פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים תסתכלו בבקשה על המפרט שלי ותגידו לי מה אני יכול לשפר ואיך\באיזה צורה (וכמובן בלי לקנות חלקים חדשים כי את זה כל אחד יכול לעשות) *ודרך אגב הלוח אם הורס הכל (קניתי את המחשב לפני שנה וגם לא ידעתי כ"כ וגם לא היו הצ'יפסטים של היום) בבקשה תעזרו לי לשפר! Qtec
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים למה אתה צריך לשפר משהוהמחשב שלך בסדר גמור...בכל מקרה איזה חברה הזכרונות שלך Matsonic ?!?! בע..דרך אגב אני לא מוצא את הלוח שלך באתר שלהם..
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים תסתכלו בבקשה על המפרט שלי ותגידו לי מה אני יכול לשפר ואיך\באיזה צורה (וכמובן בלי לקנות חלקים חדשים כי את זה כל אחד יכול לעשות) *ודרך אגב הלוח אם הורס הכל (קניתי את המחשב לפני שנה וגם לא ידעתי כ"כ וגם לא היו הצ'יפסטים של היום) בבקשה תעזרו לי לשפר! Qtec אתה יכול לעשות OC לכרטיס מסך. OC למעבד לא נראה לי שתצליח לעשות.
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר כן זה מה שחשבתי...ומשום מה כשעשיתי oc לכרטיס מסך (Gainward GeForce 4Ti 4600) עם הכלי של גיינוורד -Expertool הוא הוריד לי המון ב3d mark ובכלל לא הרגשתי שיפור, גם עם oc יותר מאסיבי.??? אין שום דרך ???עריכה: טוב אז מה אתם מייעצים לי לעשות - איזה oc וכמה? (כמו שאמרתי יש לי- Gainward Geforce 4 ti 4600)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.