עבור לתוכן

חילוץ מידע מאולטראבוק עם מערכת הפעלה דפוקה

Featured Replies

פורסם

אתמול בלילה נתקלתי באסון קטן- על דיסק און קי שניתן לי היה וירוס, ברוב טיפשותי לא סרקתי אותו לפני פתיחת הקבצים שבו.

התוצאה היא שמערכת ההפעלה נדפקה ואינה עולה יותר.

הבעיה היא כזו- מדובר באולטראבוק, הארדיסק 500gb ועוד קאש msata 32gb שמסונכרנים כ accelerated volume.

ניסיתי לשלוף את ההארדיסק ולחבר אותו בעזרת מתאם ל usb למחשב השולחני שלי- כלום. אפילו ה storage manager של ווינדוס לא מזהה אותו בכלל.

כל live cd או repair disk לא זיהו שקיים הארדיסק במחשב, וגם שהשלמתי עם הגורל של לאבד את המידע בכונן c כדי להציל את מה שב D- התקנת ווינדוס אינה מזהה הארדיסק.

הפתרון היחיד שנשאר הוא להסיר את ההאצה מההארדיסק המכני, מה שיעשה אותו ללא ספק גלוי להתקנת ווינדוס. אבל! האם מישהו יודע מה בגורל המידע שלי? האם אחרי הסרת הקאש המואץ אוכל לחבר אותו דרך usb למחשב השולחני ולשלוף את המידע?

הדרך השניה להתמודד עם המצב היא להזמין מ hp דיסקים מיוחדים לשחזור ולחכות מעל חודש שיגיעו. לא בא בחשבון.

אם למישהו יש נסיון עם המצב העקום הזה, אשמח לשמוע. אני לחלוטין אובד עצות כרגע, חלק מהדברים על הכונן קריטיים ליום שישי.

(והאירוניה? בדיוק השבוע דאגתי לארגן 2 כונני 500gb חיצוניים כדי שיהיה לי גיבוי, וגיבוי של הגיבוי. עדיין לא הספקתי לבצע את הגיסוי הראשון, והנני מתבכיין בפניכם.)

מודה מראש על כל עזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים