עבור לתוכן

MX440 התחייה

Featured Replies

פורסם

מי מכם שזוכרים את המוות שלו עקב הנזילה שהיתה לי , אז הנה תמונות שלו. כמו חדש!

פורסם
  • מחבר

ומהצד

פורסם

זה נקרא הקפצת הודעה... שלב את שתי התמונות בהודעה אחת ומחוק את השנייה...

פורסם

אני המום :oאיך ומאיפה השגת את חתיכת המתכת האדירה הזאת?אם זה ומאוורר מכובד אפשר להגיע לOC מפחיד אם דבר כזה אשקרה לימתוח עד גבול היכולת... מפחיד אבל מגניב!

פורסם
  • מחבר

זה לא נקרא הקפצת הודעה כי זה היה שצי הודעות בהפרש של דקה וההודעה שלי היתה בראש הרשימה גם ככה

וסך הכל ניסיתי לצרף עוד תמונה.

אם אין לך משהו חשוב להגיד עדיף שלא תגיד. >:(

פורסם

שלחת אותו לתיקון או שתיקנת לבד?

פורסם

ל: arik g.

אז זהו שאסור לך לכתוב שתי הודעות אחת אחרי השנייה... תקרא את חוקי הפורום...

זה לא שיש לי משהו אישית נגדך... אני רק מעיר לך ... לפני שמנהלי הפורום יראו את זה...

פורסם
  • מחבר

החזרתי אותו למצב כזה שאי אפשר לראות שום שינוי שעשיתי לו ונתתי אותו לחבר שלי ואמרתי לו שינסה לממש את האחריות

ואם יתקנו שיקח אותו , ועכשיו קניתי ראדאון 9200 וחבר שלי קנה אותו ממני והחזיר לי את האמ איכס. ;D

פורסם

Dark Daemon נהיית השריף שהולך הודעה הודעה ואומר לאנשים מה לעשות ולא לעשות? תן למנהלים לעשות את העבודה שלהם

ודרך אגב זו לא הקפצה, אי אפשר לצרף יותר מתמונה אחת להודעה אז הוא הוסיף עוד הודעה מיד עם התמונה השניה, זו ממש לא הקפצה וזה חוקי לגמרי.

פורסם

ל: arik g.

אז זהו שאסור לך לכתוב שתי הודעות אחת אחרי השנייה... תקרא את חוקי הפורום...

זה לא שיש לי משהו אישית נגדך... אני רק מעיר לך ... לפני שמנהלי הפורום יראו את זה...

אל תהיה כ"כ קטנוני... אי אפשר להעלות שתי תמונות לאותו פוסט, אז הוא שם אותן בשניים שונים. אני מקווה שגם המנהלים יראו את זה ככה.

ואריק, עבודה יפה!

פורסם

אוקיי ... צודקים... מצטער... טעיתי :-\

לא שמתי לב שאי אפשר לצרף יותר מתמונה אחת להודעה...

לא התכוונתי להתנהג כמו איזה "שריף"... סה"כ ניסיתי לעזור...

פורסם

אריק כיף לך חחח קיבלת כרטיס חדש למרות שהפרת את האחריות

אני מצפה לאוברקלוק עם הצלעות הענקיות האלו

פורסם

אני מברך אותך גם על האחריות וגם על הצלעות קירור החדשות

אבל האמת היא שהכרטיס הזה לא שווה שקל (אני מנסה למכור אחד כזה עכשיו ואף אחד לא יורק בכיוון שלי...)

ניסיתי לעשות איתו אוברקלוק אבל לצערי אני חושב שהכרטיס שיש ברשותי (במגירתי) הוא דגם חלש יחסית

יש לו ליבה mx440-8x אבל המהירויות שעון שלו הם core 250 mem 333 והוא לא מצליח לעלות הרבה מעבר לזה (בלי קשר לטמפרטורות..)

פורסם

טוב יש לך מזל!! הכרטיס של אסוס??

פורסם

הבלוק הזה בא עם הכרטיס ? נחמד מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים