פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים מארז של חברת Fractal Design - Define R4 יש במארז מתג להגביר/להנמיך את מהירות המאווררים 5V/7V/12 השאלות שלי הם:האם אפשר לשנות את מהירות המאווררים שהמחשב פועל ?ואיזה מצב הכי עדיף ?תודה מראש. נערך 2013 בדצמבר 2511 שנים על-ידי valleyzz
פורסם 2013 בדצמבר 2811 שנים ברור שאפשר לשנות את מהירות המאווררים דרך המתג כאשר המחשב עובד, אל חשש..המצב הכי עדיף הוא מצב בו יהיה איזון בין אוורור נכון מבחינת טמפרטורות(במארז) לבין עוצמת רעש סבירה.
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים מחבר ברור שאפשר לשנות את מהירות המאווררים דרך המתג כאשר המחשב עובד, אל חשש..המצב הכי עדיף הוא מצב בו יהיה איזון בין אוורור נכון מבחינת טמפרטורות(במארז) לבין עוצמת רעש סבירה.יכול להיות שזה לא מחובר ?מה שאני בא להגיד זה שאני משנה את המהירות אבל לא מרגיש שמשתנה משו
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים נסה להתקרב למאוורר הנשלט ולהקשיב אם משהו משתנה בצליל ולו במעט, אלו מאווררים גדולים יחסית עם RPM נמוך כך שקשה ממש לשים לב להבדלים ברמת הרעש.
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים מחבר נסה להתקרב למאוורר הנשלט ולהקשיב אם משהו משתנה בצליל ולו במעט, אלו מאווררים גדולים יחסית עם RPM נמוך כך שקשה ממש לשים לב להבדלים ברמת הרעש.עשיתי את זה ואפילו פתחתי את המארז אבל לא שמעתי שום הבדל ברעשיש תוכנה שרואה באיזה מהירות מסתובבים המאווררים ?
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים בעכבר אופטי כשאתה לא נוגע בו כמה שניות העוצמה של האור האדום (או הכחול) שאיתו הוא סורק את המשטח יורדת. נחש מה ? ברמה הנמוכה של האור הוא לא קבוע, הוא פליקר במהירות של כמה עשרות Hzאם תנסה להאיר על המאוררים אם האור של העכבר (במיוחד כשהחדר חשוך) בדרך כלל תוכל לראות את השינוי במהירות - אם יש כזה (אם המאווררים אכן מחוברים לבקר בתוך המארז)
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים פתרון יצירתי כמו אקדח תזמון הצתה ברכב :thumbup: נערך 2013 בדצמבר 2911 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 בדצמבר 3011 שנים לבקר מאווררים אני מניח ?1. הם יש השפעה שלו על המהירות של המאווררים ?2. תפתח ת המארז, האם הכבלים של המאווררים מחוברים לבקר או סתם ללוח/לספק ?
פורסם 2013 בדצמבר 3111 שנים מחבר לבקר מאווררים אני מניח ?1. הם יש השפעה שלו על המהירות של המאווררים ?2. תפתח ת המארז, האם הכבלים של המאווררים מחוברים לבקר או סתם ללוח/לספק ?כן לבקר המאווררים, 1. לא הרגשתי השפעה2. המאווררים מחוברים ללוח אם בחיבורים sys_fan 1 ו - sys_fan 2 נערך 2013 בדצמבר 3111 שנים על-ידי valleyzz
פורסם 2014 בינואר 211 שנים מחבר אז בגלל זה אין השפעה - תבדוק אם משהוא בכלל מחובר לבקר....בעיקרון אני רואה את החוטים של הבקר אבל עשו לי סידור חוטים תגיד לי מה עדיף לעשות להשאיר מחובר ללוח אם או לבקר ? הכוונה למאווררים נערך 2014 בינואר 211 שנים על-ידי valleyzz
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.