פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מי מכם שזוכרים את המוות שלו עקב הנזילה שהיתה לי , אז הנה תמונות שלו. כמו חדש!
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים אני המום איך ומאיפה השגת את חתיכת המתכת האדירה הזאת?אם זה ומאוורר מכובד אפשר להגיע לOC מפחיד אם דבר כזה אשקרה לימתוח עד גבול היכולת... מפחיד אבל מגניב!
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מחבר זה לא נקרא הקפצת הודעה כי זה היה שצי הודעות בהפרש של דקה וההודעה שלי היתה בראש הרשימה גם ככה וסך הכל ניסיתי לצרף עוד תמונה. אם אין לך משהו חשוב להגיד עדיף שלא תגיד.
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים ל: arik g.אז זהו שאסור לך לכתוב שתי הודעות אחת אחרי השנייה... תקרא את חוקי הפורום...זה לא שיש לי משהו אישית נגדך... אני רק מעיר לך ... לפני שמנהלי הפורום יראו את זה...
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מחבר החזרתי אותו למצב כזה שאי אפשר לראות שום שינוי שעשיתי לו ונתתי אותו לחבר שלי ואמרתי לו שינסה לממש את האחריותואם יתקנו שיקח אותו , ועכשיו קניתי ראדאון 9200 וחבר שלי קנה אותו ממני והחזיר לי את האמ איכס. ;D
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים Dark Daemon נהיית השריף שהולך הודעה הודעה ואומר לאנשים מה לעשות ולא לעשות? תן למנהלים לעשות את העבודה שלהםודרך אגב זו לא הקפצה, אי אפשר לצרף יותר מתמונה אחת להודעה אז הוא הוסיף עוד הודעה מיד עם התמונה השניה, זו ממש לא הקפצה וזה חוקי לגמרי.
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים ל: arik g.אז זהו שאסור לך לכתוב שתי הודעות אחת אחרי השנייה... תקרא את חוקי הפורום...זה לא שיש לי משהו אישית נגדך... אני רק מעיר לך ... לפני שמנהלי הפורום יראו את זה...אל תהיה כ"כ קטנוני... אי אפשר להעלות שתי תמונות לאותו פוסט, אז הוא שם אותן בשניים שונים. אני מקווה שגם המנהלים יראו את זה ככה.ואריק, עבודה יפה!
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים אוקיי ... צודקים... מצטער... טעיתי :-\לא שמתי לב שאי אפשר לצרף יותר מתמונה אחת להודעה...לא התכוונתי להתנהג כמו איזה "שריף"... סה"כ ניסיתי לעזור...
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים אריק כיף לך חחח קיבלת כרטיס חדש למרות שהפרת את האחריותאני מצפה לאוברקלוק עם הצלעות הענקיות האלו
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים אני מברך אותך גם על האחריות וגם על הצלעות קירור החדשותאבל האמת היא שהכרטיס הזה לא שווה שקל (אני מנסה למכור אחד כזה עכשיו ואף אחד לא יורק בכיוון שלי...)ניסיתי לעשות איתו אוברקלוק אבל לצערי אני חושב שהכרטיס שיש ברשותי (במגירתי) הוא דגם חלש יחסיתיש לו ליבה mx440-8x אבל המהירויות שעון שלו הם core 250 mem 333 והוא לא מצליח לעלות הרבה מעבר לזה (בלי קשר לטמפרטורות..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.