עבור לתוכן

שאלה| ניקוי מארז ופתיחה

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם מארז אנטק לא זוכר בדיוק את הסוג של האנטק

אבל הוא שחור עם פתיחה כזאת של ידית בצד.

שאלה ראשונה שלי איך אפשר לפרק ממנו את הסידירום וגם להרכיב שם כונן קשיח?? כי הרי יש פתיחה רק מצד אחד ובצד השני יש את הברגים שתופסים את הסידירום אני חושב.

ושאלה שניה לגבי ניקיון לא יודע אם זה גם קשור לפה אבל המחשב מטונף מאבק איך אפשרי לנקות אותו בדרך יעילה, מאווררים, לוח אם , מארז עצמו

תודה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

נזכרתי בסוג זה המארז שיש לי : Antec SONATA-III EC 500W

פורסם

אחרי שאתה פותח את שתי הדלתות ומבריג החוצה את הברגים שמעגנים את הצורב,הוא אמור לצאת קדימה מהחלק הקדמי של המארז.

חוץ מזה קשיח אמור להיות מורכב בכלוב הקשיחים התחתון.

תוכל למשוך את הפאנל פלסטיק הקדמי כדי לעבוד בנוחות.

בקשר לניקיון נסה להגיע עם המארז למקום עם לחץ אוויר, אם אין לך אפשרות תוכל לעבוד עם מכחול עבה ופן כדי להעיף את האבק או שתקנה פחית לחץ אוויר עולה בסביבות 30₪

פורסם

אותי מעניין איך ולמה אוזי מתכוון להרכיב כונן בגודל 3.5 במקום שמתאים רק לכונני 5.25.

פורסם

יש אדפטרים.. אבל זה חלק פחות מאוורר אז לא מומלץ

פורסם

אני יודע שיש אדפטרים, אבל למה שמישהו ירצה להשתמש באחד כזה אם יש עוד מקום פנוי בכלוב הקשיחים? חוץ מזה, לפי נוסח הדברים לא נראה לי שלפותח הדיון יש מתאם שכזה, או שהוא בכלל מודע לצורך באחד כזה בשביל לעשות את מה שהוא מנסה לעשות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שאני אמור לפתוח את שלי הדלתות של המארז , הקטע שבצד השני אין פתיחה ?

ו VIC הכוונה שלי קיים שם כבר כונן קשיח, אני רוצה להוסיף עוד אחד מהמחשב הישן זה אפשרי?, ויש לי מאוורר של זלמן שהוא בדיוק על המקום ששמים שם את הכוננים הקשיחים.

פורסם

במארזים יש מקום לכמה כוננים קשיחים, בגודל המתאים לכוננים קשיחים

יכול להיות שניתן להוסיף את הכונן מהמחשב הישן ויכול להיות שלא - תלוי בחיבור של הכונן ובחיבורים שיש בלוח. מה הוא יתן לך ? בדרך כלל הנפח שלו קטן בהרבה בהשוואה לכונן החדש - במקרה כזה יהיה מועיל יותר להשאיר את המחשב השני שלם ועובד במקום התוספת לנפח במחשב החדש

פורסם
  • מחבר

גם זה שאני מעביר אליו יחסית ישן לפני 4-5 שנים אבל עדיין מרובע ליבה והוא חזק. בקיצור, יש לי בו 320 גי'גה ובישן יש 80 , זה לא הרבה אבל עדיין זה עוד מקום איכסון. השאלה אם זה יכול לגרום נזקים במתח או דברים כאלה האם הספק מספיק לעמוד בעוד כונן?

פורסם

אם הספק הוא מקורי של אנטק או של חברה איכותית אחרת אין בעיה. אם זה סתם ספק זול של חברה זולה הוא מקור פוטנציאלי לבעיות גם בלי התוספת של הכונן

ותשקול מה נראה לך עדיף : 80G מקום נוסף במחשב הזה או מחשב עובד נוסף (שאתה יכול לשתף את הכונן שלו אם המחשב החדש דרך הרשת וכך לנצל את הנפח שלו בכל מקרה)

פורסם
  • מחבר

כן צודק. כנראה אני אשאיר במחשב הישן.

בכל מקרה לגבי המארז עצמו הסתדרתי בפירוק תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים