כשהכונן מנותק מהחשמל(לא מחובר בשום כבל), אני לא צריך לדאוג מעינית הלייזר, כן?

פורסם

כשהכונן מנותק הלייזר לא עובד

פורסם

יש אנשים שלוחצים עליו כדי להכניס את המגש אבל זה לא צריך להיות ככה בשביל זה יש לו כפתור ייתכן והוא נהרס עקב זה,

אני יודע שמנסים לעור לך אבל הדרך היחידה לפי דעתי זה לפרק אותו ולראות מה בעיה ההמלצה שלי תקנה אחד חדש עולה בסביבות ה120 שקל.

פורסם
  • מחבר
יש אנשים שלוחצים עליו כדי להכניס את המגש אבל זה לא צריך להיות ככה בשביל זה יש לו כפתור ייתכן והוא נהרס עקב זה,

אני יודע שמנסים לעור לך אבל הדרך היחידה לפי דעתי זה לפרק אותו ולראות מה בעיה ההמלצה שלי תקנה אחד חדש עולה בסביבות ה120 שקל.

במקרה הזה ניראה לי שהילד של אותו אדם שהמחשב הזה שלו, שיחק עם הכונן קצת יותר מדי.

זה ילד קטן :-).

כשהכונן מנותק הלייזר לא עובד

תודה!

פורסם
  • מחבר

11010010110

שמח לבשר לך שמכשיר ה- DVD עובד!

כבר כמה דקות שהוא מנגן סרט.

אמנם בהתחלה הוא עשה מעט רעשים(כשהפעלתי את הסרט), אבל הם הסתיימו די מהר.

בהפעלה של סרטון נוסף, כבר לא היו הרעשים הקודמים.

פתחתי את ה- DVD כהצעתך ואכן הורדתי את הגומיה שמחברת שם את גלגלי השיניים.

איכשהו הכנסתי אותה באופן שונה מהאופן בו הייתה שרויה מקודם,

וכמו שכתבתי, ה- DVD עובד!

המגש לא יוצא החוצה בהפעלה ואני שמח וטוב לב :).

תודה רבה לך איש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים