עבור לתוכן

USB 3 + SATA 3

Featured Replies

פורסם

היי חברים!

אז קניתי חלקי מחשב חדשים בהמלצתם של פורום מפרטי מחשב!

המחשב עובד ממש טוב!

קניתי

Gigabyte GA-H87-D3H LGA 1150

אני רואה שהוא תומך ב USB 3 רק שלא הגיעו לי מתאמים ל USB 3

ברמה העקרונית אני רק צריך לקנות חיבורים ל USB 3 ? ואם כן, לאן הם מתחברים?

+ ראיתי מתאמים ל SATA III אני יכול להשתמש בו על ההארד דיסקים היחסית ישנים שלי?

הם בני 3 - 4 שנים

תודה חברים!

פורסם

בלוח GA-H87-D3H יש לך בפאנל האחורי 4 יציאות USB 3.0 (היציאות הכחולות) ו-4 יציאות USB 2.0 (היציאות השחורות). חיבורי USB קדמיים תלויים במארז - המארזים החדשים יותר בד"כ תומכים בחיבור USB 3.0 קדמי, בעוד שהישנים יותר תומכים ב USB 2.0 (יש כמובן מארזים שתומכים רק ב USB 1.1 או כאלו שאין להם חיבור USB קידמי כלל). אם אתה רוצה עוד חיבורי USB, יש תמיד אפשרות לקנות פאנל קידמי שיתחבר למפרץ ה 3.5 אינץ במארז (וכמובן ל header המתאים בלוח) או USB bracket שיורכב במקום של כרטיס הרחבה (בצד האחורי של המארז). אם עדיין יחסרו לך חיבורי USB, אתה יכול לקנות כרטיס הרחבה שיוסיף לך עוד חיבורי USB.

בקשר ל SATA III - אם יש לך דיסק קשיח או כונן אופטי בעל חיבור SATA, הוא יעבוד בלי בעיה (יש תאימות לאחור) - אין צורך בקניית מתאם מ SATA ל SATA III (אני בספק אם יש כאלו, כי זה יהיה חסר טעם). כמובן שאם אתה קונה דיסק קשיח חדש (ובפרט כונן SSD), עדיף שתקנה כזה שתומך ב SATA III. אם אתה מדבר על דיסקים קשיחים בעלי חיבור IDE - לא ניתן לחבר אותם ללוחות מודרניים, מכיוון שאין יותר בקרי IDE מובנים בלוחות (אני מניח שיש מתאמים, אבל מעולם לא חיפשתי כאלו).

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

יש לי עוד בעיה, אין לי סאונד במחשב :(

התקנתי דרייברים שברגע שאני מכניס את החיבור הוא מזהה את הרמקולים אבל אין שום סאונד

WINDOWS 8.1...

מה זה יכול להיות?

הסאונד לא על MUTE או משהו כזה... אני מנסה לעשות גם טסטינג ולא שומע כלום.

פורסם

יכול להיות שאתה על מצב סראונד והסאונד פשוט עובד על רמקולים אחוריים או משהו בסגנון, נסה להעביר ל-2.1

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי. תודה רבה!!!

אגב , אתה יכול בבקשה לתת לי לינק של KSP לפאנלים של USB 3?

פורסם
הסתדרתי. תודה רבה!!!

אגב , אתה יכול בבקשה לתת לי לינק של KSP לפאנלים של USB 3?

לא יודע אם יש ל KSP , ובכלל בארץ זה בטח יהיה יקר

תזמין מאיביי

למפרץ 5.25 רגיל

http://www.ebay.com/itm/20-Pin-Motherboard-to-2-USB-3-0-Ports-Front-Panel-Bracket-For-5-25-CD-DVD-ROM-/370873150914?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item5659c32dc2

למפרץ 3.5 פלופי (אם יש לך) יוצא זול יותר

http://www.ebay.com/itm/2-Port-USB-3-0-Front-Panel-3-5-Expansion-Bay-to-20-Pin-MoBo-Bracket-Cable-/111143626091?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item19e0ad256b

פורסם
  • מחבר

2 שאלות

למה אני צריך בכלל את הפאנלים האלה אם יש לי בלוח אם 2 התקנים בשבי לזה... אני רק צריך את החיבורים לא?

וזה מוזר אבל בזמן מנוחה הכרטיס מסך שלי מגיע ל 48\45 מעלות ... :/

GTX 650TI

מה יכולה להיות הבעיה? נ יקיתי אבק כאשר הרכבתי את המחשב

יש בעיה רק שהמאוורר שיושב בתחתית ה מארז לא עובד :/ אבל הוא אמור להגיע לחום שכזה בזמן מנוחה?

פורסם
2 שאלות למה אני צריך בכלל את הפאנלים האלה אם יש לי בלוח אם 2 התקנים בשבי לזה... אני רק צריך את החיבורים לא? וזה מוזר אבל בזמן מנוחה הכרטיס מסך שלי מגיע ל 48\45 מעלות ... :/ GTX 650TI מה יכולה להיות הבעיה? נ יקיתי אבק כאשר הרכבתי את המחשב יש בעיה רק שהמאוורר שיושב בתחתית ה מארז לא עובד :/ אבל הוא אמור להגיע לחום שכזה בזמן מנוחה?

1.אתה שואל אותנו בשביל מה אתה צריך? אתה זה שאמור לדעת....

יש לך חיבורים מאחורה אם זה מספיק לך אז אין סיבה להוסיף מקדימה

2. מה מוזר בזה?

3. מאוורר בתחתית המארז ממש לא הכרחי ברוב המקרים

אבל בכלל בדקת שהוא מחובר כמו שצריך ללוח?

פורסם
  • מחבר

ממ.. סורי לא הסברתי את עצמי נכון.

יש לי נכון לעכשיו רק USB 2 פועל ... ואני רוצה לקנות חיבור ל USB 3 בלוח אם.

ובנוגע לטמפרטורה הבעיה היא ב-2 ה HARD DISKS סורי על הבלבול

ב SPEED FAN בזמן מנוחה הם על 45 מעלות + עכשיו הם הגיעו ל 53

אני לא יודע אם זה קשור אבל מקודם המחשב עשה לי HARD RESET (זה לא קרה לי אף פעם)

העלתי צילום מסך של SPEEDFAN

יש לי מארז GS 1000 של ZALMAN ואין כמעט אבק במארז :/

יכול להיות שהכוננים הקשיחים התעייפו?

פורסם

לא, פשוט כנראה האוורור במארז שלך דפוק, כמה מאווררים מכניסים וכמה מוציאים יש לך והיכן ממוקמים?

פורסם

יש לך בלוח יציאות USB 3.0. ארבע מהן נמצאות בפאנל האחורי (בצד האחורי של המארז, היכן שמחברים את כל החוטים). אלו הן יציאות ה USB הכחולות. אם אתה מתכוון ליציאות USB 3.0 קדמיות - זה כבר תלוי במארז שלך. אם יש לך במארז אפשרות לחיבור USB בפאנל הקדמי (בצד הקידמי של המארז, היכן שנמצאים כפתורי ההדלקה וה reset ואולי גם כמה נוריות), אז משם ייצאו לך חוטים שאותם תוכל לחבר ללוח ל header (אוסף של פינים על הלוח) המתאים - החוטים האלו מגיעים עם המארז ולא עם הלוח. אם אין לך חיבורי USB קדמיים, או אם אתה רוצה עוד - תוכל לקנות את הפאנלים כמו ש avilavi הציע לך. אם יש לך יציאות USB 2.0 קידמיות אתה לא יכול לחבר אותן ל header של USB 3.0 ולהיפך (טוב, אולי זה יעבוד, צריך להסתכל על התרשים שמראה לאן מתחבר כל חוט), אבל בכל מקרה לא רצוי לעשות את זה, ולכן אם אתה רוצה גם יציאות USB 3.0 קידמיות אתה תהייה חייב לקנות פאנל מתאים (שוב, כמו ש avilavi הציע).

בקשר לשאר הבעיות - מאד רצוי שתפתח נושא נפרד על כל בעיה, בפרט אם אין קשר בין הבעיה או הנושאים. אם מישהו מחפש מידע לגבי בעיה דומה, למשל בנושא הסאונד או הטמפרטורה, לא סביר שהוא ייכנס לנושא שכותרתו היא "USB 3 + SATA 3"...

אם אתה רוצה לוודא שכל החומרה שלך תקינה, אני מציע לך לבדוק את הטמפרטורות והמתחים שלך עם תוכנה כמו HWMonitor או עם התוכנה של הלוח שלך. כמו כן בדוק את הזיכרון עם memtest86 (לא מתוך מערכת ההפעלה), תבצע בדיקת מאמץ למעבד עם OCCT, ותבדוק את הדיסקים הקשיחים שלך עם MHDD. כמו כן אני ממליץ להתקין תוכנה לניטור קבוע של מאפייני ה SMART של הדיסקים הקשיחים (אני אישית משתמש ב Acronis Drive Monitor).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים