עבור לתוכן

כל מי שיש לו SOLO 7C דרוש עזרה

Featured Replies

פורסם

העוצמה של הרמקולים ישר מהקופסה ממש נמוכה ב50 זה כמעט ולא נשמע... לאחר הרצה של כמה סטים מהויטיוב השתפרה העוצמה מהמחשב אבל מהטלפון עדיין האיכות לא משהו.. יש עוד מקום לשיפור בהרצה נוספת? לפי החיבורים חיברתי נכון זהב לאדום וכסוף לשחור חיבור PC למחשב.. מצטער על הכיתוב משום מה האנטר לא עובד

פורסם

אתה בטוח שאתה על הערוץ הנכון?אני יודע שיש דליפה לטוויטרים מהערוץ השנינגיד אם חיברת ל PC ואתה על AUX והווליום על MAX אז שומעים ממש חלש את האינפוט של PC מהטוויטרים

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי בטריה לשלט אז הכל דרך רמקול.. אתה מתכוון לאינפוט בטח?

פורסם

אז תחליף באופן ידני

כלומר את ה RCA תוציא מ PC ותכניס ל AUX

פורסם
  • מחבר

זה משנה משהו? כאילו אחרי קצת שימוש הרמקול קצת נפתח.. אבל עדיין לא מספיק בשביל 110W יש לי את הFC330 שלהם והם נותנים חתיכת ווליום אז קצת מבאס... יש עוד פתרון? אולי קשור לליפוף של החוטים הברונזה והכסף.. כאילו חשפתי אותם ופשוט הידקתי את הפקק.. יש עוד משהו לעשות?

פורסם

התיאורים שלך סותרים את עצמם....

כל האלמנטים עובדים?

בדקת הגדרות קול בוינדוס/דרייבר/נגן?

העוצמה של הרמקולים ישר מהקופסה ממש נמוכה ב50 זה כמעט ולא נשמע...

למה אתה מתכוון ב"כמעט ולא נשמע"?

פורסם
  • מחבר

חלש מאוד היה צריך להצמיד את הראש לרמקול כדי לשמוע.. לאחר סט של שלוש סט שעות קפה דל מאר. אפשר להגיד שהרמקול "נפתח טיפה" ב20 זה כבר נשמע סבבה.. יכול להיות שזאת הסיבה? או להחליף כבלים לגמרי? ואולי השלט יעשה כאן פלאים? אני אעדכן ב8 כשאחזור מהעבודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

דרך אגב חבר שיש לו האת הסולו 6 אומר שב20 זה כבר חזק מידי.. אז לא יודע לאמוד את העוצמה בסולו 7 מה שאני כן יודע זה הFC330 חזקים יותר מהסולו 7 כרגע.. בווליום גבוה

פורסם

אני לא מבין איך מ"צריך להצמיד את הראש לרמקול כדי לשמוע" תוך כמה שעות ניגון וללא שום פעולה טכנית, הרמקול נפתח לרמה של "ב20 זה כבר נשמע סבבה"

החלפת אינפוט ידנית?

וגם, לא ענית על זה

כל האלמנטים עובדים?

בדקת הגדרות קול בוינדוס/דרייבר/נגן?

פורסם
  • מחבר

כן הכל עובד.. הרמקול כבר נשמע הרבה יותר טוב... חיברתי גם את הטלוויזיה וגם את המחשב ואני מחליף בין האינפוטים עם השלט..

פורסם
  • מחבר

שאלה.. אם אני ארצה לחבר את הרמקולים לPS4 אני יודע שיש לו יציאה לו אופטי אבל לרמקולים אין איך אני עושה את זה?

פורסם
  • מחבר

יש משהו מומלץ מהארץ? אין לי גישה לאיביי

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הסולו 7 שלי היו בווליום מלא מהקופסא. נשמע שמשהו לא תקין בהם או במערכת שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים